رسپی

۳ روش جذاب جهت تهیه کاپ کیک هندوانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کاپ کیک هندوانه خوشمزه در منزل

کاپ کیک هندوانه ، یک دسر مناسب و خوشمزه برای سرو در مهمانی‌های شب یلدا است. این نوع کاپ کیک طرفداران زیادی دارد و تهیه آن بسیار راحت است. با ما باشید تا روش تهیه این دسر خوشمزه را بیاموزید.

تزیین شب یلدا، این بار با کاپ کیک هندوانه ای خانگی!

روش اول برای تهیه کاپ کیک هندوانه

مواد لازم :

  1. آرد ۳۰۰ گرم
  2. شکر ۱۵۰ گرم
  3. تخم مرغ ۴ عدد
  4. روغن مایع ۱ پیمانه
  5. بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  6. وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
  7. نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  8. پودر ژله ۱ بسته‌ی ۱۰۰ گرمی
  9. رنگ خوراکی به مقدار لازم
  10. آب میوه ۲/۳ پیمانه
  11. شکلات چیپسی به مقدار لازم
  12. خامه برای تزیین

دستور تهیه :

برای تهیه‌ کاپ کیک هندوانه، ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید.

سپس شکر و تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیل در یک ظرف جداگانه ریخته و حدود ۵ دقیقه با همزن مخلوط کنید.

روغن‌ مایع را به آرامی به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید. سپس آب‌ میوه را هم اضافه کنید. (بهتر است از آب هندوانه استفاده کنید، اما اگر در دسترس نیست، می‌توانید از شیر استفاده کنید.)

حالا مخلوط آرد، نمک، بکینگ‌پودر و پودر ژله را کم‌کم به مایه‌ی کیک اضافه کنید و با همزن در دور کند هم بزنید تا مخلوط شوند. اگر رنگ آن کم‌رنگ بود، می‌توانید کمی رنگ خوراکی اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مقدار شکر را کم کنید و از یک بسته‌ی دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط رنگ و عطر بیشتری داشته باشد.

شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید. حالا مایه‌ی کیک را در قالب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کاملاً پخته شود.

بعد از سرد شدن کاپ کیک‌ها، آنها را با خامه‌ی سبز و شکلات چیپسی تزئین کنید.


روش دوم برای تهیه کاپ کیک هندوانه با شیره ی انگور

مواد لازم :

  1. تخم مرغ ۲ عدد
  2. شیره انگور یک سوم لیوان (اگر شیره غلیظ است، بهتر است روی حرارت کم قرار دهید تا کمی رقیق شود)
  3. روغن مایع نصف لیوان
  4. ماست ۱ قاشق غذاخوری
  5. آرد ۱ و نیم لیوان
  6. وانیل کمی
  7. بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چایخوری
  8. رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

تخم مرغ و شیره انگور را ۲-۳ دقیقه با همزن بزنید. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید. بعد بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و کم کم آرد را نیز اضافه کنید. مایه کیک باید نسبتا غلیظ شود. سپس پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.

فنجان‌هایی که می‌خواهید استفاده کنید را چرب کرده و مایه کیک را تا نصف فنجان‌ها بریزید. فنجان‌ها را در یک قابلمه قرار داده و آب را تا جایی که نصف فنجان‌ها را پوشش دهد بریزید. نباید آب از نصف فنجان‌ها بالاتر برود.

۳ روش جذاب جهت تهیه کاپ کیک هندوانه (مرحله به مرحله)

در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید تا کیک‌ها پخته شوند.

۳ روش جذاب جهت تهیه کاپ کیک هندوانه


روش سوم برای تهیه کاپ کیک خرما به شکل هندوانه

این نوع کاپ کیک خرماست که بسیار خوشمزه و بافتی نرم و سبک دارد. من بدون شکر درستش می‌کنم و به همین دلیل رژیمی است اما هنوز هم خیلی شیرین است. در فصل سرد زمستان، خوردن خوراکی‌های مقوی مثل خرما لذت بخش است. کیک خرما یکی از آن خوراکی‌هاست.

مواد لازم:

  1. خرمای هسته‌دار ۲۰۰ گرم
  2. آرد ۱ لیوان
  3. تخم مرغ ۲ عدد
  4. بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  5. شکر ۱ قاشق سوپ‌خوری (اختیاری)
  6. کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
  7. کمی وانیل

“““html

  • خرما…….. 400 گرم
  • آب یا شیر……. ¾ لیوان
  • قهوه فوری…….. 2 ق چ
  • جوش شیرین……. 1 ق چ
  • کره یا مارگارین…. 75 گرم
  • شکر……. ¾ لیوان
  • وانیل مایع…… 1 ق چ
  • تخم مرغ……….. 2 عدد
  • آرد……… ¼ 1 لیوان
  • بیکینگ پودر….. 2 ق م
  • دستور تهیه:

    خرماها را هسته‌گیری کرده و وزن می‌کنیم. من از خرمای خشتی بهبهانی استفاده کردم که شیرین‌تر و بهتر از مضافتی است.

    در دستور اصلی از آب استفاده شده، اما من شیر را انتخاب کردم چون خاصیت بیشتری دارد. شیر را در قابلمه‌ای می‌ریزیم و خرما و پودر قهوه را به آن اضافه می‌کنیم.

    با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه می‌پزیم و با قاشق هم می‌زنیم تا خرما نرم شود. با پشت قاشق خوب خرما را له می‌کنیم تا به شکل خمیر در آید.

    سپس جوش شیرین و کره که به دمای اتاق رسیده را به خرما اضافه می‌کنیم. کره ذوب می‌شود و ما دوباره مخلوط می‌کنیم. با افزودن جوش شیرین، خرما سبک و پفکی می‌شود. حرارت را خاموش می‌کنیم و می‌گذاریم 10 دقیقه بماند تا کمی سرد شود.

    حالا شکر، وانیل و یک عدد تخم مرغ را اضافه می‌کنیم و با همزن برقی حدود یک دقیقه هم می‌زنیم. من در این مرحله شکر را حذف کردم و با این حال کاپ کیک‌ها بسیار شیرین شدند.

    حالا خوب است که شما هم شکر را حذف کنید تا کیک رژیمی‌تری داشته باشید. تخم مرغ دوم را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مایه خرما الک کنید. با لیسک به آرامی هم بزنید.

    برای این کیک، از یک قالب 20 سانتی‌متری استفاده میکنیم که باید چرب و آرد پاشی شود. می‌توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. اگر مثل من از قالب کاپ کیک استفاده می‌کنید، قالب‌ها را تا سه‌چهارم پر کنید.

    حالا در فر گرم شده با دمای 185 درجه به مدت aproximadamente 20 تا 30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید. نوش جان!


    بیشتر بخوانید :

    دستور تهیه کاپ کیک هندوانه‌ای بدون فر ویژه شب یلدا

    دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی انار در ۵ مرحله

    دستور تهیه کاپ کیک کدو تنبل

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا