رسپی

۳ روش خانگی تهیه سرکه بالزامیک سیب با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بیشتر مردم برای درست کردن سرکه بالزامیک از انگور استفاده می‌کنند، اما یکی از بهترین راه‌ها برای تهیه این سرکه، استفاده از سیب است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه سرکه بالزامیک سیب آشنا شوید.

طرز تهیه سرکه بالزامیک سیب با استفاده از آب سیب

برای تهیه این سرکه باید حدود ۳۰ دقیقه زمان صرف کنید. با این مواد می‌توانید حدود ۲ لیوان سرکه بالزامیک سیب خانگی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک سیب

آب سیب خالص ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سیب متوسط ۳ عدد

مراحل تهیه سرکه بالزامیک با سیب

در ادامه می‌توانید به صورت کامل با مراحل تهیه سرکه بالزامیک سیب آشنا شوید.

مرحله اول: سیب‌ها را خرد کنید

اول سیب‌ها را بشویید و آبکشی کنید. سپس پوست آن‌ها را بکنید و آن‌ها را خرد کنید. حتماً هسته سیب‌ها را هم جدا کرده و دور بیندازید.

مرحله دوم: تکه‌های سیب و آب سیب را بجوشانید

تکه‌های خرد شده سیب را به همراه آب سیب خالص در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. اجازه دهید آب سیب بجوشد و سپس حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب‌ها کاملاً بپزند.

مرحله سوم: سیب‌ها را له کنید

بعد از ۱۵ دقیقه، وقتی سیب‌ها نرم شدند، با یک گوشت‌کوب دستی آن‌ها را به خوبی له کنید. بعد از چند دقیقه می‌توانید شعله را خاموش کنید. اگر علاقه دارید سرکه غلیظ‌تری داشته باشید، می‌توانید آب سیب را برای ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید تا مقدار آب آن کمتر شود.

بیشتر بخوانید:رسپی سرکه خرما خانگی

مرحله چهارم: به مواد استراحت دهید

قابلمه را در دمای اتاق بگذارید تا کاملاً خنک شود. با سرد شدن مخلوط، غلظت آن بیشتر می‌شود. بهتر است حدود ۶ تا ۸ ساعت صبر کنید تا عطر و طعم سیب بهتر شود.

مرحله پنجم: مواد را از صافی رد کنید

بعد از حدود ۸ ساعت، مخلوط آب و پوره سیب را از صافی عبور دهید و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا تمام آب خارج شود. برای این کار می‌توانید از صافی با سوراخ‌های ریز یا الک استفاده کنید.

مرحله ششم: مواد سرکه را در شیشه بریزید

یک شیشه تمیز و خشک آماده کنید و مخلوط آب و پوره سیب را به آن بریزید. سپس درب شیشه را محکم ببندید.

مرحله هفتم: سرکه را آماده کنید

شیشه را برای چند روز در دمای اتاق بگذارید تا سرکه تمام شود.

3 روش رسپی سرکه بالزامیک سیب

“““html
رسپی سرکه بالزامیک سیب با سرکه سیب و سرکه بالزامیک

تهیه این سرکه حدود 10 دقیقه زمان می‌برد و بلافاصله بعد از ترکیب مواد می‌توانید از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: سرکه انگور اصل چه رنگی است؟

۳ روش خانگی تهیه سرکه بالزامیک سیب با طعمی بی‌نظیر

مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک سیب ترکیبی

سرکه سیب ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سرکه بالزامیک ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن زیتون ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۸ لیوان فرانسوی دسته‌دار
موسیر خرد شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

رسپی سرکه بالزامیک سیب ترکیبی

برای تهیه این سرکه بالزامیک ترکیبی، یک ظرف بزرگ بردارید و سرکه سیب را با سرکه بالزامیک، روغن زیتون، موسیر خرد شده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. همه مواد را خوب هم بزنید و داخل یک شیشه بریزید. حالا می‌توانید از این سرکه بالزامیک سیب برای خوشمزه‌تر کردن سالادهای مختلف استفاده کنید.

3 روش رسپی سرکه بالزامیک سیب

رسپی سرکه بالزامیک سیب را سیب و سرکه

این سرکه بالزامیک سیب در حدود 15 دقیقه آماده می‌شود و بعد از یک روز می‌توانید از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک سیب با سیب و سرکه

“““html

سیب نرم و قهوه‌ای ۲ عدد
سرکه بالزامیک ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
عسل ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پودر خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روش تهیه سرکه بالزامیک با سیب و سرکه

برای درست کردن این سرکه، ابتدا سیب‌ها را بشویید و سپس خوب خشک کنید. بعد پوست سیب‌ها را کاملاً بکنید و هسته‌ها را دور بیندازید. سیب‌ها را به قطعات کوچک بُرش بزنید و در مخلوط‌کن بریزید تا خوب خرد شوند. زمانی که سیب‌ها خرد شدند، سرکه، عسل، سیر، پودر خردل و نمک را به آن‌ها اضافه کنید.

مخلوط‌کن را دوباره روشن کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. حالا نوبت اضافه کردن روغن زیتون است. روغن را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و با دست هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. این مرحله نیازی به هم زن ندارد.

سرکه بالزامیک سیب را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و اجازه دهید یک شب تا صبح در دمای اتاق بماند تا آماده شود. روز بعد می‌توانید از این سرکه خوشمزه برای مزه‌دار کردن سالاد و غذا استفاده کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه سرکه بالزامیک سیب:

  • شما می‌توانید از هر نوع سیبی که دوست دارید برای آماده‌سازی این سرکه استفاده کنید.
  • این سرکه عالی است برای مزه‌دار کردن انواع سالاد و تهیه سس‌های خانگی.
  • اگر غلظت سرکه بالزامیک شما کم بود، می‌توانید آن را در قابلمه ریخته و بیشتر بجوشانید. سپس بگذارید تا سرد شود و دوباره در شیشه بریزید.
  • برای درست کردن این سرکه، بهتر است از آب سیب طبیعی استفاده کنید. آب میوه‌های بسته‌بندی کیفیت خوبی ندارد.
  • وقتی از روغن زیتون استفاده می‌کنید، می‌توانید مقدار آن را طبق سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

در این مقاله به بهترین روش‌های تهیه سرکه بالزامیک سیب و نکات مهم آن پرداختیم. اگر تجربه درست کردن انواع سرکه بالزامیک سیب را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان خود در حوزه آشپزی به اشتراک بگذارید.

منابع: thecafesucrefarine، eatingwell، caitliniles

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا