رسپی

۳ روش خشک کردن آلو سیاه با پوست؛ با فر و بدون فر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از روش‌های ساده و طبیعی برای نگهداری آلو سیاه، خشک کردن آن است. با این روش، شما می‌توانید در هر زمان از سال از طعم عالی آلو بهره‌مند شوید و همچنین یک میان‌وعده سالم و مغذی داشته باشید. در این بخش از رضیم بلاگ همراه ما باشید تا با سه روش محبوب برای خشک کردن آلو سیاه با پوست آشنا شوید.

برای شروع، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم برای خشک کردن آلو سیاه با پوست

آلوهای تازه و رسیده به مقدار دلخواه
کاغذ روغنی (برای همه روش‌ها الزامی نیست) به مقدار لازم

مراحل خشک کردن آلو سیاه با پوست به سه روش

برای خشک کردن آلو سیاه با پوست، می‌توانید یکی از روش‌های زیر را انتخاب کنید:

روش اول: استفاده از خشک‌کن

برای خشک کردن آلو با خشک‌کن، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی آلوها

آلوها را با آب سرد بشویید تا خوب تمیز شوند. سپس با چاقوی تیز، آلوها را از دور هسته به دو نیم تقسیم کنید. دو نیمه را به آرامی بچرخانید تا از هم جدا شوند و هسته را دور بیندازید.

توجه: می‌توانید آلوها را بسته به سلیقه‌تان به دو یا چهار قطعه برش دهید.

مرحله دوم: چیدن آلوها در خشک‌کن

سینی‌های خشک‌کن را با کاغذ روغنی بپوشانید. آلوها را با پوست به سمت پایین روی سینی‌ها با فاصله در کنار هم قرار دهید.

مرحله سوم: خشک کردن

خشک‌کن را روی ۵۷ درجه سانتی‌گراد (۱۳۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید. زمان خشک کردن معمولاً حدود ۲۴ ساعت است، اما هر چند ساعت یک‌بار سینی‌ها را بچرخانید تا آلوها یکنواخت خشک شوند.

خشک کردن آلو با پوست

مرحله چهارم: بررسی آماده بودن آلوها

آلوها وقتی آماده هستند که نرم ولی غیرچسبنده باشند و هیچ رطوبتی در قسمت ضخیم آن‌ها باقی نمانده باشد.

بیشتر بخوانید: ۳ روش خشک کردن زردآلو

روش دوم: استفاده از فر

برای خشک کردن آلو با فر، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: گرم کردن فر

فر را روی ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی آلوها

آلوها را مانند روش قبلی آماده کنید. از آنجایی که خشک شدن در فر به اندازه خشک‌کن کارآمد نیست، بهتر است آلوها را به قطعات کوچک‌تر برش دهید.

۳ روش خشک کردن آلو سیاه با پوست؛ با فر و بدون فر

مرحله سوم: چیدن روی توری‌ها یا سینی‌ها

آلوها را روی توری‌های فلزی یا سینی‌های پوشیده با کاغذ روغنی قرار دهید تا از یکدیگر فاصله داشته باشند.

مرحله چهارم: خشک کردن در فر

درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت خارج شود. سینی‌ها را…

“““html

هر چند ساعت یکبار بچرخانید. زمان خشک کردن آلوها بسته به ضخامت برش‌ها ممکن است متفاوت باشد.

خشک کردن آلو سیاه در فر

مرحله پنجم: بررسی آماده بودن آلوها

آلوها باید نرم باشند، اما به هیچ وجه چسبناک نباید باشند و نباید در قسمت‌های ضخیم آن‌ها رطوبت باقی مانده باشد.

روش سوم: خشک کردن در آفتاب

برای خشک کردن آلو در آفتاب، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی آلوها

آلوها را مثل مراحل قبلی بشویید، هسته را جدا کنید و برش بزنید.

بیشتر بخوانید: بهترین روش های خشک کردن میوه در خانه

مرحله دوم: چیدن در فضای باز

یک مکان آفتابی و خشک پیدا کنید. آلوها را روی یک توری یا پارچه تمیز قرار دهید.

مرحله سوم: خشک کردن در آفتاب

برای جلوگیری از ورود حشرات، آلوها را با یک توری نازک بپوشانید. در شب‌ها آن‌ها را به داخل خانه ببرید تا از رطوبت جلوگیری شود. این فرایند ممکن است بسته به وضعیت آب و هوا ۳ تا ۵ روز طول بکشد.

خشک کردن آلو سیاه در آفتاب

مرحله چهارم: بررسی آماده بودن آلوها

آلوها زمانی آماده هستند که بافتی نرم و غیرچسبنده داشته باشند.
پس از خشک شدن، آن‌ها را در ظرفی در جای خنک و تاریک نگهداری کنید و از نور مستقیم خورشید دور کنید. نوش جان!

چند نکته در طرز خشک کردن آلو سیاه با پوست

انتخاب آلوهای خوب، نقش مهمی در تهیه آلو خشک با طعم عالی دارد. چند نکته برای انتخاب آلو سیاه مناسب برای خشک کردن داریم:

  • به دنبال آلوهای گوشتی مانند شابلونی یا بخارا باشید. این آلوها طعمی بهتر و بافتی خوشمزه‌تر به آلو خشک شما می‌دهند.
  • هرچه آلوها شیرین‌تر باشند، طعم نهایی آلوهای خشک شده هم لذیذتر خواهد بود. اما اگر طعم ترش را می‌پسندید، می‌توانید از آلوهای ترش هم استفاده کنید.
  • از آلوهای خیلی نرم یا له شده دوری کنید. این آلوها ممکن است در حین خشک شدن شکل خود را از دست بدهند و له شوند.

در این بخش از مجله آشپزی، سه روش محبوب برای خشک کردن آلو سیاه با پوست ارائه شد. با استفاده از این روش‌های ساده، می‌توانید به راحتی آلو سیاه را خشک کنید و از طعم لذت‌بخش آن بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا