۳ روش ساده برای بو دادن بادام زمینی در منزل (2 نکته مهم)

بو دادن بادام زمینی یکی از روشهای خانگی محبوب برای تهیه یک میانوعده خوشمزه، مقوی و سالم است. بسیاری از افراد ترجیح میدهند بهجای خرید بادام زمینی بو داده از فروشگاه، خودشان آن را در خانه آماده کنند تا از کیفیت، تازگی و میزان نمک یا چربی آن مطمئن باشند.
نحوه بو دادن بادام زمینی در خانه
بادام زمینی یکی از خوراکیهای مغذی است که استفاده از آن برای درمان بیماریها، زیبایی و سلامتی دارای فواید زیادی است و مصرف آن در دوران بارداری نیز خواص مخصوص به خود را دارد. با استفاده از روشهای موجود در این مقاله، میتوانید بادام زمینی را در خانه بو بدهید و از خواص اعجابآور آن بهرهمند شوید.
طرز تهیه بادام زمینی بو داده با 3 روش
بادام زمینی خام را در تابه بریزید و با حرارت کم کمی تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس آب نمکی که با نصف قاشق چایخوری آب لیمو تهیه کردهاید را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا آب نمک بخار شود. بادام زمینی شما آماده استفاده است.
1. روش تهیه بادام زمینی بو داده با تابه
بادامها را در یک تابه یا کتری بزرگ بریزید، سپس با حرارت متوسط آنها را هم بزنید تا رنگ آنها قهوهای و کمی تیره شود.
2. برشته کردن بادام زمینی با فر
فر را از قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس بادامها را در قالب فر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزند و برشته شوند.
3. بو دادن بادام زمینی با مایکروویو
قالب را با مارگارین یا کره چرب کنید. سپس بادامها را در آن قرار داده و به مایکروویو منتقل کنید. حدود ۴ تا ۵ دقیقه زمان برای بو دادن آنها نیاز است.
معرفی ارزش غذایی و خواص فوق العاده بادام زمینی
طرز تهیه بادام زمینی نمکی بو داده
بادام زمینیها را مرتب هم بزنید تا به طور یکنواخت حرارت ببینند و برشته شوند. اگر آنها را پیوسته هم نزنید، ممکن است یک طرف بادامها بیشتر بپزد و حتی بسوزد. با شعله کم، به مدت حدود ۸-۱۰ دقیقه بادامها را حرارت دهید و هم بزنید. زمان دقیق به اندازه بادامها بستگی دارد. هنگامی که بادامها برشته میشوند، صدای ترق تروق تولید میکنند و پس از ۴-۵ دقیقه، بوی خوش برشتهشدنشان به مشام میرسد.
وقتی بوی خوب بادامهای برشته را حس کردید، یکی، دو عدد را با قاشق بردارید و بگذارید خنک شود. سپس آن را بین انگشت شست و سبابه خود فشار دهید. اگر پوست آن به راحتی جدا شد، بادام زمینی بو داده آماده است. اگر بادام بدون پوست استفاده کردید، پس از خنک شدن، آنها را در دهان بگذارید و مزه آنها را بررسی کنید که به خوبی برشته شدهاند یا خیر. اگر به میزان دلخواه بو داده نشده بودند، به هم زدن آنها روی حرارت ملایم ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید. بادامها تا زمانی که خنک شوند، باز هم کمی میپزند، پس مراقب باشید که در حین حرارت، بیش از حد نپزند.
ارزش غذایی بادام زمینی
مواد مغذی موجود در ۲۸ گرم بادام زمینی
عبارتست از:
- کالری ۱۶۶
- پروتئین ۷/۶گرم
- کربوهیدرات ۱/۶ گرم
- فیبر ۳/۲ گرم
- چربی ۱۴ گرم
- ویتامین E ۲/۲ میلی گرم
- ویتامین B3 ۸/۳ میلی گرم
- فولات ۱/۴۱ میکروگرم
- مس ۱۹/۰ میلی گرم
- منیزیم ۵۰ میلی گرم
- فسفر ۱۰۱ میلی گرم
- پتاسیم ۱۸۷ میلی گرم
طبع بادام زمینی : بادام زمینی گرم است یا سرد ؟
فواید فوق العاده بادام زمینی
بادام زمینی باعث میشود رگهای خون بهتر باز شوند و جریان خون راحتتر شود. این کار از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری میکند. اگر در رژیم غذایی خود بادام زمینی بگنجانید، به علت اینکه دارای منیزیم، فولات، فیبر، مس و ویتامین E است، خطر بیماری قلبی کاهش مییابد. مصرف روزانه ۲۸ گرم بادام زمینی میتواند خطر بیماریهای قلبی را کم کند. برای جلوگیری از این مشکلات، پیشنهاد میشود حداقل یک مشت بادام زمینی یا دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، چهار بار در هفته مصرف کنید.
اگر هفتهای ۲۸ گرم بادام زمینی یا کره بادام زمینی بخورید، میتوانید تا ۲۵ درصد خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش دهید. به دلیل چربی و کالری زیاد، به افرادی که اضافه وزن دارند توصیه میشود که مقدار کمتری از آن استفاده کنند. مصرف بیشتر از یک مشت بادام زمینی میتواند موجب افزایش وزن شود. بهتر است دو بار یا بیشتر در هفته از بادام زمینی استفاده کنید.
تحقیقات نشان میدهد زنانی که این نکات را رعایت میکنند، میتوانند تا ۸۵ درصد از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ دور بمانند و مردان هم تا ۲۷ درصد خطر این سرطان را کاهش میدهند. همچنین میوه نارس بادام زمینی میتواند میزان ترشح شیر را افزایش دهد. روغن بادام زمینی خاصیت ملین و ضد یبوست دارد و در خواص، مشابه روغن زیتون است.