رسپی

۳ روش ساده جهت تهیه سس مارینارا ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی

سس مارینارا ، یک نوع سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که می‌توانید آن را برای غذاهایی مثل کوکو، کتلت، پاستا، پیتزا و … استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید ادویه و چاشنی‌های مختلف را به دلخواه خود به آن اضافه کنید.

این سس در آشپزی ایتالیایی و آمریکایی بسیار محبوب است. مواد اولیه تهیه سس مارینارا شامل گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، آبلیمو، آویشن و پیاز می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر ادامه مطلب را بخوانید.

دستور تهیه سس مارینارا

روش اول برای تهیه سس مارینارا در خانه

مواد لازم:

  1. سیر: ۴ حبه
  2. روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  3. قارچ خرد شده: ۲۵۰ گرم
  4. نعنا، جعفری و ریحان خرد شده: هر کدام ۵۰ گرم
  5. پوره گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
  6. نمک، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم

دستور تهیه:

ابتدا سیرها را رنده کنید و آنها را کمی در روغن زیتون سرخ کنید تا رنگشان تغییر نکند. سپس قارچ را اضافه کرده و هم بزنید تا آب آنها خارج شود.

بعد از آن، مخلوط سیر و قارچ را به همراه سبزی‌ها در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. پوره گوجه فرنگی را در قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

سپس مواد مخلوط شده را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی جا بیفتد. نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید و گهگاهی هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود.

separator line

دستور تهیه سس مارینارا (سس گوجه فرنگی)

روش دوم برای تهیه سس مارینارا معطر

مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: ۴ پیمانه (چرخ شده)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • کره: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • ریحان: ۲ قاشق غذاخوری (تازه و خرد شده)
  • پونه کوهی: ۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر موسیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر انبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور تهیه:

ابتدا پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید (می‌توانید رنده کنید). یک تابه نچسب انتخاب کنید و کره و روغن زیتون را در آن گرم کنید. پیاز را داخل تابه بریزید و بگذارید کمی طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه آن را تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید. بعد از آن، گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود و سس غلیظ شود.

سپس پونه کوهی، نمک، فلفل، پودر سیر، پودر موسیر، پاپریکا، پودر انبه و هر چیزی دیگری که باقی مانده (به جز ریحان) را به سس اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید. سس را مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سس به آرامی برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد.

سس را از روی حرارت بردارید، نمک آن را تنظیم کنید و ریحان را اضافه کنید. شما می‌توانید سس را گرم سرو کنید یا آن را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و در یخچال نگهداری کنید.

۳ روش ساده جهت تهیه سس مارینارا ایتالیایی (مرحله به مرحله)

دستور تهیه سس مارینارا ایتالیایی

“““html
separator line

دستور تهیه سس مارینارا برای اسپاگتی

روش سوم برای تهیه سس مارینارا

مواد لازم :

  1. گوجه فرنگی 8 عدد
  2. آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  3. آویشن 1 قاشق غذاخوری
  4. پیاز 2 عدد
  5. سیر 4 حبه
  6. جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
  7. ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

ابتدا روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را در یک ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی‌های خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید. با حرارت ملایم بگذارید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بپزد و در این مدت چند بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

پس از این مدت، آویشن، ریحان و جعفری خرد شده را داخل مخلوط‌کن بریزید و بزنید تا یکنواخت شود. سپس دوباره سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه دیگر بگذارید به آرامی بجوشد. در آخر از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

دستور تهیه سس مارینارا ایتالیایی

separator line

نکات مهم جهت تهیه سس مارینارا ایتالیایی

برای اینکه سس رنگی خوشمزه‌تر داشته باشد، می‌توانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید سس مارینارا را در قالب‌های یخ بریزید و بعد از اینکه یخ زد، در کیسه فریزر بگذارید. این کار باعث می‌شود ماندگاری سس بیشتر شود و در مواقع ضروری سریع در دسترس باشد.

این سس را می‌توانید در ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال و تا 3 ماه در فریزر نگه‌داری کنید. برای استفاده در پیتزا و پاستا، کمی پنیر پیتزا رنده کرده به سس اضافه کنید.

separator line

دستور تهیه اسپاگتی با سس پستو و مارینارا

مواد اولیه : برای 8 نفر

  1. اسپاگتی 453 گرم (خشک)
  2. روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
  3. پیاز 1 عدد متوسط (خرد شده)
  4. گوشت چرخ کرده 453 گرم
  5. نمک 1/2 قاشق چایخوری
  6. سس مارینارا 1474 گرم
  7. خامه ترش 3/4 فنجان – 175 گرم
  8. سس پستو 1/4 فنجان – 60 گرم (پستوی ریحان)
  9. پنیر موزارلا 1/2 فنجان – 40 گرم (رنده شده)

این یک اسپاگتی خوشمزه و آسان است که در فر با گوشت چرخ کرده، سس مارینارا و یک لایه سس پستو آماده می‌شود. اگر مثل ما باشید، این غذا به یکی از وعده‌های محبوب شما می‌شود.

برای تهیه این غذا به‌صورت بدون گوشت، فقط کافی است که گوشت را حذف کنید. اسپاگتی همچنان خوشمزه خواهد بود.

دستور تهیه سس مارینارا ایتالیایی

دستور تهیه اسپاگتی با سس پستو و مارینارا

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. کف و لبه‌های یک ظرف مخصوص فر 3 لیتری را با اسپری نچسب یا کره چرب کنید. یک تابه 32 در 22 سانتی‌متری برای این کار مناسب است.

یک قابلمه بزرگ پر از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید و ماکارونی اسپاگتی را طبق دستور روی بسته بپزید. معمولاً این کار 10 دقیقه طول می‌کشد. سپس ماکارونی را آبکش کنید. در یک کاسه کوچک، سس…

“““html

پستو را با خامه‌ی ترش مخلوط کرده و کنار بگذارید.

زمانی که پاستا در حال پخته شدن است، روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید. بعد پیازها را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه آنها را تفت بدهید تا نرم شوند. حالا گوشت را به پیازها اضافه کنید.

نصف قاشق چایخوری نمک روی گوشت بریزید و سپس با قاشق یا چنگال گوشت را کمی خرد کنید. به‌طور مرتب هم بزنید و بگذارید تا گوشت قهوه‌ای شود. این کار حدود ۶ دقیقه طول می‌کشد. چربی اضافی را از گوشت بگیرید و سس گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید تا کاملاً داغ شود.

گوشت را از روی حرارت بردارید. سپس اسپاگتی پخته و آبکش شده را اضافه کرده و هم بزنید. نیمی از اسپاگتی را در ظرف مخصوص فر بریزید. حالا مخلوط خامه‌ی ترش و سس پستو را روی آن بریزید و سپس با باقی‌مانده‌ی اسپاگتی بپوشانید. روی آن پنیر موزارلا بریزید.

ظرف را در یک سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده‌اید بگذارید. این کار کمک می‌کند تا اگر سس سرریز شد، داخل سینی بریزد. حالا ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و سس حباب بزند.

دستور تهیه سس مارینارا ایتالیایی


دستور تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه

دستور تهیه ی سس باربیکیو سس دودی خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا