رسپی

۳ روش عالی برای تهیه کیک انبه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک انبه | دستور تهیه کیک انبه

انبه یک میوه گرمسیری و خوشمزه است که بیشتر در هند پیدا می‌شود. این میوه خواص و فواید مفیدی دارد و می‌توان با آن دسرها، کیک‌ها و حتی غذاهای خوشمزه درست کرد. اگر می‌خواهید دستور تهیه کیک‌های خوشمزه با انبه را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

دستور تهیه 3 مدل کیک انبه مرحله به مرحله

1 – دستور تهیه کیک انبه ساده

مواد لازم:

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • جوش شیرین یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
  • کره نصف پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • خامه زده شده نصف پیمانه
  • انبه 3 عدد رسیده و پوره شده

دستور تهیه:

  1. کف تابه را چرب کنید.
  2. فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  3. آرد، جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  4. در یک ظرف بزرگ، کره و شکر را با هم خوب هم بزنید.
  5. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.
  6. وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
  7. مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.
  8. پوره انبه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  9. مایع آماده را در تابه‌ای که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.
  10. تابه را در فر که از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت یک ساعت بپزید، یا تا زمانی که خلال دندانی درون آن بزنید و تمیز بیرون بیاید.
  11. در ۴۰ دقیقه اول درب فر را باز نکنید و بعد از آن بگذارید کیک ۱۰ دقیقه در تابه بماند تا خنک شود.
  12. کیک را از تابه خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شود، سپس میل کنید.


2 – کیک شیفون خوشمزه با انبه

مواد لازم:

  • دو فنجان آرد سفید
  • سه چهارم فنجان شکر ریز (پودر قند) برای مخلوط کردن با زرده تخم‌مرغ
  • سه چهارم فنجان شکر ریز (پودر قند) برای مخلوط کردن با سفیده تخم‌مرغ
  • هفت عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده جدا)
  • نصف فنجان روغن گیاهی
  • سه چهارم فنجان پوره انبه
  • نصف فنجان تکه‌های انبه
  • یک قاشق غذاخوری بکین پودر
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل یا چاشنی لیمو

دستور تهیه:

  1. فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. آرد سفید را با شکر و بکین پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
  3. سفیده تخم‌مرغ‌ها را به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید و شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سفت شود.
  4. وسط مواد خشک (آرد و شکر) را خالی کرده و زرده‌های تخم‌مرغ، پوره انبه، روغن و وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید.
  5. تکه‌های انبه را به خمیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  6. مخلوط سفیده تخم‌مرغ و شکر را به خمیر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  7. قالب را کمی چرب کرده و آرد پاشی کنید (اما می‌توانید نیازی به چرب کردن نداشته باشید).
  8. قالب کیک را به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید. (برای من 50 دقیقه طول کشید تا بپزد) در 20 دقیقه اول درب فر را باز نکنید.
  9. پس از 45 دقیقه، با یک سیخ چوبی بزنید. اگر خمیر به سیخ نچسبید، کیک پخته است، در غیر این صورت دوباره در فر گذاشته و 10 دقیقه دیگر بپزید.
  10. وقتی از فر خارج کردید، قالب را به صورت وارونه روی توری بگذارید. وقتی کیک سرد شد، برش دهید و سرو کنید.

“““html

  • اگر کیک نیفتاد، می‌توانید از زور استفاده کنید.
  • هرگز کیک را قبل از خنک شدن برش نزنید.
  • روش تزیین کیک با روکش خامه ای

    • برای تزیین کیک با خامه فرم گرفته، خامه را با نصف فنجان تکه‌های میوه انبه و نوک قاشق رنگ خوراکی زرد مخلوط کردم و به سادگی روی کیک کشیدم. به خاطر تکه‌های میوه، خامه خیلی صاف نمی‌شد.
    • طعم خامه کیک واقعاً خوشمزه بود، چون تکه‌های انبه و مزه آن در آن غوغا می‌کرد. به نظر من خامه کیک حتی خوشمزه‌تر از خود کیک بود. برای ما که اصلاً خامه دوست نداریم، این عالی بود.
    • یک نکته دیگر برای تزیین کیک: وقتی از خامه استفاده می‌کنید، می‌توانید یک نایلون فریزر زیر کیک بگذارید و بعد از تمام شدن کار خامه‌کشی، به آرامی آن را از زیر کیک خارج کنید تا سینی کیک کثیف نشود.
    دستور تهیه کیک انبه
    دستور تهیه کیک انبه


    3 – دستور تهیه چیز کیک خوش طعم با انبه

    مواد لازم برای کراست:

    • بادام: 50 گرم
    • بیسکوئیت (بیسکویتی سبوس دار بهتر است، اما می‌توانید از هر نوعی استفاده کنید): 150 گرم
    • کره: 110 گرم

    مواد لازم برای فیلینگ:

    • پنیر لبنه یا خامه‌ای یا ماسکارپونه: 500 گرم
    • تخم مرغ درشت: 3 عدد
    • شکر: 188 گرم
    • پوره انبه: 320 گرم (تقریباً به 3 انبه متوسط نیاز دارید)
    • آرد: 16 گرم
    • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

    دستور تهیه کراست:

    1. فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
    2. بادام را بدون اینکه پوست قهوه‌ای نازک آن را بگیرید، در غذاساز بریزید تا پودر شود.
    3. بیسکوییت‌ها را با دست کمی خرد کنید و به بادام اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
    4. کره را آب کنید. یا روی حرارت ملایم یا در مایکروویو و به مخلوط بادام و بیسکوئیت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره کاملاً ترکیب شود.
    5. کف قالب کمربندی (ترجیحاً 22 تا 25 سانتی‌متر، کوچکتر یا بزرگتر از این باعث مشکلاتی در نتیجه می‌شود) را کاغذ روغنی بگذارید و دیواره‌های قالب را جا بیندازید.
    6. مخلوط بیسکوئیت را کف قالب یکنواخت پهن کنید و روی آن را صاف کنید.
    7. این را در فر که حالا گرم شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید بپزد.
    8. بعد از 10 دقیقه از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

    دستور تهیه فیلینگ:

    1. برای درست کردن فیلینگ، اول انبه را پوره کنید. انبه را از وسط برش بزنید و یک پیچ بزنید تا یکی از تکه‌ها از هسته جدا شود. سپس با قاشق میوه را از پوست جدا کنید. نیمه دیگر انبه که به هسته چسبیده است را نیز با گرفتن هسته و چرخاندن آن جدا کنید و به همین روش فیله کنید.
    2. حالا فیله‌های انبه را از صافی رد کنید تا رگه‌های آن باقی بماند و بقیه به شکل پوره یکنواخت از الک عبور کند.
    3. پوره انبه را وزن کنید و به اندازه‌ای که در مواد اولیه گفته شده کنار بگذارید. اگر بیشتر از مقدار لازم بود، می‌توانید با آن دستورهای دیگری درست کنید، یا اگر فعلاً وقت ندارید، می‌توانید فریز کنید و هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید.
    4. فر را روی 160 درجه تنظیم کنید تا گرم شود و برای پخت چیز کیک آماده باشد.
    5. پنیر را در ظرف همزن بریزید و با همزن حدود 2 دقیقه هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود.
    6. شکر را کم کم و در حین هم زدن اضافه کنید و بعد از تمام شدن شکر، اجازه دهید یک دقیقه دیگر همزن کار کند تا مخلوط یکنواخت شود.
    7. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام 30 ثانیه صبر کنید تا خوب ترکیب شوند.
    8. پوره انبه را به آرامی اضافه کنید و دوباره به مدت 1 دقیقه هم بزنید.
    9. در نهایت آرد را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن، همزن را خاموش کنید.

    “““html

    روش استفاده از حمام آب برای پخت کیک انبه

    دور بیرونی قالب کمربندی که کراست هم داخلش هست رو با یک تکه فویل که دو لایه کرده‌اید، کاملا بپوشانید. این کار به این دلیل است که چیز کیک داخل حمام آب به فر می‌رود و ما نمی‌خواهیم هیچ آبی به داخل قالب نفوذ کند.

    اگر کیفیت قالب کمربندی‌تان خوب نیست، حتما در مرحله اول و پخت کراست، به جای استفاده از یک لایه کاغذ روغنی، یک لایه فویل در کف قالب بگذارید و بعد کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید تا مطمئن شوید هیچ آبی از کف قالب وارد نشود.

    ۳ روش عالی برای تهیه کیک انبه خانگی (مرحله به مرحله)

    مخلوط پنیر را داخل قالب و روی مخلوط بیسکویت بریزید و در یک ظرف بزرگ‌تر قرار دهید. من از یکی از تابه‌هایم استفاده کردم و دسته پلاستیکی آن را باز کردم تا در فر مشکلی پیش نیاید. شما می‌توانید از ظرف‌های پیرکس یا هر ظرفی که دارید و به حرارت مقاوم است، استفاده کنید.

    حالا ظرف بزرگ‌تر را به آرامی به داخل فر بگذارید و در آن آب جوش بریزید. دقت کنید که هیچ آبی به داخل چیز کیک نرود، بنابراین این کار را با احتیاط انجام دهید.

    با این که فر داغ است، باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا نتیجه‌ای که می‌خواهید خراب نشود. اگر قبل از قرار دادن قالب و ظرف بزرگ‌تر داخل فر، آب جوش بریزید، ممکن است موقع گذاشتن آن در فر دست‌تان تکان بخورد و آب به داخل چیز کیک برود. پس بر حسب روشی که گفتم عمل کنید.

    به آرامی آب جوش را داخل ظرف بزرگ‌تر بریزید تا اطراف قالب کمربندی را بپوشاند. نیمه ارتفاع قالب داخل آب جوش کافی است، اما مراقب باشید که ارتفاع آب جوش زیاد نشود تا در فر، وقتی که قل می‌زند، آب به داخل چیز کیک نرود.

    چیز کیک باید به مدت 1 ساعت و 35 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتی‌گراد بپزد. بعد از این مدت، اطراف چیز کیک کاملا خودش را گرفته اما وسط آن هنوز نپخته و وقتی جا به جا می‌کنید، کمی تکان می‌خورد.

    نگران نباشید! مرکز چیز کیک بعدا در یخچال خودش را می‌گیرد، پس نیازی نیست که زمان بیشتری در فر بماند تا مرکز آن هم مثل کناره‌ها خودش را بگیرد.

    روش قرار دادن چیز کیک انبه در یخچال

    1. بعد از اینکه زمان پخت تمام شد، به آرامی از فر خارج کنید. مراقب باشید چون هم سنگین است و هم آب جوش دارد، باید هم مراقب خودتان باشید و هم چیز کیک.
    2. بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، قالب را از داخل آب جوش درآورید و فویل را از اطرافش باز کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. این کار حدود یک ساعت یا بیشتر زمان می‌برد. در همین حین، با یک چاقوی باریک دور قالب را برش بزنید تا چیز کیک راحت‌تر جدا شود و روی آن ترک نخورد.
    3. چیز کیک را باید به مدت 6 ساعت یا یک شب تا صبح در قالب کمربندی داخل یخچال قرار دهید تا مرکز آن کاملا سفت شود. قبل از این زمان هم طعمش خوب است اما برش‌های زیبا نخواهید داشت چون مرکز آن هنوز نرم است.
    4. پس از خارج کردن از یخچال، دوباره اطراف چیز کیک را با چاقو آزاد کنید و دیواره قالب را به آرامی بردارید و سپس برش زده و سرو کنید.
    5. وقتی که از فر خارج می‌شود، کمی پف دارد. وقتی در هوای اتاق خنک می‌شود، کمی پف آن کم می‌شود. وقتی که داخل یخچال می‌رود، کناره‌ها کمی بالاتر از مرکز هستند اما بافت چیز کیک پف‌دار و خوشمزه است.

    روش تزیین چیز کیک انبه در منزل

    من با کمی خامه که با پنیر لبنه مخلوط کردم و چند نوع میوه تابستانی آن را تزئین کردم. شما می‌توانید به سلیقه خودتان تزئین کنید.

    طعم فوق‌العاده‌ای دارد و بافتش بسیار نرم و دوست‌داشتنی است. اگر انبه دوست دارید، این کیک را از دست ندهید. به خصوص که الان فصل انبه است و روزهای تابستان هم طولانی است، بنابراین می‌توانید یک عصرانه بسیار خوشمزه داشته باشید.

    دستور تهیه کیک انبه

    نکته مهم برای پخت کیک انبه

    اگر به هر دلیلی انبه دوست ندارید، می‌توانید از هلو به عنوان جایگزین استفاده کنید.

    پوست هلو را بکنید، هسته‌اش را جدا کنید و از صافی عبور دهید تا کاملا پوره شود. اما من توصیه نمی‌کنم چون ممکن است به دلایلی که از نظر من دور مانده باشد، نتیجه کارتان خراب شود و موادتان هدر برود.

    بیشتر بخوانید :

    دستور تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

    دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

    دستور تهیه ی کیک باقلوا نارگیلی یا کیک پوپک

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا