رسپی

۳ روش فوق العاده جهت تهیه کاکا کدو حلوایی برای شب یلدا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

“کاکا کدو حلوایی” شیرینی آسان و خوشمزه گیلانی

کاکا یکی از دسرهای گیلانی است که با طعم‌های گوناگونی تهیه می‌شود. کاکای گیلانی را می‌توان به طور ساده و فقط با آرد درست کرد یا اینکه از کدو حلوایی استفاده کنید.

با توجه به اینکه اکنون پاییز است و کدو حلوایی فصلش است، پیشنهاد می‌کنم این دسر را درست کنید.

خوردن این دسر با چای در یک عصر پاییزی لذت بخش می‌شود. در ادامه، در این مقاله از مجله رضیم شما را با دستور پخت کاکای کدو حلوایی گیلانی آشنا می‌کنم.

3 روش تهیه کاکا کدو حلوایی (با آرد برنج، آرد گندم و آرد سفید)

کاکا کدو حلوایی یک شیرینی سنتی گیلانی است که تهیه آن بسیار ساده و سریع می‌باشد. مواد آن خمیری شکل است و مانند کوکو در روغن سرخ می‌شود. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی گردوی خرد شده به آن اضافه کنید.

روش اول برای تهیه کاکا کدو با آرد گندم

مواد لازم:

۳ روش فوق العاده جهت تهیه کاکا کدو حلوایی برای شب یلدا (مرحله به مرحله)
  • آرد گندم 150 گرم (یک پیمانه)
  • کدو حلوایی: یک عدد متوسط
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • گلاب یا شیر: نصف پیمانه
  • گردو خرد شده: در صورت تمایل نصف پیمانه
  • دارچین، هل و روغن به مقدار لازم

دستور تهیه :

ابتدا کدوها را به مربع‌های کوچک خرد می‌کنید و در یک قابلمه قرار می‌دهید و مقداری شکر روی آنها می‌ریزیم.

در قابلمه را می‌بندید و روی حرارت متوسط می‌گذارید تا بپزد. بعد از پخت، پوست کدوها را جدا کرده و دور می‌ریزیم.

کدوهای پخته را له می‌کنیم و باقی مواد را با آن مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر به دست آید و آن را نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا کمی خودش را بگیرد.

سپس خمیر را به شکل‌های دلخواه، معمولاً دایره‌های کوچک، درمی‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.

اگر کدو هم نداشتید، می‌توانید این شیرینی را بدون کدو درست کنید که تردتر هم خواهد شد و من شخصاً آن را بیشتر دوست دارم.

می‌توانید از مغزهای مختلف مانند فندوق، گردو، بادام درختی و مغز آفتابگردان استفاده کنید. از بادام زمینی هنوز تجربه‌ای ندارم.

یک تجربه دیگر هم این است که می‌توانید به جای شیر از آب میوه یا هر مایع دیگری استفاده کنید.

اگر دارچین و هل را دوست ندارید، می‌توانید نریزید؛ من خودم از آنها استفاده نمی‌کنم. اگر بیکینگ پودر هم نداشتید، نگران نباشید، فقط به پف شیرینی کمک می‌کند.

شکل آن مانند کتلت شده ولی طعمش بسیار عالی است و صددرصد انتظار نداشتم با کدو اینقدر شیرینی خوشمزه‌ای به دست بیاید. من نصف کدو استفاده کردم و تقریباً یک لیوان و شاید کمی بیشتر، و آرد هم حدود یک و نیم تا دو برابر اضافه کردم.

مقدار شکر هم مانند قبل باشد. شیر و گلاب را هم با هم تا نصف لیوان می‌ریزیم. کمی دارچین، هل و زنجبیل هم اضافه می‌کنیم ولی مغز درون آن نمی‌ریزیم. اگر خمیر خیلی شل شد، می‌توانید کمی آرد اضافه کنید یا مانند کوکو آن را در قابلمه بپزید.

پسرم که اصلاً کدو دوست نداشت، اولش اصلاً متوجه نشد که چه چیزی در آن است. وقتی مادر بزرگش زنگ زد و بهش گفتم مقدار آرد را بیشتر از کدو ریختم، از من پرسید که آیا کدو داشت؟ گفتم مزه کدو را نداد، پس چه چیزی بود؟ بعد که مجبور شدم بگویم، لبخند زد و کلی تعجب کرد و دوباره خورد. شوهر و دخترم هم خوششان آمد. از همان ابتدا عکسش را گرفتم، همان‌طور ساده و گرم. مقدار زیادی در بشقاب گذاشتم برای همه‌تان. بفرمایید

روش دوم برای تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی با آرد برنج

مواد لازم:

  • آرد برنج یک و نیم پیمانه
  • کدو حلوایی پخته و له شده 1 پیمانه
  • شیر یک چهارم پیمانه
  • شکر یک دوم پیمانه
  • پودر هل و دارچین 1 قاشق چایخوری
  • گردو رنده شده 5 عدد


“““html

دستور تهیه:

اول از همه کدو حلوائی را بشویید و با پوست، به قطعات بزرگ برش بزنید. سپس کمی آب به آن اضافه کنید و بپزید. بعد از پخت، با قاشق کدو را از پوست جدا کرده و آن را خوب له کنید.

حال شکر، کدو پخته، آرد، شیر، هل، دارچین و گردو را با هم مخلوط کنید و بگذارید مایه کاکا کدو به مدت یک ساعت بماند تا خوب جا بیفتد.

روغن مایع را در تابه بریزید و داغ کنید.

سپس با ملاقه یا قالب از مواد تهیه شده به اندازه دلخواه یا به اندازه یک کف دست در روغن بریزید و درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کمی پف کند و خوب مغز پخت شود.

مانند کوکو، طرف دیگر آن را هم سرخ کنید.

روش سوم برای تهیه کاکا کدو حلوایی با آرد سفید

مواد لازم :

  • کدو حلوایی پخته و له شده: 1 لیوان
  • شیر: 1 لیوان
  • شکر: 1.2 لیوان
  • بکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: 1 لیوان
  • زعفران: به مقدار لازم
  • هل: به مقدار لازم
  • دارچین: به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا کدو را پوست کنید و تمیز نمایید. سپس آن را در یک قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

در انتهای زمان پخت، کمی شکر به کدو اضافه کنید. پس از اینکه کدو کاملاً پخته شد، آن را پوره کنید.

تخم‌مرغ را در یک ظرف جداگانه بریزید و خوب هم بزنید. بعد دارچین، هل و زعفران را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید. اکنون آرد سفید، شکر و شیر را نیز به مواد اضافه کرده و با همزن هم بزنید.

در نهایت کدو پوره شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

حالا مواد لازم برای تهیه کاکا کدو حلوایی آماده است و باید روغن را در ماهیتابه بریزید و موادتان را به اشکال مختلف در آن سرخ کنید.

نکات مهم:

می‌توانید کمی گردوی خرد شده نیز به مواد اضافه کنید که طعم کاکا کدو حلوایی را خوشمزه‌تر می‌کند.

اضافه کردن کمی گلاب به مواد، عطر بهتری به آن می‌بخشد.

به جای آرد سفید، می‌توانید از آرد برنج یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه دسر کدو حلوایی شکری به همراه مراحل

دسر کدو حلوایی: دستور تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

دستور تهیه و پخت حلوا با کدوی حلوایی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا