رسپی

۳ روش متفاوت جهت تهیه کیک شاه بلوط خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک شاه بلوط در خانه

شاه بلوط یک میوه خوشمزه و مفید است که می‌توان از آن برای تهیه انواع کیک‌ها، شیرینی‌ها و غذاها استفاده کرد. در این مقاله به شما روش تهیه ۳ نوع کیک خوشمزه با طعم شاه بلوط را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک شاه بلوط | یک دسر خوشمزه و خاص

1. طرز تهیه کیک شاه بلوط با پودر بلوط

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: سه‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک و نیم لیوان
  • کره نرم شده: ۱۶ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • پودر بلوط: ۱ پیمانه
  • شیر پرچرب: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه کیک شاه بلوط خوشمزه در خانه

  1. ابتدا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و گرم کنید. سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده‌ها را با همزن بزنید تا سفت شود.
  2. در یک کاسه، شکر، وانیل و کره را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد روشن و یکدست شود.
  3. در یک کاسه دیگر، آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. یک‌سوم از آرد را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید.
  4. پودر بلوط را اضافه کرده و هم بزنید. همچنین می‌توانید به جای پودر بلوط از پودر گردو یا فندق استفاده کنید. سپس کمی از آرد باقی‌مانده را ریخته، بعد از اینکه مخلوط یکدست شد، شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. در نهایت، بقیه آرد را اضافه کرده و خمیر را هم بزنید. شکر را کم‌کم به سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس این مخلوط را به مواد کیک اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد کاملاً مخلوط شوند.
  6. قالب را چرب کرده و مواد کیک را درون آن بریزید. سپس به مدت یک ساعت در فر بپزید.
  7. می‌توانید روی کیک را با پودر قند یا آیسینگ شکلات تزیین کنید.

طرز تهیه پودر بلوط در خانه

روی پوست بلوط‌ها شکاف ایجاد کنید و آنها را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید، تا نسوزند. سپس وقتی سرد شد، پوست آن‌ها را بگیرید و آسیاب کنید.


2. طرز تهیه کیک شاه بلوط با بلوط پخته

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم شاه بلوط پخته شده
  • ۱۰۰ گرم شکر
  • ۱۰۰ گرم کره خرد شده
  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
  • ۳ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

برای روی کیک:

  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
  • ۲۵ گرم کره
  • ۱ قاشق غذاخوری خامه
  • پودر قند برای تزیین

طرز تهیه کیک شاه بلوط با بلوط پخته

  1. ابتدا شاه بلوط‌ها را به همراه شکر در غذاساز بریزید و هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست آید.
  2. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
  3. حالا مواد آماده شده را داخل غذاساز و روی شاه بلوط‌ها بریزید و کمی مخلوط کنید.
  4. یک ورقه نازک از مواد آماده شده را روی میز پهن کنید و بپوشانید. آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. برای سرو، کیک را روی یک بشقاب قرار داده و به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب کرده و روی کیک بریزید. سپس کیک را داخل یخچال بگذارید.
  6. در نهایت آن را با پودر قند تزیین کرده و سرو کنید.

۳ روش متفاوت جهت تهیه کیک شاه بلوط خانگی


“““html

3. دستور تهیه پن کیک شاه بلوط و تخم شربتی

مواد لازم :

  • 3/4 پیمانه آرد شاه بلوط
  • 1/3 پیمانه آرد جو
  • 2 قاشق غذاخوری تخم شربتی
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • جوز نصف قاشق چایخوری
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • شیر بادام نصف پیمانه
  • لیموترش نصف عدد، آب + عصاره پوست
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شکر پودری
  • روغن نارگیل برای سرخ کردن
  • شیره افرا برای سرو کردن

دستور تهیه پن کیک شاه بلوط و تخم شربتی

  1. فر را با دمای 275 درجه فارنهایت گرم کنید. شیر بادام، آب و عصاره لیموترش و تخم شربتی را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آردها، بکینگ پودر، شکر قهوه‌ای، جوز و نمک را مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را داخل مخلوط شیر بادام بریزید و هم بزنید. بعد مخلوط مواد مرطوب را به مواد خشک بیفزایید و خوب هم بزنید.
  3. خمیر را برای 20 تا 25 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  4. یک تابه بزرگ را روی حرارت نسبتاً زیاد گرم کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل را در آن بریزید تا داغ شود، سپس برای هر پن کیک ¼ پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید.
  5. پن کیک‌ها خیلی سریع آماده می‌شوند، پس بعد از 1 تا 2 دقیقه آنها را برگردانید.
  6. مطمئن شوید که روغن به اندازه کافی در تابه باشد تا کف آن را بپوشاند.
  7. وقتی پن کیک‌ها کاملاً پختند، آنها را روی بشقابی که حوله کاغذی روی آن گذاشته‌اید قرار دهید تا چربی اضافی آنها گرفته شود.
  8. سپس پن کیک‌ها را داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی دارد قرار دهید و در فر بگذارید تا گرم بمانند در حینی که بقیه پن کیک‌ها را می‌پزید.
  9. روی پن کیک‌ها را با توت تازه، شکر پودری الک شده و شیره افرا تزئین کنید و گرم سرو کنید.

۳ روش متفاوت جهت تهیه کیک شاه بلوط خانگی


ارزش تغذیه‌ای کیک شاه بلوط

  • ۵۲۵ کیلوکالری
  • ۲۹ گرم چربی
  • ۶۴ گرم کربوهیدرات
  • ۴۴ گرم شکر
  • ۰ گرم فیبر
  • ۴ گرم پروتئین
  • ۳۶ گرم نمک

بیشتر بخوانید :

فواید معجزه‌آساى شاه بلوط هندی

روش‌های کاشت و نگهداری درخت شاه بلوط هندی

خواص روغن بلوط و آنچه باید در مورد فواید درمانی روغن بلوط بدانیم

۳ روش متفاوت جهت تهیه کیک شاه بلوط خانگی (مرحله به مرحله)

با خواص شاه بلوط آشنا شوید

با خوردن شاه بلوط می‌توانیم بدن خود را قوی کنیم و از خیلی بیماری‌ها پیشگیری کنیم. در ادامه به برخی از خواص مهم این میوه اشاره می‌شود.

1. بهبود سلامتی سیستم ایمنی با شاه بلوط

شاه بلوط به خاطر مقدار زیاد ویتامین C و ترکیبات آنتی‌اکسیدان، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. ویتامین C نه تنها تولید گلبول‌های سفید را افزایش می‌دهد، بلکه به عنوان یک آنتی‌اکسیدان در از بین بردن رادیکال‌های مضر بدن هم کمک می‌کند.

2. شاه بلوط و کمک به سلامت استخوان‌ها

شاه بلوط مقدار زیادی مس و منیزیم دارد. مس یک ماده معدنی مهم است که باعث جذب آهن و رشد استخوان‌ها می‌شود. منیزیم نیز برای تقویت استخوان‌ها بسیار ضروری است. خوردن شاه بلوط که حاوی این مواد است، می‌تواند از بروز بیماری‌های مرتبط با سن مانند پوکی استخوان جلوگیری کند.

3. بهبود مشکلات گوارشی با شاه بلوط

شاه بلوط یکی از خشکبارهایی است که فیبر بالایی دارد. این فیبرها به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می‌کنند و حرکات روده را تنظیم می‌کنند. به همین دلیل، خوردن شاه بلوط می‌تواند به تنظیم حرکات روده و جلوگیری از التهاب و ناراحتی‌های گوارشی کمک کند.

“““html

به آن می‌شود. همچنین فیبرهای خوراکی می‌تواند سبب بهینه‌سازی جذب مواد مغذی در بدن انسان شود.

4. شاه بلوط جهت بهبود سلامت سیستم عصبی و افزایش حافظه

به خاطر وجود ویتامین‌های متفاوت، مصرف شاه بلوط فعالیت مغز را بیشتر می‌کند. ویتامین‌های خانواده B به طور مستقیم بر کارکرد سیستم عصبی تاثیر دارند.

علاوه بر این، پتاسیم موجود در شاه‌بلوط می‌تواند خون را بهتر به مغز برساند و به این ترتیب سلامت سیستم عصبی و حافظه را بهبود بخشد.

5. جلوگیری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان با شاه بلوط

بیماری‌های مزمن به دلیل رادیکال‌های آزاد به وجود می‌آیند. این رادیکال‌ها می‌توانند سلول‌ها را تغییر دهند و باعث مشکلاتی مثل سرطان و بیماری‌های مزمن شوند.

شاه‌بلوط دارای آنتی‌اکسیدان‌های مهمی است که می‌تواند این رادیکال‌ها را از بین ببرد و از بوجود آمدن این بیماری‌ها جلوگیری کند.

6. بهبود سلامت قلب با مصرف شاه بلوط

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که همه چربی‌ها برای سلامتی مضر هستند، اما در واقع بدن برای کارهای طبیعی خود به بعضی چربی‌ها نیاز دارد.

این چربی‌های سالم در شاه‌بلوط وجود دارد و در تنظیم کلسترول، کاهش التهاب و جلوگیری از لخته شدن خون تاثیرگذار است و به همین دلیل می‌تواند از بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

7. فواید شاه بلوط در سلامت دندان و استخوان

کلسیم و فسفر از عوامل مهم در سلامت استخوان‌ها هستند. منیزیم نیز به عملکرد صحیح این مواد کمک می‌کند. منیزیم در حفظ سلامت دندان و محافظت از استخوان‌ها در برابر آسیب و پوسیدگی نقشی اساسی دارد.

این عناصر در شاه‌بلوط وجود دارند، بنابراین با مصرف آن می‌توانید دندان‌ها و استخوان‌های خود را قوی‌تر کنید.

8. بهبود بیماری‌های تنفسی با شاه بلوط

سرفه، سرماخوردگی، برونشیت و زخم گلو از جمله شایع‌ترین بیماری‌های تنفسی هستند. در صورت زخم گلو، سرفه و سرماخوردگی، التهاب گلو می‌تواند باعث درد و ناراحتی شود.

این مسئله همچنین باعث ایجاد احساس خشکی و خارش می‌شود. برای تسکین این مشکلات، معمولاً پزشکان شربت سرفه تجویز می‌کنند. جالب است بدانید که تأثیر مصرف شاه بلوط شبیه به یک شربت سرفه است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا