رسپی

۳ روش مرینیت کردن مرغ برای کسانی که مصرف مرغشان زیاد است

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرینیت کردن یک روش خوب برای طعم‌دار کردن مرغ است. در این فرایند، تکه‌های مرغ را در ترکیبی از ادویه‌ها، روغن‌ها و دیگر مواد می‌گذاریم تا عطر و طعم به بافت گوشت نفوذ کند. با استفاده از مواد مختلف مرینیت، می‌توانید مرغ را به یک غذای خوشمزه تبدیل کنید. در این مقاله از مجله رضیم، ۳ روش جذاب برای مرینیت کردن مرغ را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با سس پستو (روش اول)

برای مرینیت کردن مرغ با سس پستو به مواد زیر نیاز دارید:

ریحان ۵۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
سیر ۳-۴ حبه
روغن زیتون به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه مواد مرینیت با سس پستو

  • آماده‌سازی مواد اولیه ۳ تا ۶ دقیقه زمان می‌برد و استراحت مرغ تا زمان سرو حدود ۱ تا ۲ ساعت است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۱ تا ۲ نفر کافی است و تهیه این مرغ نیز بسیار آسان است.

بیشتر بخوانید: بهترین وزن برای خرید؛ مرغ کوچک بگیریم یا بزرگ؟

مرحله اول: آماده سازی ریحان

ریحان‌های تازه را تمیز کرده و برگ‌های زرد آن را جدا کنید. سپس برگ‌های ریحان را بشویید و در یک کاسه بریزید.

مرحله دوم: آماده سازی سیر

سیر را بشویید و پوست آن را بگیرید. با یک سیر له‌کن، سیر را خرد و پوره کنید. پوره سیر را به ریحان‌های موجود در کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن سایر ادویه‌ها

نمک، فلفل سیاه، پنیر پارمسان، مغز گردو خرد شده، آب‌لیمو و روغن زیتون را به مخلوط درون کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ انگشتی سوخاری

مرحله چهارم: میکس کردن همه مواد سس

مواد درون کاسه را با گوشتکوب برقی خوب میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آورید.

می‌توانید برای میکس کردن از مخلوط‌کن یا خردکن نیز استفاده کنید.

سس پستو مرینیت شما آماده است.

برای استفاده، مقداری از سس را روی تکه‌های مرغ بزنید و بگذارید چند ساعت بماند تا طعم‌دار شود.

سپس می‌توانید مرغ‌ها را در تابه، فر یا با گریل بپزید.

مرینیت کردن مرغ با ادویه تندوری

۳ روش مرینیت کردن مرغ برای کسانی که مصرف مرغشان زیاد است

“““html
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با ادویه تندوری (روش دوم)

برای مرینیت کردن مرغ با ادویه تندوری به مواد زیر نیاز دارید:

ماست یونانی یا ایسلندی ۱-۲ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
ادویه تندوری ۱ قاشق چای‌خوری
آب ۱-۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه مواد مرینیت با ادویه تندوری

برای تهیه مواد مرینیت با ادویه تندوری کافیست مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: ترکیب همه مواد سس

ماست، پودر پیاز، پودر زنجبیل و ادویه تندوری را درون یک کاسه مناسب بریزید.

ادویه تندوری یک ادویه خوشمزه از هند است. اگر این ادویه را ندارید، می‌توانید از ادویه کاری یا ادویه مرغ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: با این روش زعفرانت چند برابر رنگ می‌دهد

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد سس

با یک قاشق مواد را خوب هم بزنید تا یک سس خوشبو و یکدست درست شود.

اگر سس خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی آب اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اشتباهات رایج در پخت مرغ و نحوه اجتناب از آن‌ها

مرحله سوم: مرینیت کردن مرغ

تکه‌های مرغ را با سس به خوبی بپوشانید و روی ظرف را بپوشانید.

بگذارید مرغ‌ها چند ساعت در یخچال بمانند تا طعم‌دار شوند.

سپس می‌توانید به هر روشی که دوست دارید مرغ‌ها را بپزید.

مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با سویا و عسل (روش سوم)

برای مرینیت کردن مرغ با سویا و عسل به مواد زیر نیاز دارید:

سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه مواد مرینیت با سویا و عسل

مراحل تهیه مواد مرینیت با سویا و عسل به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با
“““html

سیر را با کمک رنده یا سیر له کن کاملا له کنید.

سیر پوره شده را در یک ظرف مناسب بریزید و به مرحله بعد بروید.

مراحل تهیه مواد مرینیت با سویا و عسل

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد مرینیت

سس سویا، عسل و پودر فلفل قرمز را به سیر پوره شده اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یک سس یکنواخت داشته باشید.

بیشتر بخوانید: رسپی ران مرغ دروغین (به سبک ترکیه‌ای)

مرحله سوم: استراحت دادن و پخت مرغ

تکه‌های مرغ را در کاسه حاوی مواد مرینیت بگذارید و به خوبی هم بزنید تا همه قسمت‌های مرغ مزه‌دار شود.

سپس روی کاسه را بپوشانید و مانند روش قبل چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شود.

پس از اینکه مرغ طعم‌دار شد، می‌توانید آن را به هر روشی که می‌خواهید بپزید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. سه روشی که در بالا بیان شد از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های مرینیت مرغ هستند.

اگر وقت کافی برای تهیه مرغ ندارید یا مرغ زیادی مصرف می‌کنید، می‌توانید مرغ‌ها را با این مواد مرینیت کرده و در زیپ‌کیپ یا ظرف درب‌دار قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید. فقط یادتان باشد قبل از پخت، مرغ‌ها را برای چند دقیقه در دمای محیط بگذارید تا یخ زدایی شوند.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا