رسپی

۳ روش نگهداری انبه در فریزر به مدت طولانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نگهداری انبه در فریزر یکی از بهترین روش‌ها برای افزایش ماندگاری این میوه خوشمزه و پرخاصیت است. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با نحوه نگهداری انبه در فریزر و همچنین مدت زمان نگهداری انبه در فریزر به طور کامل آشنا شوید.

روش صحیح فریز کردن انبه

انبه یکی از میوه‌هایی است که اگر مدت زیادی در یخچال بماند، کیفیت خود را از دست می‌دهد و خراب می‌شود. یکی از بهترین روش‌ها برای نگهداری انبه به مدت طولانی، انجماد آن است. انبه بعد از فریز شدن، به خوبی ماندگاری خود را حفظ می‌کند و مزه‌اش تغییر نمی‌کند.

شما می‌توانید انبه‌های منجمد شده را برای تهیه سالاد، اسموتی یا دسرها استفاده کنید یا به صورت یخ‌زده میل نمایید.

برای فریز کردن انبه، حتماً از انبه‌های سالم و رسیده استفاده کنید. هنگام خرید انبه، به رنگ پوست آن دقت کنید تا رنگ آن در همه قسمت‌ها یکدست باشد.

انبه‌های سبز به خوبی نرسیده‌اند، بهتر است ۱ تا ۲ هفته در یخچال بمانند تا برسند و بعد فریز شوند. همچنین به قسمت دم انبه دقت کنید؛ اگر دم آن تیره و سیاه بود، انبه کیفیت خوبی ندارد. حالا بیایید بیاموزیم که چگونه انبه را به بهترین شکل فریز کنیم.

۱- فریز کردن انبه به صورت خرد شده

یکی از روش‌های مناسب برای نگهداری انبه در فریزر، خرد کردن آن و سپس فریز کردن است. در ابتدا انبه را بشویید و خوب خشک کنید. سپس آن را از دور هسته به ۴ قسمت تقسیم کنید.

با یک چاقوی تیز، شیارهای افقی و عمودی روی انبه ایجاد کنید. حالا تکه‌ای از انبه را با دست به سمت بیرون فشار دهید تا شیارها از هم جدا شوند. در این مرحله می‌توانید تکه‌های انبه را با چاقو از پوست جدا کنید و در ظرف بریزید.

پس از اینکه همه انبه‌ها را به صورت مکعبی خرد کردید، آنها را با فاصله در سینی بریزید و در فریزر قرار دهید.

فریز کردن انبه به صورت خرد شده
اجازه دهید تکه‌های انبه برای چند ساعت در فریزر بمانند و یخ بزنند. سپس آنها را از سینی خارج کرده و در کیسه پلاستیکی یا زیپ کیپ بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی کمپوت انبه خانگی

به این روش تکه‌های انبه به هم نمی‌چسبند و می‌توانید به راحتی آنها را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. با این روش می‌توانید تا ۱۰ ماه انبه‌ها را در فریزر نگهداری کنید.

۲- نگهداری انبه در فریزر با شربت

یکی دیگر از روش‌های نگهداری انبه در فریزر، آغشته کردن آن به شربت است. در این روش ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید و آنها را به صورت مکعبی خرد کنید.

سپس یک شربت ساده با آب و شکر تهیه کنید و آن را برای چند دقیقه روی حرارت بپزید تا کمی غلیظ شود. بعد از آن، بگذارید شربت کاملاً خنک شود.

نگهداری انبه در فریزر با شربت
حالا انبه‌های خرد شده را در ظرف بریزید و کمی شربت به آنها اضافه کنید. مقدار شربت باید به اندازه‌ای باشد که انبه‌ها را بپوشاند. حالا ظرف را در فریزر بگذارید. از انبه‌های شیرین‌شده می‌توانید برای درست کردن اسموتی یا دسرهای مختلف استفاده کنید.

۳ روش نگهداری انبه در فریزر به مدت طولانی

با این روش می‌توانید انبه‌ها را تا یک سال در فریزر نگهداری کنید.

۳- نگهداری پوره انبه

“““html

در فریزر

یک راه برای نگهداری انبه در فریزر، پوره کردن آن است. در این روش، ابتدا باید پوست انبه را بکنید و سپس آن را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا انبه کاملاً پوره شود.

سپس پوره انبه را در ظرف مناسبی بریزید، درب آن را محکم ببندید و در فریزر قرار دهید. برای راحتی، می‌توانید پوره انبه را در قالب یخ درب‌دار بریزید و در فریزر بگذارید تا هر بار که به انبه احتیاج دارید، به راحتی تعدادی از آن را از قالب خارج کنید.

از پوره انبه می‌توانید برای تهیه انواع اسموتی و دسر استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش مرغ و انبه: طعمی متفاوت و دلچسب!

نگهداری پوره انبه در فریزر

نحوه یخ زدایی انبه چگونه است؟

برای یخ‌زدایی انبه، روش‌های مختلفی وجود دارد. بهترین روش این است که انبه‌ی منجمد شده را از فریزر خارج کرده و برای یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. اما اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید انبه‌ی فریزر شده را با ظرف آن در یک کاسه آب سرد قرار دهید.

با این روش، بعد از حدود یک ساعت انبه شما نرم می‌شود. اگر قصد دارید از انبه‌ی منجمد شده برای تهیه اسموتی استفاده کنید، نیازی به یخ‌زدایی نیست و می‌توانید آن را به صورت منجمد در مخلوط کن بریزید و میکس کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای سالم نگه داشتن توت فرنگی در مدت طولانی

مدت زمان نگهداری انبه در فریزر

برای منجمد کردن انبه، بهتر است تاریخ دقیق روز انجماد را روی بسته‌بندی آن بنویسید و آن را حداکثر بعد از ۸ تا ۱۲ ماه مصرف کنید. به خاطر داشته باشید که خواص انبه‌ی یخ‌زده برای مدت زمان طولانی حفظ می‌شود، ولی هر چقدر زودتر از آن استفاده کنید، طعم و مزه‌ی میوه بیشتر حفظ می‌شود و خواص آن نیز بهتر خواهد بود.

کاربرد انبه فریزر شده

پس از فریز کردن انبه می‌توانید از آن برای تهیه سالاد، سس، اسموتی، نوشیدنی‌های ترکیبی و همچنین بستنی انبه استفاده کنید. اضافه کردن انبه‌ی منجمد شده به ماست یک روش فوق‌العاده برای تهیه ماست میوه‌ای است.

از انبه‌ی یخ‌زده می‌توانید برای تهیه انواع دسر و کیک استفاده کنید یا آن را به مربا، شربت یا ترشی تبدیل کنید و در تمام فصل‌های سال از طعم خوشمزه انبه لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: چگونه هلو را برای مدت طولانی تازه نگه داریم؟

کاربرد انبه فریزر شده

در این مقاله به روش‌های مختلف منجمد کردن انبه در فریزر اشاره کردیم. باید بدانید که نگهداری انبه با پوست در فریزر مناسب نیست و جدا کردن پوست انبه پس از انجماد سخت می‌شود و بر کیفیت آن تأثیر می‌گذارد.

برای نگهداری انبه در فریزر، بهتر است آن را به صورت خرد شده، پوره یا همراه با شربت در ظرف بریزید و در فریزر بگذارید. اگر تجربه‌ای در نگهداری انبه در فریزر دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا