۳ عوارض استفاده از رب گوجه فرنگی تاریخ مصرف گذشته را بدانید

“`html
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که یک روز در یخچال را باز کردهاید و وقتی خواستهاید از رب گوجهفرنگی استفاده کنید، متوجه شدهاید که تاریخ انقضای آن گذشته است. گاهی اوقات هم بعد از استفاده، میفهمید که تاریخ مصرفاش به پایان رسیده و نگران میشوید که چه اتفاقی ممکن است بیفتد. در این مقاله از مجله رضیم میخواهیم شما را با عوارض استفاده از رب گوجهفرنگی تاریخ گذشته آشنا کنیم.
احتمال مسمومیت غذایی
یکی از مهمترین مواردی که باعث میشود مصرف رب گوجهفرنگی تاریخ گذشته خطرناک باشد، افزایش احتمال مسمومیت غذایی است. وقتی تاریخ مصرف رب گذشته باشد، امکان رشد کپکها و انواع قارچها در آن بیشتر میشود و این مسئله میتواند باعث بیماری و مسمومیت شود. در صورت بروز مسمومیت، ممکن است دچار اسهال، استفراغ و حالت تهوع شوید.
بیشتر بخوانید: مناسبترین ظرف برای نگهداری از رب گوجهفرنگی
امکان بروز آلرژی و واکنشهای حساسیت
افرادی که آلرژی دارند باید در مورد استفاده از رب گوجهفرنگی تاریخ گذشته بسیار دقت کنند. بعضی افراد به کپکهایی که ممکن است در رب باشد آلرژی دارند و اگر این رب را مصرف کنند، ممکن است علائم آلرژیکشان تشدید شود. عوارض آلرژی میتواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و در بعضی افراد خفیف و در برخی دیگر شدید باشد.
کاهش ارزش غذایی
یکی دیگر از مشکلاتی که بعد از گذشتن تاریخ مصرف رب گوجهفرنگی رخ میدهد، کاهش ارزش غذایی آن است. مواد استفاده شده در رب با گذشت زمان کیفیت خود را از دست میدهند و ویتامینها و مواد مغذی موجود در آن کاهش مییابد. همچنین طعم و بافت رب نیز تغییر میکند و دیگر مانند قبل نخواهد بود. این موضوع برای کسانی که به آشپزی علاقه دارند، اهمیت زیادی دارد چون رب به خاطر عطر و رنگش در غذاها استفاده میشود. البته عوارض پزشکی جدی در این زمینه وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: ۴ عوارض خوردن انجیر ناشتا که نمیدانستید
در این مقاله از مجله رضیم به بررسی عوارض رب تاریخ مصرف گذشته پرداختیم. به یاد داشته باشید که وقتی قوطی رب گوجهفرنگی را باز کردید، باید تا قبل از انتهای تاریخ مصرف آن را مصرف کنید تا از سلامت خود مطمئن شوید.