رسپی

۴ ترفند رفع شوری شور گل کلم؛ برای تنظیم طعم شور

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

وقتی مقدار نمک و سرکه در شور گل کلم متعادل نباشد، طعمی خیلی شور پیدا می‌کند. اما چطور می‌توان این شوری را کم کرد؟ در این مقاله از مجله رضیم با ترفندهای کاهش شوری شور گل کلم آشنا می‌شوید.

برای کم کردن شوری شور گل کلم، می‌توانید چند کار انجام دهید: آب شور را عوض کنید، مقدار شور را دو برابر کنید، نیمی از آب شور را دور بریزید و با آب ساده پر کنید یا قبل از مصرف چند دقیقه در آب بخیسانید. برای جزئیات بیشتر، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

روش‌های کاهش شوری شور گل کلم

برای کم کردن شوری شور گل کلم، چندین راه وجود دارد. یکی از روش‌ها این است که آب شور را کاملاً تخلیه کنید و دوباره آب نمک با شوری کمتر به آن اضافه کنید. در روش دیگر، می‌توانید قبل از مصرف شور، آن را در مقداری آب سرد بخیسانید.

اگر خودتان شور گل کلم درست کرده‌اید و طعمی خیلی شور دارد، نگران نباشید. با استفاده از یکی از روش‌های زیر می‌توانید مشکل را حل کنید.

۱- آب شور گل کلم را عوض کنید

اگر شوری گل کلم شما خیلی زیاد است، بهتر است شور را آبکش کرده و آب آن را دور بریزید. سپس با مخلوط کردن مقداری نمک، آب جوشیده و کمی سرکه، دوباره شور را مزه‌دار کنید.

اگر نمک به کلم‌ها نفوذ کرده، در ابتدا فقط مقداری آب جوشیده و سرکه به شور اضافه کنید. چند روز صبر کنید و مزه آن را امتحان کنید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

به خاطر داشته باشید که باید ادویه‌ها و چاشنی‌های قبلی را دوباره به آب شور اضافه کنید تا طعم آن تغییر نکند.

بیشتر بخوانید: روش شور و شیرین کردن زیتون خام در منزل

۲- شور گل کلم را در آب بگذارید

روش ساده دیگری برای کم کردن شوری گل کلم این است که قبل از مصرف، شور را حدود یک ساعت در یک ظرف آب سرد بگذارید. این کار باعث می‌شود شوری کلم‌ها به آب منتقل شود. می‌توانید سپس آن را مصرف کنید.

هرچه بیشتر کلم‌ها را در آب بگذارید، شوری آن بیشتر از بین می‌رود. به خاطر داشته باشید که باید هر بار قبل از مصرف این مراحل را تکرار کنید.

۳- مقدار شور را دو برابر کنید

روش دیگر برای کم کردن شوری شور گل کلم این است که مواد شور را در ظرف بزرگ‌تری بریزید. سپس مقداری گل کلم تازه را خرد کرده و به شور اضافه کنید. حالا کمی آب به شور اضافه کنید و دوباره آن را به شیشه منتقل کنید.

با این روش، شوری شور گل کلم بعد از چند روز کمتر می‌شود و طعمی متعادل‌تر پیدا می‌کند. حتماً گل کلم‌ها را بشویید و خرد کنید و سپس روی پارچه بگذارید تا خشک شوند. اگر رطوبت به شور وارد شود، ممکن است کپک بزند.

بیشتر بخوانید: اگر آب خیارشور کم شود چه کنیم؟

۴ ترفند رفع شوری شور گل کلم؛ برای تنظیم طعم شور

۴- نیمی از آب شور را دور بریزید

اگر شوری شور گل کلم شما زیاد نیست، می‌توانید نیمی از آب آن را دور بریزید و سپس مقداری آب جوشیده سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود شوری کمتر شود و طعم بهتری پیدا کند. از آب جوشیده و سرد استفاده کنید تا شور خراب نشود.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به چهار روش کاهش شوری گل کلم اشاره شد. با این ترفندها به راحتی می‌توانید شوری شور گل کلم را برطرف کرده و از طعم آن لذت ببرید. شما از چه روش‌هایی برای کاهش شوری شور گل کلم استفاده می‌کنید؟

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا