۴ رسپی دمنوش پوست گلابی؛ خوشطعم و پرخاصیت

پوست گلابی پر از ویتامینها، آنتیاکسیدانها و فیبر بوده و خواص درمانی زیادی دارد. یکی از روشهای استفاده از این خواص، درست کردن دمنوش با پوست گلابی است. این دمنوش نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه میتواند به بهبود هضم، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب نیز کمک کند. در این مقاله از رضیم بلاگ، به شما روشهای مختلف تهیه دمنوش پوست گلابی و نکات مهم آن را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه دمنوش پوست گلابی ساده
برای تهیه دمنوش پوست گلابی ساده، به مواد زیر نیاز دارید:
پوست گلابی تازه یا خشک شده | ۲-۳ عدد |
آب جوش | ۳ پیمانه |
مراحل تهیه دمنوش پوست گلابی ساده
- زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این دمنوش حدود ۱۰-۱۵ دقیقه است.
- مقادیر گفته شده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و میتوانید با جمع و ضرب ساده، مقدار مواد را برای تعداد بیشتر تغییر دهید.
- سختی تهیه این دمنوش را میتوان متوسط در نظر گرفت.
مرحله اول: آماده سازی گلابی
پوست گلابی را خوب بشویید و سپس خشک کنید.
پوستها را به قطعات smaller برش دهید.
مرحله دوم: افزودن آب جوش
یک قاشق غذاخوری از پوست گلابی خرد شده را در قوری یا فنجان قرار دهید.
آب جوش را روی پوست گلابیها بریزید و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد.
مرحله سوم: تزیین و سرو نوشیدنی
دمنوش را صاف کرده و میتوانید آن را با عسل یا لیمو سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش دم گیلاس
رسپی دمنوش پوست گلابی با افزودنیها
برای خوشمزهتر کردن دمنوش پوست گلابی میتوانید از افزودنیهای مختلف مانند:
- زنجبیل: برای تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب
- دارچین: برای بهبود هضم و تنظیم قند خون
- نعناع: برای رفع مشکلات گوارشی و تسکین دردهای شکمی
- چای سبز: برای افزایش انرژی و آنتیاکسیدانها
- میوههای خشک: مثل توت خشک، زرشک یا آلبالو
رسپی دمنوش پوست گلابی با شیر
برای تهیه یک دمنوش گرم و دلچسب، میتوانید دمنوش پوست گلابی را با شیر مخلوط کنید. این دمنوش به ویژه در روزهای سرد بسیار خوشایند است.
رسپی دمنوش پوست گلابی سرد
“`html
class=”ez-toc-section-end”>
برای درست کردن دمنوش پوست گلابی سرد، ابتدا دمنوش را به روش معمول درست کنید و بعد بگذارید کاملاً خنک شود. سپس آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود. برای سرو کردن، میتوانید دمنوش را با یخ و چند برگ نعناع تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: ۸ خواص شگفتانگیز دانه گلابی
نکات مهم در تهیه دمنوش پوست گلابی
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه دمنوش پوست گلابی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- بهتر است از گلابیهای ارگانیک استفاده کنید تا مطمئن باشید که سموم وجود ندارد.
- اگر میخواهید از پوست گلابی خشک شده استفاده کنید، آنها را به تکههای کوچک برش دهید و در سایه یا فر با دمای کم خشک کنید.
- زمان دم کشیدن دمنوش به سلیقه شما بستگی دارد. هر چه بیشتر دم بکشد، طعم آن قویتر میشود.
- برای شیرین کردن دمنوش میتوانید از عسل، نبات یا شکر استفاده کنید.
- دمنوش پوست گلابی را میتوانید در یخچال به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: انواع دمنوش گیاهی برای رفع عطش و تشنگی در فصل گرما
خواص و فواید دمنوش پوست گلابی چیست؟
دمنوش پوست گلابی به خاطر فیبر بالایی که دارد، به بهبود هضم و کاهش یبوست کمک میکند. ویتامین C موجود در پوست گلابی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک مینماید.
آنتیاکسیدانهای پوست گلابی به کاهش التهاب در بدن یاری میرسانند. ویتامینها و آنتیاکسیدانهای موجود، به بهبود سلامت پوست هم کمک میکنند. این دمنوش به دلیل فیبر بالا سهمی در ایجاد احساس سیری دارد و میتواند به کاهش وزن کمک کند.
دمنوش پوست گلابی یک نوشیدنی سالم و خوشطعم است که به راحتی در خانه قابل درست کردن است. با توجه به خواص درمانی زیاد این دمنوش، شما میتوانید آن را به برنامه روزانه غذاییتان اضافه کنید.
قبل از مصرف هر نوع دمنوش، به ویژه اگر بیماری خاصی دارید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. امیدواریم مطالبی که در این مقاله از مجله آشپزی رضیم ارائه شده، برایتان مفید باشد.