رسپی

۴ رسپی لواشک توت سیاه و سفید خوشمزه؛ به روش بازاری

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لواشک توت سیاه و سفید یکی از خوشمزه‌ترین لواشک‌های خانگی است که ترکیبی از طعم شیرین و ترش دارد و برای سلامت بدن مفید است. برای تهیه این لواشک می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید؛ می‌توانید آن را زیر نور آفتاب خشک کنید یا از فر، بخاری و شوفاژ کمک بگیرید.

در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید طرز تهیه لواشک توت سیاه و سفید را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه لواشک توت سیاه و سفید

برای تهیه این لواشک به مواد زیر نیاز دارید:

توت سیاه و توت سفید ۱ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

لواشک توت سیاه و سفید یکی از خوشمزه‌ترین لواشک‌های خانگی است که ترکیبی از طعم شیرین و ترش دارد و برای سلامت بدن مفید است. برای تهیه این لواشک می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید؛ می‌توانید آن را زیر نور آفتاب خشک کنید یا از فر، بخاری و شوفاژ کمک بگیرید.

در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید طرز تهیه لواشک توت سیاه و سفید را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه لواشک توت سیاه و سفید

برای تهیه این لواشک به مواد زیر نیاز دارید:

توت سیاه و توت سفید ۱ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه لواشک توت سیاه در آفتاب

برای آماده‌سازی مواد اولیه لواشک حدود نیم ساعت زمان لازم است و برای خشک شدن آن زیر نور آفتاب باید ۲ تا ۳ روز صبر کنید. در ادامه روش درست کردن لواشک توت سیاه و سفید در آفتاب را به طور کامل توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: توت‌ها را بشویید

ابتدا توت‌ها را در یک ظرف آب قرار دهید و به آرامی هم بزنید. سپس آنها را آبکش کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تمام خاک و آلودگی‌ها از بین بروند. بعد از شستشو، دم توت‌ها را با دست جدا کنید.

مرحله دوم: توت‌ها را میکس کنید

توت‌های شسته‌شده را در مخلوط‌کن بریزید و به‌خوبی میکس کنید. اگر مخلوط‌کن در دسترس ندارید، می‌توانید از گوشت‌کوب برقی یا دستی نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک زردآلو در خانه

مرحله سوم: توت‌ها را بپزید

توت‌های میکس‌شده را در قابلمه بریزید و حدود نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا کمی غلیظ شود.

سپس مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و مزه‌اش را بچشید. اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی بیشتر نمک یا حتی مقداری شکر برای شیرینی اضافه کنید.

رسپی لواشک توت سیاه و سفید در فر

مرحله چهارم: لواشک را در آفتاب آماده کنید

یک لایه از کیسه پلاستیکی در سینی قرار دهید و سپس توت‌ها را در سینی بریزید. روی توت‌ها را با قاشق صاف کنید و سینی را در آفتاب قرار دهید. زمان خشک شدن لواشک با توجه به شدت نور آفتاب ممکن است از ۱ تا ۳ روز طول بکشد.

۴ رسپی لواشک توت سیاه و سفید خوشمزه؛ به روش بازاری

بیشتر بخوانید: رسپی مرحله به مرحله لواشک آلبالو

مرحله پنجم: لواشک‌ها را بسته‌بندی کنید

پس از آماده شدن لواشک‌ها، آن‌ها را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید. سپس لواشک‌ها را رول کنید و در ظروف در بسته قرار دهید و به یخچال منتقل کنید.

رسپی لواشک توت سیاه و سفید در فر

برای تهیه این لواشک در فر باید مواد لواشک را به روش قبل آماده کنید و بعد آن را در سینی قرار دهید.

“““html

فر را با حرارت ملایم (حدود 70 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید و سینی را به مدت 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا رطوبت لواشک تبخیر شود و آماده شود. سپس لواشک را برای چند ساعت در آشپزخانه قرار دهید تا کامل خشک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک گیلاس خانگی

رسپی لواشک توت سیاه و سفید با پنکه

در این روش، ابتدا مواد لواشک را آماده کنید و داخل سینی بریزید. سپس سینی را جلوی باد پنکه قرار دهید تا لواشک شما برای چند ساعت خشک شود. وقتی که لواشک آماده شد، می‌توانید آن را به اندازه دلخواه برش بزنید و در یخچال بگذارید.

رسپی لواشک توت سیاه و سفید با پنکه

رسپی لواشک توت سیاه و سفید روی بخاری و شوفاژ

اگر مقداری توت سیاه و سفید در فریزر دارید، می‌توانید از شوفاژ یا بخاری برای تهیه این لواشک استفاده کنید. در این روش، دوباره مایه لواشک را به روش قبلی آماده کرده و در سینی بریزید.

سپس سینی را روی شوفاژ یا بخاری بگذارید و بگذارید لواشک شما آماده شود. دقت کنید که دمای شوفاژ و بخاری خیلی بالا نباشد، چون در این صورت قسمت زیر لواشک می‌سوزد و سفت می‌شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک گوجه سبز خانگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک توت سیاه و سفید

در این بخش، چند نکته مهم برای تهیه لواشک توت سیاه و سفید را با شما در میان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

  • قطر لواشک‌ها نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد.
  • زمان خشک شدن لواشک به دما و ضخامت آن بستگی دارد.
  • در فر، باید هر چند وقت یک‌بار لواشک را بررسی کنید تا نسوزد.
  • معمولا از توت تازه برای تهیه لواشک استفاده می‌شود، اما اگر در دسترس ندارید، توت فریز شده هم مناسب است.
  • اگر مخلوط کن ندارید، می‌توانید از گوشت‌کوب دستی هم استفاده کنید.
  • چون از ترکیب توت سیاه و سفید استفاده می‌شود، طعم لواشک خوشمزه و ملس خواهد شد.
  • بعد از آماده کردن شیره توت، می‌توانید از تفاله آن هم برای لواشک استفاده کنید.
  • لواشک توت دارای فیبر بالا است و برای بهبود هضم و درمان یبوست مفید است.
  • توت میکس شده را می‌توانید با آلو، آلوچه یا میوه‌های دلخواه دیگر ترکیب کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن طعم لواشک، می‌توانید کمی گلپر به آن اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید که لواشک طعم ترش‌تری داشته باشد، می‌توانید کمی رب انار، زرشک یا آلوچه به آن اضافه کنید.
  • برای شیرین‌تر کردن طعم، چند برش سیب، زردآلو یا موز به آن اضافه کنید.
  • از اضافه کردن آب زیاد به توت‌ها خودداری کنید.
  • اگر دانه‌های توت را نمی‌خواهید، بعد از میکس کردن، آن را از صافی رد کنید و سپس بپزید.
  • از مهم‌ترین خواص لواشک توت…

“““html

  • لواشک توت می‌تواند به پاکسازی کبد و درمان کبد چرب کمک کند.
  • نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک توت سیاه و سفید

    لواشک خانگی یکی از سالم‌ترین تنقلاتی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. ترکیب توت سیاه و توت قرمز باعث می‌شود لواشک شما مزه‌ای ملس و خوشمزه داشته باشد و طعم بهتری پیدا کند.

    اگر تا حالا لواشک درست کرده‌اید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دیگر دوستانی که به آشپزی علاقه دارند در میان بگذارید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا