رسپی
۴ روش آسان جهت تهیه ی کیک آلبالو در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کیک آلبالو با بافت عالی، خوشمزه و مناسب عصرانههای تابستانی
کیک آلبالو با طعمی طبیعی و میوهای میتواند انتخابی عالی برای روزهای گرم باشد. با ما در این مقاله همراه باشید تا جزئیات را بررسی کنیم.
طرز تهیه 4 نوع کیک آلبالو به صورت مرحله به مرحله
روش اول: مواد لازم برای کیک آلبالو با وانیل
- آرد: ۱ و ۱/۳ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- سفیده تخممرغ: ۲ عدد
- زرده تخممرغ: ۲ عدد
- روغن: ۱/۳ پیمانه
- ماست: ۱/۲ پیمانه
- وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
- آلبالو: ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک آلبالو با طعم وانیل در منزل
- ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- سپس بیکینگ پودر و آرد را ۳ مرتبه الک کنید.
- کف قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. همچنین میتوانید از کاغذ روغنی برای پوشاندن کف قالب استفاده کنید.
- آلبالوها را کمی با آرد بپوشانید و سپس آنها را در جایی مناسب قرار دهید.
روش دوم: طرز تهیه کیک آلبالو با ماست
آرد: ۳ لیوان
تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۲ لیوان
وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری
ماست شیرین: ۱/۲ لیوان
روغن مایع: ۱/۳ لیوان
آلبالو: ۱ لیوان
بیکینگ پودر: ۱/۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک آلبالو با طعم وانیل
- برای به نتیجه رسیدن بهتر، بهتر است تمام مواد یک ساعت قبل از شروع از یخچال خارج شوند تا هم دما شوند.
- ابتدا سفیده و زرده تخممرغ را جدا کنید. سفیده را به خوبی بزنید تا حجمش بیشتر شود و آن را در یخچال بگذارید.
- زرده را با وانیل و شکر مخلوط کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم و کشدار شود.
- ماست را به مخلوط زرده اضافه کنید.
- سپس روغن را به مخلوط زرده اضافه نمایید.
- سفیده زده شده را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
- آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
- نصف مایه کیک را در قالب بریزید.
- آلبالوها را روی آن بریزید و به آرامی ترکیب کنید.
- سپس باقی مانده مایه کیک را روی آلبالوها بریزید.
- قالب را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا خوب پخته شود و پس از آن از فر خارج کنید.
- بعد از ۱۰ دقیقه کیک را از قالب بیرون آورده و روی توری بگذارید تا خنک شود.
- در صورت تمایل میتوانید بعد از خنک شدن کیک را تزئین کنید.
روش سوم: مواد لازم برای کیک آلبالو با سس آلبالو
حالا که فصل آلبالوهای تازه است، میتوانید این کیک خوشمزه را درست کنید. اگر طعم ترش آلبالو را دوست دارید، این کیک برای شما مناسب است.
- تخممرغ: ۳ عدد
- آرد سفید: ۲ و ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- آلبالو تازه: ۱ لیوان
- کشمش ریز: ۳/۲ لیوان
- روغن مایع: ۱/۲ لیوان
- ماست: ۱/۲ لیوان
- بیکینگ پودر: ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل …………………8/1 قاشق چایخوری
“““html
طرز تهیه سس آلبالو در خانه
- آب آلبالو……… ۴/۳ پیمانه
- نشاسته ذرت…..1 ق سوپخوری
- شکر……………..1ق سوپخوری
- آب لیمو………… ۲/۱ق چ
طرز تهیه کیک آلبالو با سس آلبالو
- ابتدا هستههای آلبالوها را جدا میکنیم. فر را روی 185 درجه سانتیگراد روشن میکنیم و کف قالب را با روغن چرب میکنیم.
- زرده و سفیده تخممرغها را جدا میکنیم.
- سفیدهها را با همزن برقی میزنیم تا پف کند و سپس نصف شکر را کمکم اضافه میکنیم تا فرم بگیرد و وقتی که ظرف را برمیگردانیم، نشتی نداشته باشد.
- حالا زردهها، وانیل و بقیه شکر را به مدت سه الی چهار دقیقه میزنیم تا کاملاً کشدار و رنگش کرم شود.
- به ترتیب ماست و بعد از یک دقیقه روغن را اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر هم میزنیم.
- سپس با لیسک، سفیدهها را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم.
- در نهایت، مخلوط آرد و بیکینگپودر که قبلاً سه بار الک شده را کمکم اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی هم میزنیم. خمیر کیک باید نسبتاً سفت باشد.
- به صورت چشمی، خمیر را به سه قسمت تقسیم میکنیم و یک سوم آن را در قالب میریزیم.
- یک سوم آلبالو و کشمش که به آرد آغشته شدهاند را روی آن میریزیم و سپس لایه بعدی را اضافه میکنیم تا به لایه آخر برسیم که رویش آلبالو و کشمش قرار میگیرد.
- قالب کیک را به مدت تقریباً یک ساعت در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد میپزیم. البته زمان پخت بستگی به حرارت فر دارد. پس به یاد داشته باشید هر وقت تستر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
طرز تهیه سس آلبالو خوشمزه در خانه
- شکر و نشاسته را با هم در یک تابه بریزید و با چنگال مخلوط کنید. سپس آرام آرام آب آلبالو را اضافه کنید و هم بزنید.
- همه چیز را به خوبی هم بزنید تا گلولهای ایجاد نشود. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. زمانی که از کنارها کم کم شروع به قل زدن کرد، سس آماده است.
- سپس آبلیمو را اضافه کنید و استفاده کنید. توجه کنید که حرارت را زیاد نکنید، چون سس سفت میشود و نمیتوانید آن را روی کیک بریزید.
- سس نباید بجوشد و غلظتش باید مثل فرنی شود. سس گرم را روی کیک سرد بریزید. اگر سس را بگذارید بمونه، سریع سفت میشود و دیگر نمیتوانید از آن استفاده کنید.
- دستتان را حین ریختن سس بچرخانید تا سس یکنواخت روی کیک قرار بگیرد.
روش چهارم : طرز تهیه کیک تارت آلبالو
مواد لازم :
- کره 165 گرم
- شکر 180 گرم
- تخممرغ 2 عدد
- آب آلبالو 125 میلیلیتر
- آرد 260 گرم
- بکینگپودر 1 ق چ
- آلبالو 300 گرم
- وانیل کمی
طرز تهیه کیک تارت آلبالو
- کره و شکر را با هم میزنیم.
- تخممرغها و وانیل را اضافه میکنیم.
- آب آلبالو یا شیر را اضافه میکنیم.
- آرد و بکینگپودر را الک کرده و اضافه میکنیم.
- مواد را درون قالب چرب شده ریخته و آلبالوها را روی آن میپاشیم. درجه فر را روی 180 تنظیم کرده و برای 40 دقیقه میپزیم.
بیشتر بخوانید :
۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر
طرز تهیه ی کیک شنی کیکی خوشمزه و زیبا