رسپی
۴ روش جهت تهیه مینی کلوچه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کلوچه خانگی، یک میان وعده خوشمزه
در طرز تهیه کلوچه، بخش کلیدی تهیه خمیر آن است تا این خوراکی لذیذ از حالت خشک خارج نشود و طعم خوبی داشته باشد. در ادامه، ما به شما نحوه تهیه این خوراکی و نکات مهم در پخت آن را شرح میدهیم.
طرز تهیه چند نوع کلوچه سنتی و خوشمزه ایرانی
1. مینی کلوچه پرتقالی
مواد لازم :
- کره: یک قالب نرم شده
- شکر: یک فنجان
- آرد: دو فنجان
- تخم مرغ: دو عدد
- جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
- پرتقال: پوست و آب پرتقال به میزان لازم
- شکر قهوهای: دو فنجان
- دوغ: یک فنجان
طرز تهیه مینی کلوچه پرتقالی
- کره نرمشده را در یک کاسه بریزید و یک فنجان شکر اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
- دو عدد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- دو فنجان آرد اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.
- در یک ظرف جدا، یک فنجان دوغ و یک قاشق چای خوری جوش شیرین را با هم ترکیب کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید.
- پوست رنده شده پرتقال را هم بیفزایید و همه مواد را خوب هم بزنید.
- قالبهای مینی مافین را خوب چرب کنید.
- با استفاده از قاشق، خمیر را در قالبها بریزید تا پر شوند. فر را قبل روشن کرده و با دمای ۳۷۵ درجه به مدت بیست دقیقه بپزید تا طلایی شود.
- در یک کاسه، نیم فنجان شکر قهوهای و آب پرتقال مخلوط کنید.
- این مخلوط را روی کلوچههای داغ بریزید و بگذارید تا جذب شود. سپس کلوچهها را از قالب خارج کرده و با خامه شیرین تزیین کنید.
2. کلوچه قالبی زردآلو
مواد لازم :
- کره: ۷ قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای: یک سوم فنجان
- شکر سفید: یک سوم فنجان
- تخم مرغ: یک عدد
- پودر بادام: نیم قاشق چای خوری
- آرد: نیم فنجان
- جوش شیرین: نیم قاشق چای خوری
- نمک: نیم قاشق چای خوری
- زردآلوی خشک خرد شده: یک فنجان
- بادام: سه چهارم فنجان
- تافی: نیم فنجان
طرز تهیه کلوچه قالبی زردآلو
- در یک کاسه بزرگ، شکر سفید، شکر قهوهای و کره را با همزن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- سپس پودر بادام را اضافه کنید.
- تخم مرغ را در یک کاسه دیگر بشکنید و پس از اطمینان از سالم بودن آن، به مخلوط اضافه کنید.
- در کاسه بزرگ دیگر، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
- مواد خشک را به مخلوط اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شوند.
- زردآلوها را به تکههای کوچکتر خرد کنید.
- بادامها را بشکنید و به همراه زردآلوها و تافی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. با قاشق، خمیر را روی کاغذ شیرینی پزی در سینی مرتب کنید. بعد از ۹ تا ۱۱ دقیقه، کلوچهها طلایی خواهند شد.
3. کلوچه قالبی دارچینی
مواد لازم :
- آرد: سه فنجان
- نمک: یک قاشق چای خوری
- جوز هندی: نیم قاشق چای خوری
- شکر: یک فنجان
- تخم مرغ: دو عدد
- شیر: یک و نیم فنجان
- دارچین: سه قاشق چای خوری
- کره: برای موادی که به کلوچه اضافه میکنیم
- کره
“““html- آب شده: به میزان لازم
دستور تهیه کلوچه قالبی دارچینی
- قبل از شروع، فر را روی درجه ۳۵۰ روشن میکنیم و در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوز هندی را مخلوط میکنیم.
- در یک کاسه دیگر، کره و یک فنجان شکر را مخلوط کرده و تخممرغها را اضافه میکنیم. سپس کمکم آرد و شیر را اضافه میکنیم و همهی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
- قالبها را با اسپری چرب میکنیم تا کلوچهها به قالب نچسبند.
- مواد را داخل قالبها میریزیم و سعی میکنیم آنها را کمی خالی بگذاریم.
- قالبها را به مدت بیست دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه میگذاریم تا روی کلوچهها طلایی شود.
- دو ظرف جداگانه آماده میکنیم: در یکی کره آب شده و در دیگری شکر و دارچین را مخلوط میکنیم.
- کلوچههای پخته شده را داخل کره آب شده میزنیم تا کره به آنها نفوذ کند.
- سپس کلوچهها را در مخلوط شکر و دارچین میزنیم و در ظرف میگذاریم و این کار را برای همهی کلوچهها ادامه میدهیم.
4. مینی کلوچه گردویی
مواد لازم:
- کره ۱۲۵ گرم
- پودر شکر ۷۰ گرم
- زرده تخممرغ ۳۰ گرم
- خامه صبحانه یک چهارم پیمانه
- آرد ۲۵۰ گرم
- آرد ذرت ۲۵ گرم
- آرد برنج ۲۵ گرم
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم میان کلوچه:
- گردو ۷۰ گرم
- شکر ۳۰ گرم
- دارچین ۱ قاشق غذاخوری
- هل یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم جهت رومال کلوچه:
- زرده تخممرغ ۱ عدد
- خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
- سیاهدانه و پودر پسته به میزان دلخواه
دستور تهیه مینی کلوچه گردویی
- ابتدا کره و پودر شکر را با دور متوسط همزن بزنید تا شکر حل شود و ترکیب یکنواختی حاصل شود.
- زرده تخممرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
- سپس خامه را به مواد اضافه کنید.
- آردها را با هم مخلوط کرده و در حالی که همزن روشن است، آردها را کمکم اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- خمیر را در یک کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.
- در این زمان، مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- از خمیر، تکههایی به اندازه ۴۰ گرم جدا کرده و در کف دست کمی پهن کنید. سپس از مواد میانی به اندازه یک قاشق چایخوری در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را جمع کرده و گرد کنید. اگر خواستید، میتوانید با مهر مخصوص روی کلوچهها نقش بزنید.
- کلوچهها را در سینی که کف آن کاغذ روغنی گذاشتهاید، با فاصله ۲ سانتیمتری چیدمان کنید.
- مواد رومال را بعد از مخلوط کردن روی کلوچهها بزنید و سیاهدانه یا پودر پسته بپاشید.
- کلوچهها را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
نکته:
- همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
- آردها و پودر شکر را از قبل الک کنید.
- میتوانید مواد میانی را تغییر دهید و از پودر بادام یا نارگیل هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کیک گلاب در منزل مرحله به مرحله
دستور تهیهی شیرینی آرد نخودچی بدون نیاز به فر
دستور تهیه کاپ کیک کدو تنبل
شیرینی رزت سیب | روشی جدید و ایدهآل برای تهیه رزت سیب