رسپی

۴ روش رسپی ترشک زردآلو خانگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشک زردآلو یکی از شیرینی‌های محبوب، به خصوص در بین جوانان است که به خاطر طعم ترش و ظاهر جذابش، طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با چند روش طرز تهیه ترشک زردآلو و تمام نکات لازم برای درست کردن این تنقلات خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه ترشک برگه زردآلو با جوهر لیمو

برای تهیه این ترشک حدود ۲ ساعت زمان نیاز است.

مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو

برگه زردآلو ۱ کیلوگرم
آب ۱ لیتر
نمک ۲۰ گرم
جوهر لیمو ۱۰۰ گرم
شیره نبات یک فنجان
رنگ خوراکی قرمز یا زرد (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه ترشک زردآلو

در ادامه می‌توانید با مراحل تهیه ترشک زردآلو به طور کامل آشنا شوید.

مرحله اول: آب را بجوشانید

برای شروع، مقداری آب در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم: نمک، جوهر لیمو، شیره نبات و رنگ را به آب اضافه کنید

وقتی آب جوش آمد، نمک و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملاً حل شوند. سپس شیره نبات و در صورت تمایل کمی رنگ خوراکی را هم به آب اضافه کنید.

مرحله سوم: زردآلوها را به آب جوش اضافه کنید

مواد را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند، سپس برگه‌های زردآلو را به آب جوش اضافه کنید. بگذارید برگه‌ها حدود یک تا دو ساعت روی حرارت بجوشند.

مرحله چهارم: ترشک را سرو کنید

بعد از حدود ۲ ساعت که زردآلوها نرم شدند، حرارت را خاموش کنید و بگذارید ترشک کاملاً خنک شود. سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه ترشک زردآلو بدون جوهر لیمو

برای تهیه این ترشک حدود یک تا ۲ ساعت زمان نیاز است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک زردآلو

مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو

“““html
برگه زردآلو ۱ کیلوگرم
آب ۱ لیتر
نمک ۲۰ گرم
شیره نبات ۱ فنجان
آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم
رنگ خوراکی (اختیاری) به مقدار لازم

برای درست کردن این ترشک، ابتدا کمی آب در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس مقداری نمک و آب لیمو به آن اضافه کنید. بعد از کمی زمان، شیره نبات و اگر دوست دارید، کمی رنگ خوراکی را به آب جوش اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. حالا برگه های زردآلو را به همراه کمی آب لیمو ترش تازه به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید این ترکیب حدود یک تا دو ساعت بجوشد.

رسپی ترشک برگه زردآلو بدون جوهر لیمو
 حالا شعله را خاموش کنید و بگذارید ترشک شما خنک شود. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. حالا می‌توانید این ترشک خوشمزه را نوش جان کنید.

رسپی ترشک زردآلو با زردآلو تازه و رب انار

آماده کردن این ترشک حدود نیم ساعت طول می‌کشد.

۴ روش رسپی ترشک زردآلو خانگی

مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو با رب انار

زردآلوی تازه ۲۰ عدد
رب انار ملس ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و شکر به مقدار لازم

برای درست کردن این ترشک زردآلو خانگی، ابتدا زردآلوها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس زردآلوها را از وسط نصف کنید و هسته را درآورید. حالا زردآلوها را همراه با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

بعد از ۱۵ دقیقه، رب انار، شکر و نمک را به قابلمه اضافه کنید. مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید برای چند دقیقه بجوشند تا همه طعم‌ها به زردآلوها برسد. در پایان کمی آب لیمو ترش تازه اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. بگذارید ترشک شما خنک شود و سپس آن را میل کنید.

“““html
طرز تهیه ترشک زردآلو خشک با زرشک و آلو

تهیه این ترشک خوشمزه و ترش تقریباً ۲ ساعت زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو خشک و ترش

برگه زردآلو ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
انار ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زرشک ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آلو قرمز ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک به مقدار لازم
جوهر لیمو به مقدار لازم

رسپی ترشک زردآلو خشک با زرشک و آلو

برای تهیه این ترشک، اول باید برگه زردآلوی خشک را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب بگذارید تا نرم شود. بعد از آن، زرشک، آلو و انار را به همراه یک لیوان آب در قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت.

حدود یک ساعت صبر کنید تا میوه‌ها پخته و نرم شوند. بعد از اینکه پختند، شعله را خاموش کنید. میوه‌ها را از صافی رد کرده و با پشت قاشق فشار دهید تا عصاره آن‌ها از صافی بیرون بیاید و فقط پوست و هسته‌ آن‌ها باقی بماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشک شاه توت خانگی

حالا عصاره به‌دست‌آمده را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. نمک و جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه، زردآلوها را نیز به قابلمه اضافه کنید. حدود ۲۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد و سپس شعله را خاموش کنید.

حالا می‌توانید این ترشک را در ظرف بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس آن را میل کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشک زردآلو

نکات و فوت و فن‌های رسپی ترشک زردآلو

  • برای تهیه ترشک زردآلو معمولاً از جوهر لیمو استفاده می‌شود. جوهر لیمو نه تنها طعم ترشی به ترشک می‌دهد بلکه ماندگاری آن را نیز افزایش می‌دهد.
  • برای خوشمزه‌تر شدن ترشک و متعادل شدن طبع آن، می‌توانید کمی گلپر به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن رنگ خوراکی به ترشک زردآلو باعث زیباتر شدن آن می‌شود، اما در صورت نخواستن می‌توانید این مرحله را رد کنید.
  • برای تهیه ترشک زردآلو و آلبالو، می‌توانید از آلبالو و برگه زردآلو استفاده کنید.
  • “““html

    • زردآلو را با کمی آب روی حرارت قرار دهید و بعد از چند دقیقه باقی چاشنی‌ها را اضافه کنید. سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید ترشک کاملاً خنک شود.
    • برای ترش تر شدن مزه ترشک زردآلو، می‌توانید کمی رب انار ترش به آن اضافه کنید.
    • در دستور ترشک هفت میوه، می‌توانید از ترکیب برگه زردآلو، آلبالو، آلوچه، انار، آلو قرمز، زرشک و آلو بخارا استفاده کنید.
    • برای تهیه ترشک زردآلو و آلو، بهتر است از ترکیب آلو و زردآلوی تازه یا خشک با هم استفاده کنید. افزودن مقداری انار یا زرشک به این ترشک به آن طعم بهتری می‌دهد.
    • برای آماده‌سازی ترشک زردآلو، مواد را بپزید و سپس از صافی رد کنید. بعد می‌توانید آن را با جوهر لیمو، نمک یا هر چیز دیگری که دوست دارید مزه‌دار کنید و سپس نوش جان نمایید.
    • اضافه کردن شکر به ترشک زردآلو همچنین اختیاری است و اگر تمایل ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید.
    • برای ترش‌تر کردن طعم ترشک زردآلو، کمی تمر هندی ترش هم به آن اضافه کنید.

    اگر شما هم از طرفداران ترشک زردآلو هستید، می‌توانید از این به بعد به جای خرید، خودتان آن را در خانه تهیه کنید. طعم این ترشک واقعاً لذیذ است و شما می‌توانید میزان ترشی‌اش را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. اگر تجربه‌ای در درست کردن این ترشک دارید، خوشحال می‌شویم که نظرات و تجربیاتتان را با ما و دوستانی که به این موضوع علاقه‌مند هستند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا