رسپی

۴ روش رسپی سوپ نخود فرنگی؛ مقوی و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوپ نخود فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های خانگی است. شما می‌توانید این سوپ را به صورت گیاهی یا با مرغ و گوشت تهیه کنید. این سوپ برای بچه‌ها نیز مناسب است و می‌توانید در ماه رمضان از آن به عنوان افطاری استفاده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ می‌توانید با ۴ روش تهیه سوپ نخود به شیوه‌های مختلف آشنا شوید.

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی ساده

تهیه مواد اولیه این سوپ حدود ۱۰ دقیقه و پخت آن تقریباً نیم ساعت طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه سوپ نخود فرنگی

نخود فرنگی ۲۸۰ گرم
آب مرغ ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
ترخون خشک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون  ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز ۱ عدد درشت
سیر ۲ حبه
خامه یا ماست  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

در این قسمت می‌توانید با مراحل تهیه سوپ نخود فرنگی ساده آشنا شوید.

مرحله اول: پیاز را در روغن سرخ کنید

پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به صورت خلالی یا نگینی کوچک خرد کنید. کمی روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

بیشتر بخوانید: راحت‌ترین ترفندهای پاک کردن نخود فرنگی!

مرحله دوم: سیر و نخود فرنگی را اضافه کنید

وقتی پیازها کمی طلایی شدند، سیر رنده شده را به آنها اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. سپس نخود فرنگی‌ها را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: آب مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید

حالا زمان اضافه کردن آب مرغ، ترخون خشک و نمک و فلفل سیاه است. حرارت را ملایم کنید و اجازه بدهید سوپ به آرامی پخته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ گوجه ایتالیایی با خامه

مرحله چهارم: سوپ را پوره کنید

وقتی همه سبزیجات نرم شدند و سوپ به غلظت مناسبی رسید، می‌توانید با دستگاه پوره‌ساز سوپ را پوره کنید. اگر دستگاه ندارید، می‌توانید سوپ را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید.

مرحله پنجم: سوپ را سرو کنید

پس از آماده شدن سوپ، طعم آن را بچشید و اگر همه چیز خوب بود، سوپ را در ظرف دلخواه خود بریزید. حالا مقداری ماست چکیده یا خامه روی سوپ بریزید و سرو کنید.

“““html

برای تزیین سوپ استفاده کنید. می‌توانید این سوپ را هم به صورت داغ و هم سرد میل کنید.

بیشتر بخوانید: روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی

رسپی سوپ نخود فرنگی با مرغ

رسپی سوپ نخود فرنگی با مرغ

برای تهیه این سوپ با مرغ، یک تکه مرغ را با مقداری آب، پیاز، زردچوبه، کمی نمک و فلفل سیاه در قابلمه بریزید و خوب بپزید. سپس پیاز را تفت دهید و بعد سیر، نخود فرنگی و چاشنی‌ها را اضافه کنید. آب مرغ را در قابلمه بریزید و اجازه دهید سوپ بپزد. بعد از اینکه مرغ پخته شد، آن را ریش ریش کرده و به سوپ اضافه کنید. می‌توانید این سوپ را به صورت میکس شده یا میکس نشده سرو کنید.

۴ روش رسپی سوپ نخود فرنگی؛ مقوی و مجلسی

رسپی سوپ نخود فرنگی و سیب زمینی

برای تهیه این سوپ، بعد از سرخ کردن سیر و پیاز، نخود فرنگی و چاشنی‌ها را اضافه کنید. سپس یک عدد سیب‌زمینی را بشویید و پوستش را بکنید. سیب‌زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و با سایر مواد ترکیب کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. بعد از آن آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید مواد سوپ خوب بپزند. بعد از آماده شدن سوپ می‌توانید آن را میکس کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ جعفری به روش رستورانی

رسپی سوپ نخود فرنگی برای نوزاد

معمولا کودکان بعد از ۸ ماهگی می‌توانند از سوپ‌های مختلف استفاده کنند. برای تهیه این سوپ باید نخود فرنگی، هویج، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی و جعفری خرد شده را با آب مرغ در قابلمه بریزید و خوب بپزید. بعد از اینکه سبزیجات خوب پخته و نرم شدند، این سوپ را پوره کرده و به نوزاد بدهید.

رسپی سوپ نخود فرنگی برای نوزاد

نکات و فوت و فن‌های رسپی سوپ نخود فرنگی

  • برای درست کردن این سوپ بهتر است از آب مرغ استفاده کنید. اگر آب مرغ ندارید، می‌توانید یک تکه مرغ در قابلمه سوپ بیندازید و در انتها مرغ را ریش ریش کرده و به سوپ اضافه کنید.
  • برای تهیه سوپ نخود فرنگی و هویج می‌توانید از یک عدد هویج بزرگ استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید سوپ رژیمی درست کنید، خامه را حذف کرده و این سوپ را با کمترین مقدار روغن آماده کنید.
  • برای درست کردن سوپ جو با نخود فرنگی، بعد از اینکه سوپ بجوش آمد، مقداری جو پرک به آن اضافه کنید یا از جو پخته شده استفاده کنید.
  • در رسپی سوپ قارچ و نخود فرنگی، می‌توانید چند عدد قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و با سبزیجات تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود. سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ آماده شود. اگر این سوپ را میکس می‌کنید، حتما قارچ‌ها را جدا کنید و بعد از میکس کردن، دوباره به سوپ اضافه کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سوپ، می‌توانید مقداری آب قلم به آن اضافه کنید.

“““html

  • برای درست کردن این سوپ می‌توانید از مقداری شیر نیز استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید سوپ شما غلیظ‌تر شود، می‌توانید کمی خامه به آن اضافه کنید یا یک تکه سیب‌زمینی در سوپ بیندازید.
  • اگر آب مرغ در دسترس ندارید، می‌توانید از استاک یا عصاره مرغ و سبزیجات برای مزه‌دار کردن سوپ استفاده کنید. فقط یادتان باشد که عصاره را با آب جوش مخلوط کنید و سپس به سوپ اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید کمی ورمیشل به این سوپ اضافه کنید. ورمیشل را در ۱۰ دقیقه آخر پخت سوپ به آن بیفزایید.
  • اضافه کردن کمی آویشن به سوپ طعم فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سوپ می‌توانید کمی آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.
  • بهتر است این سوپ را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید، اما می‌توانید تا ۴ روز سوپ را در ظرف بسته و در یخچال نگهداری کنید. برای مغذی‌تر شدن، می‌توانید کمی تره‌فرنگی، اسفناج یا کرفس خرد شده به آن بیفزایید.
  • برای تهیه سوپ نخودفرنگی و نعنا می‌توانید از مقداری نعناع تازه خرد شده، پیازچه و کمی جعفری تازه استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید طعم سوپ تند باشد، می‌توانید کمی فلفل سبز تند یا فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
  • اگر در طول پخت سوپ غلظت آن زیاد شد، می‌توانید کمی آب جوش برای رقیق کردن آن بریزید.
  • این سوپ بسیار مقوی و پر از مواد مغذی است و می‌توانید از آن برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه سوپ با گوشت، می‌توانید از گوشت خرد شده همراه با نخودفرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز، رب، جو، سیب‌زمینی و ادویه‌های مختلف استفاده کنید.
  • در برخی از رسپی‌ها، از مقداری زرشک نیز در تهیه این سوپ استفاده می‌شود.
  • سوپ نخودفرنگی یک سوپ ساده اما مقوی و خوشمزه است که با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود. اگر تجربه درست کردن این سوپ لذیذ را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا