۴ روش متفاوت جهت تهیه کیک بادامی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک بادامی با بافتی نرم
در این مقاله از رضیم در بخش کیک و شیرینی به انواع کیک بادامی شامل کیک اسفنجی بادامی، کیک بادام بدون آرد، کیک بادام گردو، کیک ملکه بادام میپردازیم.
چند روش جهت تهیه کیک بادامی
1. کیک اسفنجی بادامی
مواد لازم :
- آرد دو و نیم لیوان
- شیر ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- روغن مایع ۱ لیوان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- نصف لیوان بادام پودر شده
- تخم مرغ ۴ عدد درشت
دستور تهیه :
برای پخت کیک بادامی، ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید. آرد و بکینگپودر را چند بار الک کنید تا کیک ترد شود. سپس فر را روشن کنید.
سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و از همزن نریزد. سپس زردهها، وانیل و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ روشن و کشدار شود.
در حین هم زدن، ابتدا روغن و سپس شیر را اضافه کنید. آرد را به مخلوط اضافه کنید. زیاد هم نزنید. در پایان، سفیده را به آرامی با مواد مخلوط کنید. سپس مواد کیک را در قالب بریزید.
قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای گاز و ۱۶۰ درجه برای برق به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بگذارید تا بپزد. با خلال دندان چک کنید که پخته شده باشد؛ اگر خلال به مواد بچسبد هنوز آماده نیست. کیک را در صورت تمایل با گاناش یا پودر قند تزیین کنید.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه تارت بادام + عکس
2. کیک بادام بدون آرد
مواد لازم :
- تخممرغ ۵ عدد
- شکر ۲۰۰ گرم
- پودر بادام ۱۰۰ گرم
- ایرمیک ۱۰۰ گرم
- خلال بادام یا بادام پرک برای تزیین ۵۰ گرم
- نمک نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه :
برای تهیه این کیک، ابتدا زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید. به زردهها ۱۰۰ گرم شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پودر بادام و ایرمیک را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس سفیدههای تخممرغ را با دور کم همزن هم بزنید. کمی که هم زدید، نمک را اضافه کنید.
سرعت همزن را بالا ببرید و شکر باقیمانده را کمکم به مخلوط اضافه کنید تا براق شود. سپس سفیده را به آرامی با قاشق به مخلوط زرده و بادام اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
زیاد هم نزنید چون موجب خراب شدن پف کیک میشود. روی کیک خلال بادام بپاشید.
در فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید. وقتی کیک خنک شد، آن را برش داده و سرو کنید.
3. کیک بادام و گردو
مواد لازم :
- تخممرغ: پنج عدد
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- گردو آسیاب شده: ۱۲۰ گرم
- کره ذوب شده: ۱۵۰ گرم
- شکر: ۱۵۰ گرم
- بادام آسیاب شده: ۱۲۰ گرم
- خامه فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
- آرد: ۳۵ گرم
دستور تهیه :
زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا غلیظ شود و رنگ زردهها روشن شود. سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد، گردو، بادام و آرد را به مخلوط اضافه کنید و در کاسهای جداگانه، سفیدههای تخممرغ را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را به آرامی به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید.
سپس مایه را در قالبی ۲۰ سانتیمتری که چرب شده و کف آن کاغذ روغنی انداختهاید بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی توری بگذارید تا کاملا خنک شود.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه کوکی بادام با شکلاتهای فانتزی
4. کیک ملکه بادام
مواد لازم :
- آرد شیرینی ۳۵۰ گرم
- شکر ۱۲۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- خامه پاستوریزه ۵۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- تخممرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
“““html
مواد رویه شیرینی
- شکر ۱/۲ پیمانه
- عسل ۱/۲ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- خامه ۵۰ گرم
- پرک یا خلال بادام ۱ و ۱/۲ پیمانه
دستور تهیه کیک ملکه بادام
شکر و کره نرم شده را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا زمانی که کرم رنگ و پفکی شود. سپس تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
خامه را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک سیلیکونی هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و به تدریج به مواد دیگر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
به یاد داشته باشید که خمیر شیرینی ملکه بادام خیلی لطیف است و نیازی به ورز دادن زیاد ندارد. اگر میخواهید از دست استفاده کنید، فقط از نوک انگشتان خود کمک بگیرید.
خمیر را در یک سینی فر یا قالب سی در چهل که چرب شده است، به طور یکنواخت پهن کنید (اگر نگرانید بعد از پخت به سینی بچسبد، میتوانید از فویل در کف سینی یا قالب استفاده کنید.)
سینی را در فر پیشگرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید. در این مدت، باید مواد رویه را آماده کنید.
برای تهیه مواد رویه، همه چیز به جز بادام را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که یک یا دو جوش زد، پرک یا خلال بادام را اضافه کرده و بلافاصله از روی حرارت بردارید.
این مواد را به محض برداشتن از حرارت، روی خمیر نیمپز بریزید و با یک وسیله بزرگ و پهن خوب پخش کنید. سپس سینی را دوباره در فر قرار دهید تا روی شیرینی طلایی شود.
حدود نیم ساعت با همان دما در فر بگذارید و در آخر ۲-۳ دقیقه شعله بالا را روشن کنید. بعد از پخت، شیرینی ملکه بادام را از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.
پس از اینکه خنک شد، شیرینی را به شکل مربع یا مستطیل برش بزنید و با یک کاردک از سینی جدا کنید. شما میتوانید بعد از برش دادن کمی مغز پسته یا پودر نارگیل روی برشها بریزید.
نکات کلیدی تهیه شیرینی ملکه بادام
شما میتوانید به جای بادام از هر نوع مغز دیگر نیز استفاده کنید.
اگر شیرینی شما به روغن افتاد، بدانید که خمیر را خیلی ورز دادهاید.
بادام سریع میسوزد و تلخ میشود، پس دقت کنید که بیش از حد تیره نشود.
اگر دوست داشتید، میتوانید در تهیه مواد رویه کمی زعفران دمکرده هم اضافه کنید.
چنانچه میخواهید شیرینی شما کمی کم شیرین باشد، میتوانید از مقدار شکر استفاده شده در خمیر کم کنید.
بهتر است بلافاصله بعد از گذاشتن خمیر شیرینی در فر، تهیه رویه بادامی را شروع کنید تا کمی خنک شود.
بیشتر بخوانید :
۳ روش عالی برای تهیه کیک انبه خانگی
دستور تهیه کیک سیب زمینی با ۵ روش متفاوت و عالی در منزل + عکس
دستور تهیه کیک ردولوت یک کیک هیجان انگیز