۴ روش نگهداری چغاله بادام در طولانی مدت

“`html
نگهداری چغاله بادام برای مدت طولانی کمی دشوار است. این میوه نارس و محبوب معمولاً بعد از مدتی تیره میشود و کیفیتش را از دست میدهد. در این مقاله از بخش سبک زندگی در رضیم بلاگ میتوانید با روشهای نگهداری چغاله بادام برای مدت طولانی آشنا شوید.
۴ روش نگهداری چغاله بادام که باید بدانید
چغاله بادام میوه نرسیده بادام درختی است که به دلیل بافت ترد و طعم ترش و خوشمزهای که دارد، بسیار محبوب است. روش نگهداری این میوه مشابه دیگر میوههاست و اگر در یخچال و در دمای پایین قرار بگیرد، دیرتر خراب میشود.
بعضیها برای نگهداری طولانیتر چغاله آن را در فریزر میگذارند. درست کردن ترشی از این میوه نیز یکی دیگر از روشهای معمول نگهداری چغاله است. در ادامه میتوانید با روشهای رایج نگهداری چغاله بادام برای مدت طولانی آشنا شوید.
۱- نگهداری چغاله بادام در یخچال
نگهداری چغاله بادام در یخچال بسیار ساده است. برای این کار بهتر است چغالهها را به صورت شسته نشده و کاملاً خشک در یک ظرف قرار دهید و سپس در یخچال بگذارید. با این روش میتوانید چغالهها را برای یک هفته تازه نگه دارید.
۲- فریز کردن چغاله بادام خام
برای نگهداری چغاله بادام در فریزر، اول باید چغالهها را تمیز کرده و برگ و شاخههای اضافی را جدا کنید. سپس آنها را در یک ظرف آب و نمک بریزید و با دست پاک کنید تا پرزهای آنها جدا شود. این پرزها معمولاً محل تجمع آلودگی هستند و باید دقیقاً تمیز شوند.
بیشتر بخوانید: نحوه صحیح شستن چغاله بادام
بعد از پاک کردن، چغالهها را آبکش کنید و چند بار با آب بشویید و دوباره آبکش کنید. چغالههای شسته شده را روی یک دستمال بگذارید تا کاملاً خشک شوند.
سپس میتوانید آنها را در کیسههای زیپدار ریخته و در فریزر قرار دهید. با این روش میتوانید در هر زمان از سال به چغاله تازه دسترسی داشته باشید و غذای مورد علاقهتان را آماده کنید. البته چغاله بادام معمولاً بعد از فریز شدن بافت ترد خود را از دست میدهد و برای مصرف خوراکی چندان مناسب نیست.
۳- فریز کردن چغاله بادام با بلانچ کردن
در این روش، باید چغالهها را با دقت بشویید و تمیز کنید. یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. سپس چغالههای شسته شده را در آب جوش بریزید.
حدود ۲ دقیقه صبر کنید و سپس سریعاً چغالهها را آبکش کرده و در آب سرد بریزید. بعد از چند دقیقه دوباره چغالهها را آبکش کنید و روی یک پارچه بگذارید تا خشک شوند. در نهایت میتوانید چغالهها را در کیسههای زیپدار ریخته و در فریزر قرار دهید.
۴- تهیه ترشی چغاله
روش دیگر برای نگهداری چغاله بادام برای مدت طولانی، تهیه ترشی چغاله است. برای تهیه این ترشی ابتدا باید چغالهها را بشویید و به خوبی خشک کنید. سپس در یک قابلمه مقداری آب، سرکه و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب جوش آمد، میتوانید کمی زردچوبه اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی چغاله بادام
در این مرحله، باید چغالهها را در یک شیشه مناسب بریزید و چند حبه سیر و فلفل، برگ نعنا و ترخون به آنها اضافه کنید و بعد از این مرحله…
“““html
در ادامه، مخلوط سرکه و آب را اضافه کنید. درب شیشه را محکم ببندید و ترشی را برای یک هفته در یک مکان نسبتاً خنک قرار دهید تا آماده شود.
نکاتی که باید برای نگهداری چغاله بادام بدانید
- وقتی چغاله بادام میخرید، بهتر است چغالههای سالم و تازه را انتخاب کنید که نشانهای از لک ندارند. هر چه کیفیت چغاله بهتر باشد، مدت زمان ماندگاری آن بیشتر است. اگر چغاله تیره و لکدار باشد، یعنی کهنه است.
- بهتر است چغاله را بدون شستشو در یخچال نگه دارید و قبل از مصرف، آن را با آب و نمک ضدعفونی کنید.
- اگر تصمیم دارید چغاله بادام را فریز کنید، اول آن را خوب خشک کنید و سپس داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید.
- میتوانید چغالهها را بشویید و بعد از خوب خشک کردن، در یخچال نگهداری کنید؛ اما توجه داشته باشید که رطوبت باعث کاهش ماندگاری چغاله بادام میشود.
چغاله بادام مانند دیگر میوهها عمر مفید کمی دارد و بهتر است در عرض یک هفته مصرف شود. برای افزایش عمر آن، میتوانید چغاله را فریز کنید یا با درست کردن ترشی چغاله، از طعم این میوه خاص در طول سال لذت ببرید. شما از چه روشهایی برای نگهداری چغاله بادام استفاده میکنید؟ خوشحال میشویم نظرات و پیشنهادات خود را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.