رسپی

۴ نکته در مورد رب گوجه فرنگی که کمتر کسی می‌داند

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آیا می‌خواهید رب گوجه فرنگی خانگی درست کنید؟ یا به کیفیت و اصلی بودن رب گوجه‌ای که می‌خرید شک دارید؟ اگر پاسخ شما به این سوال‌ها مثبت است، ما را در این مطلب از مجله رضیم همراهی کنید. در اینجا ۴ نکته درباره رب گوجه فرنگی که شاید کمتر کسی بداند را برای شما به اشتراک می‌گذاریم تا بتوانید رب گوجه‌ای با کیفیت و حرفه‌ای در خانه تهیه کنید و هم از اصل بودن ربی که خریداری می‌کنید، مطمئن شوید.

۴ نکته درباره رب گوجه فرنگی

در ادامه، اطلاعات مفیدی درباره رب گوجه فرنگی برای شما آورده‌ایم.

  1. از بین انواع مختلف گوجه فرنگی مثل گوجه فرنگی تخم‌مرغی، گرد و گیلاسی، رب گوجه فرنگی که از گوجه گرد تهیه می‌شود، طعم بهتری دارد.
  2. گوجه فرنگی تخم‌مرغی به خاطر میزان گوشت بیشتری که دارد، نسبت به گوجه گرد و گیلاسی، رب بیشتری تولید می‌کند. برخلاف تصور عمومی، گوجه‌های آبدار به معنی تولید رب بیشتر نیستند. در حقیقت، این گوجه‌ها هنگام پخت آب زیادی از دست می‌دهند و در نتیجه، کمتر رب تولید می‌شود.
  3. یکی از نشانه‌های رب با کیفیت پایین و ناخالص، گلوله‌ای شدن آن هنگام سرخ کردن است. اگر رب به‌جای اینکه در روغن پخش شود، گلوله گلوله شود، به این معنی است که از مواد دیگری مثل کدو و نشاسته در تهیه آن استفاده شده است.
  4. هر ۴ کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی مثل گوجه تخم‌مرغی تقریباً ۱ کیلوگرم رب گوجه فرنگی تولید می‌کند. در حالی که هر ۵ تا ۶ کیلوگرم گوجه آبدار مانند گوجه گرد، حدود ۱ کیلوگرم رب می‌دهد.

بیشتر بخوانید: رب گوجه فرنگی را در کمترین زمان، با مخلوط کن درست کنید

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، نکات مهمی درباره رب گوجه فرنگی معرفی کردیم. حالا شما بگویید آیا اطلاعات جالب دیگری درباره رب گوجه فرنگی دارید؟ اگر نکته مهمی راجع به این چاشنی می‌دانید و فکر می‌کنید که خیلی‌ها از آن اطلاع ندارند، با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا