۵ ترفند برای زود رسیدن ترشی

“`html
ترشی درست کردن کار زمانبری است و نیاز به حوصله دارد. اما اگر شما از طرفداران ترشی هستید و نمیخواهید مدت طولانی منتظر بمانید، در این مقاله از مجله رضیم، راهکارهایی برای سریعتر آماده شدن ترشی را معرفی میکنیم.
روشهایی وجود دارد که میتواند زمان رسیدن ترشی را کاهش دهد. در ادامه به این روشها میپردازیم:
۱- سبزیجات و صیفیجات تازه و رسیده انتخاب کنید
یکی از روشها برای کاهش زمان رسیدن ترشی، استفاده از مواد تازه و رسیده است. البته باید توجه داشته باشید که مواد نباید بیش از حد رسیده و له شده باشند، زیرا این امر باعث کاهش کیفیت ترشی میشود. همچنین، اگر مواد له باشند، بافت ترشی ممکن است لزج شود.
بنابراین سعی کنید همه موادی که استفاده میکنید در وضعیت خوب و سالم باشند.
بیشتر بخوانید: رسپی سرکه سیب خانگی
۲- سرکه ترشی را بجوشانید
سرکه را بجوشانید و وقتی داغ است، به ترشی اضافه کنید. این کار باعث میشود حرارت در ظرف ترشی باقی بماند و مواد زودتر آماده شوند.
обязательно از ظرفهای شیشهای استفاده کنید؛ زیرا اگر سرکه داغ را در ظرفهای پلاستیکی بریزید، ممکن است واکنشهای شیمیایی ناخوشایند ایجاد شود.
۳- سرکه با اسیدیته بالا انتخاب کنید
میزان اسیدیته سرکه میتواند بر زمان رسیدن ترشی تاثیر بگذارد. هرچه اسیدیته سرکه بیشتر باشد، ترشی سریعتر آماده میشود. معمولا از سرکه با اسیدیته ۵ استفاده میشود، اما شما میتوانید با بالا بردن این عدد، زمان رسیدن ترشی را کاهش دهید. اما توجه داشته باشید که اسیدیته بالا ممکن است مواد را خیلی نرم کند.
۴- مواد را بجوشانید
یکی از بهترین روشها برای رسیدن به ترشی دلخواهتان سریعتر، جوشاندن مواد آن است. میوه و سبزیجات را در مخلوط سرکه و آب برای چند دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. دقت کنید که مواد بیش از حد روی حرارت نمانند تا به بافت ترشی آسیب نرسانند.
همه مواد را در یک قابلمه نریزید چون برخی مواد سریعتر نرم میشوند. به عنوان مثال، بادمجان سریعتر از هویج و کرفس نرم میشود. پس بهتر است مواد را جداگانه بجوشانید.
بیشتر بخوانید: کنسرو لیمو ترش؛ آسان و کمهزینه
۵- سس سویا و سرکه بالزامیک اضافه کنید
یکی دیگر از راهکارها برای کاهش زمان رسیدن ترشی، استفاده از موادی است که سرعت تخمیر را بالا میبرد. اگر به ترشی سرکه بالزامیک یا سس سویا اضافه کنید، روند رسیدن ترشی سریعتر میشود. به عنوان مثال، اگر این مواد را به سیر ترشی اضافه کنید، بعد از ۴۰ روز میتوانید از آن استفاده کنید.
در این مقاله از مجله رضیم ۵ ترفند برای زود رسیدن ترشی را معرفی کردیم تا دیگر نیازی نباشد ماهها منتظر بمانید و هر زمان که خواستید، از ترشیتان لذت ببرید.