۵ ترفند برای سفید نگه داشتن شلغم در حین پخت
“`html
در روزهای سرد، استفاده از شلغم بیشتر میشود به خاطر خاصیتهای خوبش، اما ممکن است در حین پخت، رنگ سفیدش تغییر کند و تیره شود. با رعایت چند نکته ساده، میتوانید شلغم را طوری بپزید که سفید بماند. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا این نکات را به شما آموزش دهیم.
برای اینکه شلغمها در هنگام پخت سفید بمانند، میتوانید شلغمهای سالم و باکیفیت انتخاب کنید یا در حین پخت، کمی آبلیمو یا سرکه به آب اضافه کنید. همچنین میتوانید شلغمها را وقتی آب در حال جوش است به ظرف اضافه کنید، درب قابلمه را بگذارید یا با حرارت ملایم بپزید. در ادامه، هر کدام از این روشها را توضیح میدهیم.
چگونه شلغم را طوری بپزیم که سفید بماند؟
برای اینکه شلغمها در حین پخت سفید بمانند، کافی است نکات زیر را رعایت کنید.
۱- انتخاب شلغم مناسب
اولین قدم، انتخاب شلغم خوب برای پخت است. سعی کنید شلغم با پوست صاف و شفاف انتخاب کنید. از انتخاب شلغمهای لکدار یا نرم پرهیز کنید. هرچه شلغم سنگینتر باشد، بهتر است.
۲- اضافه کردن آبلیمو یا سرکه
آبلیمو و سرکه به دلیل خاصیت اسیدی بودن، از تغییر رنگ جلوگیری میکنند. میتوانید کمی سرکه یا چند قطره آبلیمو به آب شلغمها اضافه کنید تا سفید بمانند.
بیشتر بخوانید: نحوه پخت شلغم در هواپز
۳- حرارت ملایم
یکی از دلایل تغییر رنگ شلغم، پخت با حرارت بالا است. بهتر است شلغمها را با حرارت ملایم یا متوسط بپزید تا به آرامی پخته شوند و رنگشان تغییر نکند.
۴- استفاده از قابلمه دربدار
اگر در حین پخت شلغمها، درب قابلمه را بگذارید، رنگ آنها تغییر نمیکند. بنابراین بهتر است از قابلمههایی با درب استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه هویج مناسب انتخاب کنیم؟
۵- استفاده از آب جوش
یکی از نکات مهم برای حفظ سفیدی شلغمها، حرارت و مقدار آب است. بهتر است شلغمها را با مقدار کمی آب بپزید و وقتی آب به جوش آمده، آنها را اضافه کنید.
هرچه شلغمها کمتر بپزند، کمتر تغییر رنگ میدهند.
در این مقاله از مجله رضیم، ۵ ترفند برای سفید ماندن شلغم در حین پخت را به شما ارائه کردیم. اگر میخواهید شلغمتان ظاهر خوبی داشته باشد، حتماً نکات گفته شده را رعایت کنید تا بدون تغییر رنگ بپزید.