۵ ترفند خانهداری و آشپزی که شما را شگفتزده میکند

“`html
خانهداری ممکن است کار سخت و پرانرژی باشد؛ اما با دانستن چند نکته ساده میتوانید در زمان کمتری به نتایج بهتری برسید. امروز در این مقاله از مجله رضیم ۵ ترفند کاربردی در زمینه آشپزی و خانهداری به شما ارائه میدهیم تا با کمک این ترفندها هم زمان و هم انرژی کمتری صرف کنید و نتیجههای بهتری بگیرید.
۱- ترفند سفید کردن قابلمه روی
یکی از مشکلات اصلی خانمهای خانهدار، سیاه شدن قابلمهها و تابههای روی است. ممکن است شما هم با این مشکل مواجه شده باشید که ظروفتان به خاطر استفاده طولانی مدت سیاه شدهاند و شستشو هم به تنهایی کمک نمیکند. برای از بین بردن سیاهی، کافی است قابلمه یا تابه را تا نیمه پر از آب کنید و یک لیوان آبلیمو (برای ظرفهای کوچکتر، نیم لیوان کافی است) به آن اضافه کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و بگذارید محتوای آن به جوش بیفتد؛ این کار به مدت ۲۰ دقیقه ادامه دارد. بعد از این زمان، حرارت را خاموش کنید و محتویات قابلمه را خالی کنید. حالا میتوانید قابلمه را با استفاده از اسکاچ و مایع ظرفشویی بشویید و از سفید شدن آن شگفتزده شوید.
۲- ترفند نگهداری پنیر برای مدت طولانی
برای نگهداری طولانیتر از پنیر، کافی است آن را به چند تکه برش بزنید. یک ظرف دربدار مناسب انتخاب کنید و دیوارههای آن را با آب و نمک آغشته کنید. تکههای پنیر را داخل ظرف بچینید و درب آن را ببندید. این ظرف را در یخچال قرار دهید.
روش دیگر برای نگهداری پنیر استفاده از دوغ است. کافی است پنیر تکهتکه شده را در ظرفی بگذارید و مقداری دوغ روی آن بریزید. درب ظرف را ببندید و آن را در یخچال قرار دهید.
۳- ترفند پخت سریع و آسان حبوبات
شاید بدانید که پخت حبوبات وقتگیر است. یکی از سادهترین روشها برای پخت سریعتر آنها استفاده از دمکنی است. برای این کار کافی است دمکنی یا یک پارچه نخی را دور درب قابلمه بپیچید و در حین پخت، روی حبوبات بگذارید. این کار به شما کمک میکند که حبوبات سریعتر بپزند و نرم شوند.
بیشتر بخوانید: تکنیکهای حرفهای برای پخت ذرت نرم و خوشمزه
۴- ترفند تیز کردن تیغه دستگاه خردکن خانگی
میکسر یا خردکن از ابزارهای اصلی خانمهای خانهدار در هر خانهای است. معمولاً بعد از استفادههای مکرر، تیغههای این دستگاه کمکم کند میشود و دیگر تیزی روزهای اول را ندارند.
برای تیز کردن تیغههای میکسر، کافی است چند تکه فویل آلومینیوم را گلوله کنید و درون میکسر بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند دقیقه کار کنید.
روش دیگر برای تیز کردن تیغهها، استفاده از پوسته تخممرغ است. ابتدا چند تکه پوست تخممرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را در کاسه میکسر بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوستهها کاملاً له و پودر شوند. بعد از این کار تیغهها را بررسی کنید و از تیزی آنها مطمئن شوید.
“`
۵- ترفند تهیه پفیلا خانگی
شاید شما هم در هنگام آمادهسازی پفیلا یا پاپکورن خانگی با این مشکل روبهرو شدهاید که همه دانههای ذرت باز نمیشوند. یکی از روشهای سادهای که میتواند به شما کمک کند تا همه دانهها یکدست باز شوند، این است که دانههای ذرت را ۱ ساعت قبل از حرارت دادن در فریزر بگذارید. بعد از فریز کردن، دانهها را روی حرارت قرار دهید و میبینید که تمام دانهها به خوبی باز میشوند.
روشهای زیادی برای راحتتر کردن کارهای آشپزی و خانهداری وجود دارد که میتواند به شما کمک کند. امیدواریم که ۵ ترفندی که در این مقاله از مجله آشپزی رضیم ارائه شده، برایتان مفید باشد.
اگر شما هم ترفندهایی برای آشپزی یا نظم بخشی به خانهتان دارید که موثر بوده، خوشحال میشویم آنها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستانی که به این موضوع علاقهمند هستند به اشتراک بگذارید.