۵ ترفند طلایی برای جلوگیری از وا رفتن ته چین

“`html
تهچین یا کیک برنجی یکی از غذاهای خوشمزه و خاص است که درست کردن آن کار سختی نیست. اما ممکن است به دلایلی گاهی این غذا وا برود و از شکل بیفتد. در این مقاله از رضیم بلاگ قصد داریم به دلایلی که موجب وا رفتن تهچین میشوند بپردازیم.
روشهای جلوگیری از وا رفتن تهچین
در این بخش شما با روشهایی آشنا میشوید که میتوانید از وا رفتن تهچین جلوگیری کنید. پس تا پایان با ما باشید.
۱- به نسبت مناسب مواد اولیه توجه کنید
یکی از دلایل مهم وا رفتن تهچین، رعایت نکردن نسبت مناسب بین مواد اولیه است. تخممرغ به چسبندگی مواد و شکلگیری تهچین کمک میکند. بنابراین اگر مقدار تخممرغ نسبت به برنج و ماست کم باشد، تهچین شل میشود. برای هر سه پیمانه برنج، به ۱.۵ پیمانه ماست و ۲ عدد تخممرغ نیاز دارید. همچنین بهتر است به جای استفاده از تخممرغ کامل، فقط از زرده آن استفاده کنید.
۲- مواد اولیه را خوب مخلوط کنید
قبل از ریختن مواد داخل قابلمه، حتماً آنها را خوب مخلوط کنید. گاهی کم هم زدن مواد، باعث شل شدن تهچین میشود.
۳- در شکل دادن به مواد دقت کنید
بعد از اینکه مواد را داخل قابلمه ریختید، با کفگیر آنها را فشار دهید تا به هم بچسبند. البته حواستان باشد که فشار دادن بیش از حد میتواند باعث له شدن مواد و خراب شدن شکل تهچین شود.
بیشتر بخوانید: ترفندهای کارساز برای از بین بردن بوی بد تهچین
۴- از روغن استفاده کنید
قبل از ریختن مواد، مقدار کافی روغن به ته قابلمه اضافه کنید. اگر روغن کافی نباشد، ممکن است تهچین شل و وا برود.
۵- تهچین را به اندازه کافی بپزید
زمان لازم برای پخت تهچین بسیار مهم است. اگر زود قابلمه را از روی حرارت بردارید، ممکن است تهچین وا برود. معمولاً توصیه میشود مواد را یک تا یک و نیم ساعت بپزید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم به نکات و ترفندهایی برای جلوگیری از وا رفتن تهچین اشاره کردیم. حتماً این نکات را به خاطر بسپارید تا بتوانید یک تهچین خوشمزه و زیبا برای ناهار یا شام درست کنید.