رسپی

۵ دستور بی نظیر غذایی با گوشت کبک (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چند منوی غذایی عالی با گوشت کبک

گوشت کبک یکی از مواد غذایی مفید برای سلامتی است. در این مقاله از مجله رضیم چندین غذای خوشمزه با گوشت کبک معرفی می‌شود. این غذاها به ویژه برای افراد مسن می‌توانند انرژی و شادابی را بازگردانند.

دستور تهیه غذا با کبک به سبکی خوشمزه + مراحل تهیه

توجه داشته باشید که گوشت خام کبک تا 2 روز در یخچال، گوشت پخته تا 3 روز و در فریزر تا 6 ماه قابل نگهداری است. گوشت کبک جوان نرم و لطیف است و به سرعت پخته می‌شود.

انواع غذا با کبک: آشپزی با گوشت کبک

1. دستور تهیه کبک پلو

مواد لازم :

  • برنج 100 گرم
  • گوشت کبک 3 عدد
  • پوست نارنج 3 فنجان
  • زیره 2 قاشق سوپخوری
  • زعفران 1 قاشق مرباخوری
  • روغن 200 گرم

دستور تهیه :

۵ دستور بی نظیر غذایی با گوشت کبک (مرحله به مرحله)
  1. ابتدا برنج را خیس کنید و کبک را از پرهای آن پاک کنید. با کمی آب و نمک و پیاز خرد شده بپزید تا آب آن کم شود.
  2. پس از پختن، کبک را تکه‌تکه کنید و استخوان‌های بزرگ را جدا کنید. سپس خلال تلخی را با شکر و آب بجوشانید.
  3. زعفران را در آب جوش حل کنید و برنج را آبکش کنید. سپس برنج را با زیره و خلال روی هم بریزید و مخلوط زعفران را روی برنج بریزید.
  4. برنج را در فر با دمای 350 درجه به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزید. در انتها برنج و کبک را با هم مخلوط کنید و در دیس سرو کنید.

2. خوراک کبک سرخ شده با سس پیاز

مواد لازم :

  • دو عدد کبک
  • دو برگ برگ بو تازه
  • کمی آویشن تازه یا پودر
  • کره نرم
  • چند پیاز ریز
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای سس :

  • یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
  • چند قاشق سرکه سیب
  • زعفران دم کرده
  • یک پیمانه آب مرغ
  • یک قاشق سرکه بالزامیک
  • یک قاشق غذاخوری آرد

دستور تهیه :

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. نیمی از پیازها را خرد کرده و کمی تفت دهید و سپس دور کبک بگذارید.
  3. سرکه سیب و نیمی از آب مرغ را داخل ظرف بریزید و با فویل بپوشانید و 25 الی 30 دقیقه در فر بپزید.
  4. پیازهای باقی‌مانده را با روغن زیتون تفت دهید و کمی آرد به آن اضافه کنید.
  5. سپس آب مرغ، سرکه بالزامیک، کره و زعفران را اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و کبک‌ها را سر میز با دورچین مناسب سرو کنید.
  • نکات : قبلاً کبک‌ها را با نمک یک ساعت بخیسانید و سپس بشویید.
  • داخل شکم هر کبک کمی نمک و آویشن و برگ بو قرار دهید.
  • به روی پوست کبک مقداری کره بزنید.

“““html
و زعفران بمالید و نمک و فلفل بپاشید البته برای تهیه این غذا از بلدرچین هم استفاده میشود .

3. دستور تهیه طبخ خوراک کبک فلفلی

موادلازم :

  • کبک به تعداد افراد خانواده
  • پیاز متوسط به تعداد نیاز ساطوری شده
  • سیر دو حبه‌ رنده شده
  • گوجه فرنگی متوسط به مقدار لازم به صورت نگینی
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد نگینی
  • روغن ،نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. برای شروع، روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط داغ کنید و کبک‌ها را یکی یکی به مدت حدود 10 دقیقه در آن تفت دهید تا همه‌ جایشان برشته شود.
  2. سپس کبک‌ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.
  3. در همان روغن، پیاز و فلفل دلمه‌ای را 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  4. سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. گوجه‌فرنگی‌های نگینی را به قابلمه اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه، زمانی که نرم شدند، کبک‌ها را به قابلمه برگردانید و با نصف پیمانه آب جوش به مدت سی دقیقه روی شعله کم و دربسته بپزید.
  6. در 10 دقیقه آخر، نمک و فلفل غذا را اضافه کرده و این خوراک خوشمزه را با برنج یا نان سرو نمایید.

۵ دستور بی نظیر غذایی با گوشت کبک

  • نکات لازم : گوشت کبک را در یخچال حداکثر دو روز و پخته شده‌اش نهایتاً سه روز می‌توان نگهداری کرد.
  • برای تهیه‌ این غذا، برای هر نفر حداقل یک کبک در نظر بگیرید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید کبک سرخ شده را با مواد تفت داده شده در یک ظرف نسوز بریزید و یک ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا برشته شود.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ۵ مدل غذای لذیذ با گوشت بلدرچین

دستور تهیه‌ی خوراک بلدرچین سالم و مغذی

دستور تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس

شیر و زعفران : دستور تهیه شیر و زعفران، یک نوشیدنی پرخاصیت

4. دستور تهیه کبک شکم پر

مواد لازم :

  • دو عدد کبک
  • 50 گرم کشمش
  • دو عدد نانک کهنه
  • سه عدد پیاز
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • به اندازه ۴ نوک چاقو فلفل سفید
  • 50 گرم کره سرد
  • نصف فنجان سوپ گوشت آماده داغ

دستور تهیه :

  1. ابتدا کبک‌ها را با آب سرد بشویید و سپس آن‌ها را خشک کنید. کشمش‌ها را در آب داغ بخیسانید.
  2. فر را از قبل تا 230 درجه سانتی‌گراد داغ کنید و نانک‌ها را در آب نرم کنید. پیازها را پوست کنده و به چهار قسمت برش بزنید. نمک و فلفل را به داخل شکم کبک‌ها بمالید.
  3. ماسه نانک را فشار دهید تا آبش خارج شود و با تکه‌های پیاز و کشمش مخلوط کنید. این مخلوط را داخل شکم کبک‌ها قرار دهید و پشت آن‌ها را بدوزید. کره را به روی کبک‌ها بمالید تا طعم بهتری بگیرد.
  4. کبک‌ها را در سینی فر به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا کباب شوند. 30 دقیقه بعد از پخت، گوشت باید مغز پخت شود. بعد از 15 دقیقه اول، کبک‌ها را به سمت دیگر برگردانید و سوپ گوشت را اضافه کنید.
  5. بعد از پخت، کبک‌ها را در یک دیس گرم نگه داشته و با سس سرو نمایید.

5. دستور تهیه کبک راسته با فر

مواد لازم :

  • کبک به مقدار لازم
  • سیب‌زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گوجه‌فرنگی

دستور تهیه :

  1. قبل از شستن کبک‌ها، داخل شکم آن‌ها را به‌خوبی تمیز کنید.
  2. بعد از شستن کبک‌ها و خشک کردن، در ظرفی بگذارید. پیاز را ریز رنده کرده و سیر را له کنید.
  3. پوست لیموترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده و آب آن را به همراه روغن زیتون و ادویه و نمک و زعفران به سطح کبک‌ها بمالید. در ظرف را ببندید (می‌توانید آن را در یخچال بگذارید).
  4. بعد از یک ساعت که مزه‌دار شد، فر را روشن کرده و روی 360 درجه فارنهایت قرار دهید. کف ظرف پیرکس یا سرامیکی را چرب کرده و کبک‌ها را در آن بچینید.
  5. سه تا چهار قاشق آب در ظرف ریخته و با فویل روی ظرف را بپوشانید و در وسط فر قرار دهید. بعد از یک ساعت و نیم، کبک‌ها را از فر بیرون بیاورید. اگر کبک‌ها طلایی نشده‌اند، شعله گریل را روشن و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شوند.
  6. حالا کبک‌ها را در دیس بگذارید و مقداری سس خوشمزه که بعد از پخت باقی مانده را روی گوشت‌ها بریزید تا مزه‌دار شود و با سبزیجات مختلف تزیین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا