رسپی

۵ راهکار طلایی برای جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب شمال ایران است که با مواد ساده و در دسترس درست می‌شود. ولی ممکن است گاهی این غذا تلخ شود و طعم خوبی نداشته باشد. ما در رضیم بلاگ چند نکته مفید برای جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی برایتان آماده کرده‌ایم.

چطور از تلخ شدن میرزا قاسمی جلوگیری کنیم

در این قسمت مهم‌ترین دلایلی که ممکن است باعث تلخی میرزا قاسمی شود را بررسی می‌کنیم و راه‌های جلوگیری از آن را معرفی خواهیم کرد.

۱- انتخاب بادمجان مناسب

برای تهیه این غذا باید بادمجان‌های مناسب انتخاب کنید. بهتر است بادمجان‌های قلمی، براق و سنگین را انتخاب کنید. همچنین تازه بودن بادمجان‌ها هم اهمیت زیادی دارد. این نوع بادمجان‌ها معمولاً تلخ نیستند و طعم خوبی به غذا می‌دهند.

۲- گرفتن تلخی بادمجان

یکی از دلایل اصلی تلخی میرزا قاسمی، تلخی بادمجان‌هاست. برای جلوگیری از این مشکل، قبل از استفاده، کمی نمک به بادمجان‌ها بزنید و آن‌ها را در خورشید قرار دهید. بعد از نیم تا یک ساعت آن‌ها را بشویید.

روش دیگری که می‌توانید از آن استفاده کنید این است که بادمجان‌ها را در آب و آبلیمو به مدت نیم ساعت بخیسانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

۳- سرخ کردن مناسب بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را نباید زیاد کباب کنید. این کار می‌تواند باعث تلخ شدن یا بد مزه شدن میرزا قاسمی شود. فقط کافیست بادمجان‌ها را به حدی دودی کنید که پوستشان به راحتی جدا شود.

بیشتر بخوانید: راهکارهای طلایی برای رفع تلخی خورشت قیمه

۴- خارج کردن تخم بادمجان‌ها

بعد از اینکه پوست بادمجان‌ها را جدا کردید، حتماً تخم‌های آن‌ها را نیز خارج کنید. تخم بادمجان‌ها ممکن است بر طعم میرزا قاسمی تاثیر منفی بگذارند و غذا را تلخ کنند.

گرفتن تلخی بادمجان

۵- استفاده به اندازه از ادویه و سیر

اگر زردچوبه و سیر را زیاد استفاده کنید، ممکن است میرزا قاسمی تلخ شود. بنابراین در مصرف این ادویه‌ها زیاده‌روی نکنید تا غذایی خوشمزه داشته باشید.

ما در این مطلب از مجله آشپزی رضیم راهکارهایی برای جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی (غذای اصیل شمالی) را به شما یاد دادیم. این نکات را به خاطر بسپارید تا بتوانید غذایی خوشمزه و لذیذ درست کنید و از آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا