۵ رسپی کوکو بادمجان سرخ شده؛ خوشمزه و راحت

“`html
کوکو بادمجان سرخ شده یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین انواع کوکو است که به سادگی تهیه میشود و طعم لذیذی دارد. برای درست کردن این کوکو روشهای مختلفی وجود دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ میتوانید با رسپی کوکو بادمجان سرخ شده آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان سرخ شده
برای تهیه کوکو بادمجان سرخ شده به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
بادمجان | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر | ۱ تا ۲ حبه |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکو بادمجان سرخ شده
آماده کردن مواد اولیه این کوکو حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد و برای سرخ کردن آن نیز باید حدود نیم ساعت زمان صرف کنید. در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن کوکو بادمجان سرخ شده آشنا شوید.
مرحله اول: بادمجانها را بپزید یا کبابی کنید
برای شروع باید بادمجانها را بشویید و روی شعله گاز کبابی کنید. به علاوه برای تهیه این کوکو میتوانید بادمجانها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. در ادامه آنها را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بادمجانها آب پز شوند.
در برخی رسپیها برای تهیه این کوکو از بادمجان سرخ شده استفاده میشود. به خاطر داشته باشید که در این روش کالری کوکوی شما چند برابر میشود و روغن بیشتری جذب آن میشود.
بیشتر بخوانید: رسپی کوپ بادمجان
مرحله دوم: مواد کوکو را ترکیب کنید
در این مرحله باید بادمجان پخته شده و پوست گرفته را در یک ظرف بریزید. در ادامه پیاز را رنده و به آن اضافه کنید. همچنین سیر رنده شده را نیز در ظرف بریزید. برای تهیه این کوکو بهتر است آب پیاز را بگیرید تا مایه کوکوی شما شل نشود.
مرحله سوم: ادویهها را ترکیب کنید
مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. با یک گوشت کوب دستی یا برقی، مواد را با هم ترکیب کنید. به خاطر داشته باشید که در زمان ترکیب کردن مواد، نباید حرارت بادمجانها زیاد باشد، بنابراین صبر کنید تا بادمجانها کاملا خنک شوند و بعد آنها را مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو قارچ و بادمجان
مرحله چهارم: تخم مرغ را به مایه کوکو اضافه کنید
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید. سپس تخممرغها را به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک واویشکای بادمجان
مرحله پنجم: کوکو را آماده کنید
مقداری روغن در یک ماهیتابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. زمانی که روغن داغ شد، میتوانید مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
اجازه دهید یک سمت کوکو کاملا سرخ شود، سپس آن را نصف کرده و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بعد از این که کوکو آماده شد، میتوانید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با خیار شور و گوجهفرنگی میل کنید.
“““html
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ بادمجان کبابی
رسپی کوکو بادمجان و کدو
برای درست کردن این کوکو خوشمزه، به بادمجان سرخ شده و یک یا دو عدد کدو خورشتی سرخ شده یا پخته نیاز دارید. ابتدا بادمجان و کدو را بپزید یا سرخ کنید. بعد از اینکه مواد کاملاً خنک شدند، بقیه مواد را به آنها اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید و در روغن سرخ کنید تا آماده شود.
رسپی کوکو بادمجان و سیب زمینی
برای تهیه این کوکو، یک عدد سیب زمینی را بپزید و رنده کنید. سپس آن را با بادمجان پخته، سرخ شده یا کبابی و سایر مواد ترکیب کنید. مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید تا آماده شود. در اینجا بهتر است فقط از یک عدد تخم مرغ استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو سیب زمینی با هویج
رسپی کوکو بادمجان پنیری
برای درست کردن این کوکو، بادمجان سرخ شده یا پخته را با سیب زمینی پخته، کمی پنیر پیتزا، پیاز و ادویه ترکیب کنید. در این روش، پنیر پیتزا را به مایه کوکو اضافه کنید و سپس در روغن سرخ کنید.
رسپی کوکو بادمجان سرخ شده و گردو
برای درست کردن کوکوی بادمجان و گردو، چند عدد گردو را با یک گوشت کوب یا آسیاب خرد کنید و سپس آن را با بادمجان سرخ شده و سایر مواد ترکیب کنید. در نهایت میتوانید این کوکو را در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ بادمجان کبابی با پنیر موزارلا
نکات و فوت و فنهای تهیه کوکو بادمجان سرخ شده
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه کوکو بادمjan سرخ شده اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- اگر مایه کوکو شل شده باشد، میتوانید کمی آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید.
- قبل از اینکه پیاز را به مواد کوکو اضافه کنید، باید آب اضافیاش را بگیرید و سپس با بقیه مواد ترکیب کنید.
- اضافه کردن سیر، طعم بهتری به این کوکو میدهد. اگر سیر ندارید، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
- برای تهیه این کوکو میتوانید آن را به شکل تکههای کوچک درآورید و در روغن سرخ کنید.
- به منظور تهیه این غذا، بهتر است از بادمجانهای قلمی و کم تخم که طعم خوبی دارند، استفاده کنید.
“““html
- برای تهیه این کوکو میتوانید از گوشت کوب دستی یا مخلوطکن استفاده کنید.
- اگر دوست دارید، میتوانید کمی دارچین یا آویشن به مواد اضافه کنید تا خوشمزهتر شود.
- برای تهیه کوکو بادمجان با بادمجان خام، ابتدا بادمجان را رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. چون بادمجان خام زیاد آب دارد، بهتر است کمی آرد هم به مایه کوکو اضافه کنید.
- اگر میخواهید کوکو بادمجان با قارچ درست کنید، کمی قارچ را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید و بعد با سایر مواد مخلوط کنید.
- برای مزهدار کردن این کوکو، میتوانید از پاپریکا، پودر تخم گشنیز و سبزی خشک استفاده کنید.
- اگر میخواهید کوکوی رژیمی درست کنید، میتوانید مواد را در قالب ریخته و در فر بپزید.
- برای تردتر شدن کوکو، آن را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.
در این مقاله، ما طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده و نکات مهم آن را بررسی کردهایم. اگر از غذاهای تکراری خستهاید، این کوکوی خوشمزه و متفاوت را درست کنید.
اگر تجربهای در تهیه این غذا دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان علاقهمند به آشپزی به اشتراک بگذارید.