رسپی

۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کباب تابه ای و اصول کباب دیگی مجلسی و خوشمزه

کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که هر کسی می‌تواند به راحتی آن را درست کند. شما می‌توانید هم trên شعله گاز آن را بپزید و هم در فر قرار دهید و تفاوتی در طعم آن نمی‌کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه‌اش را یاد بگیرید.

طرز تهیه کباب تابه ای خانگی و خوشمزه

1 – کباب تابه ای با گوجه

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • رب گوجه ۱ قاشق
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن و آب

طرز تهیه:

  1. پیاز را رنده کنید و با گوشت، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
  2. با یک چاقوی تیز بر روی گوجه‌ها برش‌هایی به فاصله ۲-۳ سانتی‌متر بزنید، طوری که تکه‌ها از هم جدا نشوند.
  3. گوشت را به اندازه نارنگی به شکل کباب‌های کوچک درآورید و بین گوجه‌ها بچینید.
  4. گوجه‌های پرشده را داخل یک تابه بچینید، کمی آب و روغن و نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

separator line

2 – کباب تابه ای با مخلفات

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای رنگی ۱ تا ۲ عدد
  • گوجه ۲ تا ۳ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن، روغن و زردچوبه
  • پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

  1. ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه، مقداری آویشن و پودر سوخاری خوب مخلوط و ورز دهید.
  2. سپس این مخلوط را در کف تابه پهن کنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت گرد ببرید و روی گوشت بچینید.
  3. مطمئن شوید که تمام سطح گوشت را بپوشاند تا از جمع شدن آن جلوگیری شود.
  4. روی سیب‌زمینی‌ها گوجه‌غیرکشیده و برش‌های فلفل دلمه‌ای را قرار دهید.
  5. رب گوجه را در یک لیوان آب حل کنید و به آرامی روی گوشت بریزید.
  6. در تابه را بگذارید و روی شعله متوسط بگذارید تا گوشت کامل پخته شود. اگر لازم بود دوباره کمی آب به آن اضافه کنید.
  7. این کباب نباید آبدار باشد؛ باید آب آن به خورد گوشت برود و گوشت برشته شود.
  8. می‌توانید این کباب خوشمزه را با برنج یا نان سرو کنید. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید.

۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله

separator line

3 – کباب تابه ای در فر

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
  • نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران آبکرده و روغن به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • گوجه ۴ تا ۵ عدد
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم ۱ لیوان

طرز تهیه :

۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)
  1. ابتدا پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را دور بریزید و سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید.
  2. تقریباً کمی نمک، زردچوبه، دارچین و زعفران غلیظ به مخلوط اضافه کنید…
  3. “““html

  4. همه چیز را خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده شود. سپس ته قالب را کمی چرب کنید و گوشت را در قالب پهن کنید.
  5. با دست، گوشت را خوب باز کنید و گوشه‌های قالب را مرتب کنید. با چاقو روی گوشت خط‌هایی برای مدل کباب بزنید.
  6. سپس گوجه‌ها را به صورت گرد ببرید و روی گوشت قرار دهید. این کار کمک می‌کند که گوشت کمتر جمع شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را با آب ولرم خوب مخلوط کنید.
  7. این مخلوط را به آرامی روی کباب‌ها بریزید و قالب را در فر که از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بگذارید تا سس به خورد کباب برود.
  8. بعد از آماده‌شدن، کباب‌ها را از فر خارج کرده و با پلو سرو کنید. توجه داشته باشید که بهترین نوع گوشت برای کباب دیگی، گوشت مخلوط گوساله و گوسفند است. اگر چربی گوشت زیاد باشد، کباب سریع کوچک می‌شود.
  9. امیدوارم از این کباب لذت ببرید.

۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله

بیشتر بخوانید :

۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله

دستور تهیه کباب مرغ تابه ای در منزل

دستور تهیه کباب ملکه خوش‌طعم و بی‌نظیر (کباب تابه ای)

separator line

4 – کباب تابه ای با مایکروفر

مواد لازم :

  • گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • یک حبه سیر
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • خمیر نان فانتزی خشک‌شده ۱ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • پودر آویشن خشک ۱ قاشق چای‌خوری
  • جعفری خردشده ۲ قاشق چای‌خوری
  • گوجه‌فرنگی متوسط ۱ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پیازچه
  • روغن مایع گیاهی ۳ قاشق سوپ‌خوری

دستور تهیه :

  1. ابتدا یک کاسه بزرگ آماده کنید و گوشت چرخ‌کرده را در آن بریزید. پیاز را پوست کنده و رنده کنید و سیر را هم ریز خرد کنید. گوجه‌فرنگی را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.
  2. سپس همه سبزیجات خردشده و بقیه مواد را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه چیز به هم ترکیب شود.
  3. مقداری از مخلوط را با یک دست بردارید و در دست دیگر به شکل گلوله درآورید. سپس فشار دهید تا به شکل یک دایره کوچک تبدیل شود.
  4. با این مقدار مواد، می‌توانید ۷ عدد از این کباب‌های دایره‌ای شکل درست کنید.
  5. یک ظرف مناسب مایکروفر آماده کنید و با روغن چرب کنید. سپس کباب‌ها را در ظرف بچینید و ظرف را بدون در، داخل مایکروفر قرار دهید و با حداکثر قدرت، آن را روی ۱۰ دقیقه زمان تنظیم کنید.
  6. در پایان، اگر دوست دارید روی کباب‌ها سس گوجه‌فرنگی و جعفری خردشده بریزید و با پیازچه سرو کنید.
  7. اگر کباب‌ها به خوبی پخته نشدند، زمان پخت را کمی افزایش دهید.

۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله

separator line

5 – کباب تابه ای سیخی

مواد لازم :

  • گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • فلفل، زردچوبه، نمک، زعفران به مقدار لازم
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق چای‌خوری
  • کره ۱ قاشق

دستور تهیه :

  1. ابتدا پیاز را…

“““html

  • گوشت را ریز ریز می کنیم و آن را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.
  • سپس این مخلوط را روی سیخ‌های چوبی می‌زنیم. توجه کنید که اندازه سیخ‌ها با تابه هماهنگ باشد. در یک تابه نچسب، کمی روغن و کره می‌ریزیم و بعد از اینکه روغن داغ شد، کباب‌ها را درون تابه قرار می‌دهیم و کمی سرخ می‌کنیم.
  • سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل دلمه‌ای را روی کباب‌ها یا کنار آنها قرار می‌دهیم.
  • سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده و با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت‌های تابه می‌ریزیم. حرارت را متوسط می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب آن گرفته شود و غذا به پخت مناسب برسد.
  • ۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا