رسپی
۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
سوهان گردویی | دستور تهیه سوهان گردویی
دستور تهیه این شیرینی خیلی ساده است و زمان زیادی از شما نمیگیرد. بیایید باهم درست کنیم.
دستور تهیه پخت شیرینی سوهان گردویی
1 – دستور تهیه سوهان گردویی با کنجد
مواد لازم :
- شکر یک پیمانه
- آب یکهشتم پیمانه
- کنجد تفت داده شده یک پیمانه
- گردوی تفتداده شده یک پیمانه
- کره 50 گرم
- زعفران نصف قاشق چایخوری
- خلال پسته به میزان لازم
دستور تهیه :
- شکر را روی حرارت گذاشته و آب را به آن اضافه میکنیم تا شکر ذوب و کاراملی شود.
- سپس کره، کنجد، گردو، و زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد از این که مواد را کاملاً هم زدید، از روی حرارت بر میداریم و در سینی که قبلاً چرب شده میریزیم.
- با یک وردنه مرطوب، مواد را درون سینی صاف کرده و با خلال پسته تزئین میکنیم. پیش از این که سرد شود، به اندازه دلخواه برش میزنیم.
- بعد از این که سوهان خنک شد، آن را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم.
2 – دستور تهیه سوهان گردویی با بادام
مواد لازم :
- عسل 150 گرم
- پودر شکر 325 گرم
- خامه 250 گرم
- مخلوط گردو و بادام خردکرده 300 گرم
- زعفران به میزان لازم
دستور تهیه :
- تمام مواد را در یک ظرف ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- مایه را در یک کیسه شیرینیپزی با ماسوره ساده بریزید و به اندازه یک دوم قاشق چایخوری با فاصله روی سینی چرب شده قرار دهید.
- سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 5-10 دقیقه بپزید.
- بعد از این که سینی را از فر خارج کردید، قبل از این که سوهان خنک شود، آن را از سینی جدا کنید.
- یادآوری: اگر مایه سوهان سفت بود، میتوانید کمی سفیده تخممرغ به آن اضافه کنید.
3 – دستور تهیه سوهان گردویی با آرد سفید
مواد لازم:
- گردو ریز خردشده: 70 گرم
- شکر: نصف پیمانه
- کره: یک سوم پیمانه
- خامه: 2 قاشق سوپخوری
- آرد سفید: یک سوم پیمانه
- وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
دستور تهیه:
- گردوی خردشده و آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- کمی زعفران آب کرده هم اضافه کنید (حدود 2 قاشق سوپخوری).
- سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و مایه را با قاشق چایخوری روی سینی بریزید.
- فاصله بین مایهها را رعایت کنید. سپس سینی را در فر داغ شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینیها خشک و طلایی شود.
“““html
4 – طرز تهیه سوهان گردویی با خلال پسته
مواد لازم :
- شکر: یک پیمانه
- آب: 1/8 پیمانه
- کنجد تفداده شده: یک پیمانه
- گردوی تفتداده شده: یک پیمانه
- کره: 50 گرم
- زعفران: نصف قاشق چایخوری
- خلال پسته: به میزان لازم
دستور تهیه :
- شکر را روی اجاق میگذاریم و آب را به آن اضافه میکنیم تا شکر ذوب شود و کاراملی شود.
- سپس کره، کنجد، گردو و زعفران حل شده را اضافه میکنیم.
- مواد را خوب مخلوط کرده، از روی حرارت برمیداریم و در سینی چرب شده میریزیم. با یک وردنه مرطوب سطح آن را صاف کرده و در حین داغ بودن با خلال پسته تزئین میکنیم. بعد از سرد شدن برش میزنیم و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم.
5 – دستور تهیه سوهان گردویی عسلی
مواد لازم :
- شکر: صد گرم
- کره: صد گرم
- شیر عسلی: ۲۵۰ گرم
- گردوی ریز خرد شده: صد گرم
طرز تهیه :
- شکر را در یک تابه مناسب میریزیم و روی اجاق میگذاریم تا کارامل شود، سپس کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- حالا شیر عسلی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. کمی میگذاریم بجوشد تا رنگ کارامل مانند بگیرد.
- در مرحله بعد گردو را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. سپس مایه سوهان عسلی را در سینی چرب شده میریزیم و بعد از خنک شدن برش میزنیم.
بیشتر بخوانید :
دسر خامه قهوه : طرز تهیه دسر خامهای با قهوه
طرز تهیه دسر ماست و نارنگی خوشمزه و مورد علاقه کودکان
طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله