رسپی

۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوهان گردویی | دستور تهیه سوهان گردویی

دستور تهیه این شیرینی خیلی ساده است و زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. بیایید باهم درست کنیم.

دستور تهیه پخت شیرینی سوهان گردویی

1 – دستور تهیه سوهان گردویی با کنجد

مواد لازم :

  • شکر یک پیمانه
  • آب یک‌هشتم پیمانه
  • کنجد تفت داده شده یک پیمانه
  • گردوی تفت‌داده شده یک پیمانه
  • کره 50 گرم
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • خلال پسته به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. شکر را روی حرارت گذاشته و آب را به آن اضافه می‌کنیم تا شکر ذوب و کاراملی شود.
  2. سپس کره، کنجد، گردو، و زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد از این که مواد را کاملاً هم زدید، از روی حرارت بر می‌داریم و در سینی که قبلاً چرب شده می‌ریزیم.
  3. با یک وردنه مرطوب، مواد را درون سینی صاف کرده و با خلال پسته تزئین می‌کنیم. پیش از این که سرد شود، به اندازه دلخواه برش می‌زنیم.
  4. بعد از این که سوهان خنک شد، آن را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.

۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس

separator line

2 – دستور تهیه سوهان گردویی با بادام

مواد لازم :

  • عسل 150 گرم
  • پودر شکر 325 گرم
  • خامه 250 گرم
  • مخلوط گردو و بادام خردکرده 300 گرم
  • زعفران به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. تمام مواد را در یک ظرف ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  2. مایه را در یک کیسه شیرینی‌پزی با ماسوره ساده بریزید و به اندازه یک دوم قاشق چایخوری با فاصله روی سینی چرب شده قرار دهید.
  3. سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 5-10 دقیقه بپزید.
  4. بعد از این که سینی را از فر خارج کردید، قبل از این که سوهان خنک شود، آن را از سینی جدا کنید.
  5. یادآوری: اگر مایه سوهان سفت بود، می‌توانید کمی سفیده تخم‌مرغ به آن اضافه کنید.

۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس

separator line

3 – دستور تهیه سوهان گردویی با آرد سفید

مواد لازم:

  • گردو ریز خردشده: 70 گرم
  • شکر: نصف پیمانه
  • کره: یک سوم پیمانه
  • خامه: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • آرد سفید: یک سوم پیمانه
  • وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. گردوی خردشده و آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  2. کمی زعفران آب کرده هم اضافه کنید (حدود 2 قاشق سوپ‌خوری).
  3. سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و مایه را با قاشق چایخوری روی سینی بریزید.
  4. فاصله بین مایه‌ها را رعایت کنید. سپس سینی را در فر داغ شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  5. “““html

  6. 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها خشک و طلایی شود.

۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس

۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس (مرحله به مرحله)

separator line

4 – طرز تهیه سوهان گردویی با خلال پسته

مواد لازم :

  • شکر: یک پیمانه
  • آب: 1/8 پیمانه
  • کنجد تف‌داده شده: یک پیمانه
  • گردوی تفت‌داده شده: یک پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • زعفران: نصف قاشق چایخوری
  • خلال پسته: به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. شکر را روی اجاق می‌گذاریم و آب را به آن اضافه می‌کنیم تا شکر ذوب شود و کاراملی شود.
  2. سپس کره، کنجد، گردو و زعفران حل شده را اضافه می‌کنیم.
  3. مواد را خوب مخلوط کرده، از روی حرارت برمی‌داریم و در سینی چرب شده می‌ریزیم. با یک وردنه مرطوب سطح آن را صاف کرده و در حین داغ بودن با خلال پسته تزئین می‌کنیم. بعد از سرد شدن برش می‌زنیم و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.

۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس

separator line

5 – دستور تهیه سوهان گردویی عسلی

مواد لازم :

  • شکر: صد گرم
  • کره: صد گرم
  • شیر عسلی: ۲۵۰ گرم
  • گردوی ریز خرد شده: صد گرم

طرز تهیه :

  1. شکر را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و روی اجاق می‌گذاریم تا کارامل شود، سپس کره را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  2. حالا شیر عسلی را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. کمی می‌گذاریم بجوشد تا رنگ کارامل مانند بگیرد.
  3. در مرحله بعد گردو را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس مایه سوهان عسلی را در سینی چرب شده می‌ریزیم و بعد از خنک شدن برش می‌زنیم.

۵ روش متفاوت و خوشمزه برای تهیه سوهان گردویی + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

دسر خامه قهوه : طرز تهیه دسر خامه‌ای با قهوه

طرز تهیه دسر ماست و نارنگی خوشمزه و مورد علاقه کودکان

طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا