۵ روش پخت ماهی سالمون که طعم آن را بینظیر میکند

ماهی سالمون به خاطر طعم خوشمزه و فواید زیادی که دارد، مثل پروتئین بالا و اسید چرب امگا ۳، خیلی محبوب است. با این حال، طعم نهایی این ماهی به نحوه پخت آن بستگی دارد. در این قسمت از رضیم بلاگ، بهترین روشهای پخت ماهی سالمون را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید از این غذای خوشمزه و سالم لذت ببرید.
۵ روش آسان برای پخت ماهی سالمون
در ادامه، ۵ تا از بهترین روشهای پخت ماهی سالمون را برای شما توضیح میدهیم.
۱- سرخ کردن ماهی سالمون
سرخ کردن یکی از روشهای عالی برای پخت ماهی سالمون است. این کار سریع، آسان و بدون دردسر است و ماهیای با پوستی ترد و گوشتی لطیف به شما میدهد.
برای سرخ کردن ماهی سالمون، ابتدا آن را با ادویههای دلخواه خود مزهدار کنید. مقداری کره یا روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. وقتی که روغن یا کره گرم شد، فیلههای مزهدار شده را داخل تابه بگذارید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید.
پس از سرخ شدن یک طرف، ماهی را به آرامی برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود.
۲- کباب کردن ماهی سالمون در فر
پختن و کباب کردن ماهی سالمون در فر یکی از سادهترین و خوشمزهترین راهها برای تهیه این ماهی مغذی است. برای این کار، فر را از قبل با دمای ۲۳۲ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
فیلههای سالمون را با چاشنیهای دلخواه مزهدار کنید. سینی فر یا تابه را کمی چرب کنید و فیلهها را در آن قرار دهید به طوری که پوست ماهی به سمت پایین باشد. سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی بپزد.
نکته: نیازی به برگرداندن ماهی در طول پخت نیست.
بیشتر بخوانید: خوراک ماهی سالمون با عدس
۳- گریل کردن ماهی سالمون
گریل کردن یک روش محبوب و عالی برای پخت ماهی سالمون است که طعمی خاص به آن میدهد. برای این کار، گریل را با حرارت بالا روشن کنید تا خوب داغ شود.
برای جلوگیری از چسبیدن ماهی به گریل، رندههای آن را کمی با روغن چرب کنید. سپس فیلههای سالمون مزهدار شده را روی گریل داغ قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گریل کنید. در این بین، یک بار فیلهها را برگردانید تا هر دو طرف به طور مساوی پخته و پوست آنها کاراملی شود.
۴- پختن ماهی سالمون در سرخکن
سرخکن بدون روغن، ابزاری عالی برای پخت سالمون به روشی سالم و سریع است. با این روش میتوانید در عرض چند دقیقه فیلههای سالمون را با پوستهای ترد و گوشتی لطیف و آبدار درست کنید.
ابتدا، سرخکن را با دمای ۱۸۷ درجه سانتیگراد (۳۷۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سبد سرخکن را با اسپری پخت و پز یا مقداری روغن به طور یکنواخت چرب کنید. سپس، فیلههای سالمون مزهدار شده را در سبد سرخکن قرار دهید و اجازه دهید تا بپزد.
بیشتر بخوانید: خوراک ماهی با سس پرتقال
۵- پختن ماهی سالمون با کاغذ روغنی
برای پخت ماهی سالمون با این روش، فر را با دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. فیله سالمون مزهدار شده را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید، به طوری که پوست آن به سمت پایین باشد.
سپس، طرف دیگر کاغذ روغنی را روی ماهی قرار دهید و لبههای آن را به سمت داخل تا بزنید تا ماهی کاملاً پوشیده شود. در نهایت، کاغذ روغنی حاوی ماهی را روی سینی فر گذاشته و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملاً بپزد.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، بهترین روشهای پخت ماهی سالمون را با شما به اشتراک گذاشتیم. با توجه به سلیقه و ذائقه خود، شما میتوانید بهترین روش را انتخاب کنید. فراموش نکنید که ماهی سالمون منبعی غنی از مواد مغذی است و مصرف منظم آن فواید زیادی برای سلامت شما دارد.