رسپی

۵ مدل سالاد خوشمزه ی گیاهی برای گیاه خواران + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد گیاهی خوشمزه با طعمی عالی

امروز برای شما چند تا سالاد خوشمزه آماده کرده‌ایم که بسیار سالم و گیاهی هستند و برای افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند، عالی‌اند.

غذای اصلی انسان، چیزهایی است که از زمین به دست می‌آید، نه گوشت‌های صنعتی! بیایید با هم همراه شویم.

چند نوع سالاد گیاهی مناسب برای گیاه‌خواران

1 – سالاد گیاهی با حبوبات

مواد لازم :

  • لوبیا چیتی 3 قاشق غذاخوری
  • عدس 2 قاشق غذاخوری
  • ماش 2 قاشق غذاخوری
  • نخود 1 قاشق غذاخوری
  • کاهو 2 عدد متوسط
  • هویج 1 عدد متوسط
  • کلم برگ خرد شده 2 پیمانه
  • پونه کوهی 1 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. حبوبات را خوب بشویید و از قبل به مدت یک شب خیس کنید. چندین بار آبشان را عوض کنید و سپس آن‌ها را بپزید.
  2. کاهو و کلم را ریز خرد کرده و هویج را رنده کنید. سپس این مواد را با حبوبات پخته شده مخلوط کرده و با روغن زیتون، پونه کوهی و نمک و فلفل طعم‌دار کنید.
  3. این سالاد با سس مایونز (وگن) خیلی خوشمزه خواهد شد و برای بچه‌ها نیز بسیار مقوی و کامل است.

* همچنین می‌توانید به جای ماش، از جوانه ماش در این سالاد استفاده کنید که بهتر و مغذی‌تر خواهد بود.

سالاد گیاهی

2 – سالاد گیاهی با کشمش و گردو

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی بزرگ 6 عدد
  • گردوی خرد شده 1 پیمانه
  • کشمش پلویی 2/3 تا 1 پیمانه
  • شوید تازه 5 دسته باریک
  • ساقه پیازچه 2 تا 3 دسته
  • خیارشور 1 شیشه (حدود نیم کیلو)
  • سس مایونز وگن 4 تا 5 قاشق غذاخوری

اگر به مایونز وگن دسترسی ندارید یا طعمش را نمی‌پسندید، می‌توانید با یک عدد لیموترش بزرگ تازه، چند قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری سرکه، کمی خردل و نمک و فلفل (و کمی پودر سیر و پیاز در صورت تمایل) یک سس خوشمزه گیاهی درست کنید و در آخر با سالادتان مخلوط کنید.

دستور تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌ها را پوست کرده و نگینی خرد کنید و با مقدار کمی آب در یک قابلمه نچسب بپزید تا آبش جذب شود ولی له نشود.
  2. در اواخر پخت کمی نمک اضافه کنید و سپس بگذارید کاملا خنک شود.
  3. شوید و ساقه‌های پیازچه را بعد از شستن ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید. باید از ساقه‌های جوان و نازک استفاده کنید.
  4. سپس خیارشورها را ریز خرد کرده و همراه گردوی خرد شده و کشمش اضافه کنید. حتما کشمش را قبل از استفاده بشویید و اگر می‌توانید از کشمش بدون تیاز اب استفاده کنید، بسیار بهتر است.
  5. در انتها سس را با مواد سالاد مخلوط کنید و نمک و فلفل را به ذائقه خود اضافه کنید.
  6. سالاد را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به هم جذب شوند و بهتر شود. این سالاد به عنوان یک غذای کامل و مقوی می‌تواند به عنوان وعده اصلی سرو شود.

“““html
۵ مدل سالاد خوشمزه ی گیاهی برای گیاه خواران + عکس

separator line

3 – سالاد استونا گیاهی

مواد اولیه :

  • کاهو چینی و کلم بروکلی و گل کلم، هر کدام ۱۰۰ گرم
  • کرفس سه ساقه
  • هویج دو عدد
  • سرکه سیب و روغن زیتون، هر کدام سه قاشق سوپخوری
  • آبلیمو دو قاشق سوپخوری
  • نعنا خشک یک قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. سبزیجات را خوب بشویید و کاهو چینی را در ظرفی بچینید.
  2. کلم بروکلی، گل کلم، کرفس و هویج را به قطعات بزرگ خرد کنید و در ظرف بریزید.
  3. سپس سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

دستور تهیه سس:

۵ مدل سالاد خوشمزه ی گیاهی برای گیاه خواران + عکس (مرحله به مرحله)

سرکه سیب، آبلیمو، روغن زیتون و نعنا را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس روی سالاد بریزید.

۵ مدل سالاد خوشمزه ی گیاهی برای گیاه خواران + عکس

separator line

4 – دستور تهیه سالاد گیاهی پیازچه

مواد لازم:

  • سیب زمینی 3 عدد متوسط
  • پیازچه ساطوری شده ۱ و نیم پیمانه
  • سس مایونز ۴/۳ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را بشویید و با آب بپزید. بعد از پخت، پوست آن‌ها را بگیرید و رنده کنید.
  2. پیازچه را پاک کنید و خوب بشویید. سپس ریز ساطوری کنید و به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
  3. مقداری از سس مایونز را کنار بگذارید و باقی‌ مانده را با نمک، فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.
  4. سالاد را در ظرف مورد نظر بکشید و با سس مایونز و پیازچه تزیین کنید.

۵ مدل سالاد خوشمزه ی گیاهی برای گیاه خواران + عکس

separator line

5 – سالاد پنیر و هندوانه

سالاد پنیر و هندوانه یکی از سالم‌ترین و دلچسب‌ترین میان‌وعده‌ها یا شام‌های تابستانی است. می‌توانید این ترکیب را با نان یا بدون نان میل کنید.
شیرینی هندوانه و شوری پنیر طعمی لذت‌بخش دارد.

با اضافه کردن تخمه آفتابگردان و زیتون، می‌توانید بافت سالاد را نیز متنوع کنید. این سالاد یکی از سالادهای سنتی در ترکیه است.

مواد لازم:

  • هندوانه: نیم کیلوگرم (بدون پوست)
  • پنیر فتا: ۱۳۰ گرم
  • مغز تخمه آفتابگردان: یک مشت بزرگ
  • زیتون ساده: ۱۰ تا ۱۵ عدد

دستور تهیه:

ابتدا تخمه‌های هندوانه را جدا کنید و سپس آن را به قطعات مثلثی شکل خرد کنید.

“““html

پنیر فتا را به شکل نگینی برش بزنید. سپس یک ظرف عمیق آماده کنید و هندوانه، پنیر فتا، مغز تخمه آفتابگردان و زیتون را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

2 – روی ظرف را بپوشانید و به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید. سپس این سالاد را با نان سرو کنید.

نکته: اگر می‌توانید، هسته زیتون‌ها را قبل از اضافه کردن به مواد بیرون بیاورید.

۵ مدل سالاد خوشمزه ی گیاهی برای گیاه خواران + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه سالاد لبنانی به نام فتوش + سس مخصوص

روش‌های تازه نگه‌داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته

طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار مناسب برای گیاه‌خواران

طرز تهیه سالاد فصل شیک و زیبا برای فصل زمستان

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا