رسپی

۶ راه‌ تشخیص خرمالو خوب و مرغوب که باید بدانید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خرمالو یک میوه خوشمزه و نارنجی رنگ است که به خاطر خواص زیاد و طعم عالی‌اش خیلی محبوب است. اما چطور می‌توانیم خرمالوی رسیده و باکیفیت را تشخیص دهیم؟ در این مقاله از مجله رضیم با روش‌های تشخیص خرمالو خوب و مرغوب آشنا می‌شوید.

چطور یک خرمالوی تازه و خوشمزه بخریم؟

همه خرمالوها تازه و رسیده نیستند و اگر ندانید چطور خرمالوی خوب را انتخاب کنید، ممکن است به خرمالویی بی‌مزه یا سفت برخورد کنید. در ادامه به نکاتی درباره انتخاب خرمالوی خوشمزه اشاره می‌شود.

۱- به رنگ خرمالو توجه کنید

رنگ خرمالو به طور مستقیم با طعم آن رابطه دارد. وقتی خرمالو می‌خرید، سعی کنید میوه‌هایی را انتخاب کنید که نارنجی‌تر و تیره‌تر هستند. هر چه رنگ خرمالو تیره‌تر باشد، طعم آن شیرین‌تر خواهد بود. جالب اینجاست که خرمالوهای نارنجی تیره بیشتر مواد مغذی دارند.

۲- به بافت خرمالو دقت کنید

مورد بعدی سفتی و نرمی خرمالو است. خرمالوی رسیده باید نرمی داشته باشد، ولی نمی‌تواند له یا آبکی به نظر برسد. به دنبال میوه‌هایی با پوست سالم و سفت باشید که بافت نسبتا نرمی دارند.

زمانی که خرمالو کاملا رسیده باشد، با فشاردن پوست آن باید به راحتی شکاف بیفتد. اگر مقدار زیادی خرمالو می‌خرید، می‌توانید برخی را نارس انتخاب کنید تا زود خراب نشوند.

۳- خرمالوهایی با پوست براق انتخاب کنید

یکی دیگر از راه‌های شناخت خرمالو باکیفیت، براق و لغزنده بودن پوست آن است. هنگام خرید، به خرمالوهایی که پوست سالم، براق و صاف دارند، توجه کنید. این نوع خرمالوها معمولاً خوش‌طعم‌تر هستند. براق بودن نشان‌دهنده تازگی خرمالو است و کهنگی باعث کدر و چروکیده شدن پوست آن می‌شود.

۴- خرمالوهای گرد و کوچک بهترند

خرمالوها انواع مختلفی دارند، اما خرمالوهای گرد و با پوست نازک‌تر شیرین‌تر هستند. این خرمالوها معمولاً بدون دانه‌اند و طعم بهتری دارند. بنابراین هنگام انتخاب به دنبال خرمالوهای بزرگ و درشت نروید.

بیشتر بخوانید: روش تشخیص انجیر خشک و مرغوب درجه یک

۵- نگران سفت بودن خرمالو نباشید

اگر رنگ و نوع خرمالو را به‌خوبی انتخاب کنید، دیگر نرم یا سفت بودن آن چندان مهم نیست. خرمالو میوه‌ای است که اگر چند روز در خانه بماند، به راحتی نرم می‌شود.

بنابراین بهتر است میوه‌هایی که کاملاً نرم نیستند را انتخاب کنید، بلکه به سراغ گزینه‌هایی بروید که کمی رسیده و خوش رنگ هستند و پوست براقی دارند. خرمالوهایی که خیلی سفت و رنگشان روشن است، انتخاب مناسبی نیستند.

چه خرمالویی بخریم؟ یک راهنمای جامع

بیشتر بخوانید: روش تشخیص گردو با کیفیت از روی پوست سبز

۶- خرمالو گوجه‌ای را در نظر داشته باشید

خرمالو گوجه‌ای معمولاً طعم بهتری نسبت به انواع دیگر دارد. این خرمالو گرد و شبیه به گوجه است و به همین دلیل به آن خرمالو گوجه‌ای می‌گویند. طعم این نوع خرمالو آنقدر شیرین است که همه از آن خوششان می‌آید.

۶ راه‌ تشخیص خرمالو خوب و مرغوب که باید بدانید

خرمالو گوجه‌ای بیشتر در مناطق گرم رشد می‌کند، اما در مناطق معتدل و سردسیر هم پیدا می‌شود. به آن خرمالو دل گاوی هم گفته می‌شود به خاطر شباهتی که به دل گاو دارد.

به…
“““html

به یاد داشته باشید که بعد از خرمالو گوجه‌ای، خرمالو موزی که کمی کشیده‌تر است، بهترین نوع خرمالو به شمار می‌آید. خرمالوهایی که شکل گرد و سیبی دارند و به خرمالو سیبی یا هاچیا معروف هستند، معمولاً در رده سوم قرار می‌گیرند.

این خرمالوها طعم بسیار شیرینی دارند و ظاهری شبیه به سیب دارند. جالب است بدانید که یکی از پرطرفدارترین و پربازده‌ترین انواع خرمالو همین خرمالو است که در بسیاری از شهرهای ایران هم پیدا می‌شود.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به بهترین روش‌های تشخیص خرمالوی خوب و با کیفیت اشاره شده است. هنگام خرید خرمالو، حتماً باید به سالم بودن آن دقت کنید و به رنگ و فرم میوه توجه کنید. خرمالوهایی را انتخاب کنید که دارای پوست براق، سالم و یکنواختی هستند.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا