رسپی

۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش کدو سبز و اصول پخت خورشت کدو سبز خوشمزه

رضیم : کدو سبز خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص بهره مند شوید. از مهم ترین خواص کدو سبز می توان به سلامت قلب، کاهش کلسترول، پیشگیری از برخی سرطان ها، کنترل فشار خون و سلامت دستگاه گوارش اشاره کرد.

خورش کدو سبز | دستور تهیه خورش کدو سبز

1 – خورشت بادمجان و کدو با غوره

مواد لازم:

  • گوشت خورشتی 200 گرم
  • بادمجون قلمی 4 عدد (هرچه بیشتر بهتر)
  • کدو سبز قلمی 4 عدد
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • رب گوجه 2 ق غ
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • و غوره سبز بی دونه 2 پ (بازم هرچی بیشتر بهتر)

دستور تهیه:

  1. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شود.
  2. گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت بخورد.
  3. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه) را اضافه کنید.
  4. اجازه دهید ادویه‌ها خوب سرخ شوند تا عطرشان پخش شود.
  5. رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خوب مخلوط شود.
  6. بعد 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد تا غلیظ شود.
  7. بادمجانی که از قبل سرخ کرده‌اید و کدوهای سرخ شده را اضافه کنید.
  8. دوباره 2 لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید خورشت خوب جا بیفتد. در آخر پخت غوره را اضافه کنید.
  9. پس از 15 دقیقه که غوره را اضافه کردید، خورشت را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
  10. غوره را زیاد نپزید چون له می‌شود.


2 – خورش کدو سبز با پوست

مواد لازم :

  • کدو سبز ریز 6 عدد (یا به دلخواه)
  • گوشت یا مرغ 250 گرم
  • گوجه فرنگی دو عدد متوسط
  • پیاز یک عدد
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • رب گوجه یک تا دو قاشق غذاخوری
  • نمک و غوره یا آبغوره یا آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. گوشت را اضافه کنید تا کمی تفت بخورد و رنگش تغییر کند.
  2. وقتی رنگ گوشت عوض شد، زردچوبه را اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد رب گوجه را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید.
  3. امروزه گفته می‌شود که رب گوجه را زیاد تفت ندهید زیرا ممکن است خطرناک باشد، من هم کم تفت می‌دهم.
  4. اگر از مرغ استفاده می‌کنید، در ابتدای پخت نمک را اضافه کنید، ولی اگر از گوشت استفاده می‌کنید، نمک را بعد از پخته شدن گوشت اضافه کنید.
  5. مقداری آب جوش به گوشت اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا بپزد.

نکته :

  • اگر گوشت را خوب تفت ندهید و تغییر رنگ ندهد، موقع پخت کف بدی روی آن تشکیل می‌شود.
  • اگر آب سرد به مواد تفت داده شده اضافه کنید، مواد سرد می‌شوند و گوشت کف برای خودش تولید می‌کند.
  • دو طرف کدو را بزنید و از وسط نصف کنید و سپس سرخ نمایید. نیازی به روغن زیاد نیست.

۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز


3 – دستور تهیه خورش کدو سبز با گوشت چرخی

مواد لازم :

  • کدو سبز قلمی ۴ عدد
  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیر ۳ حبه

  • “““html
  • گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع و آبلیمو به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه :

۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز (مرحله به مرحله)
  1. ابتدا سیر را رنده کرده و پیاز را به شکل نگینی ریز خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
  2. وقتی روغن داغ شد، سیر رنده شده و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
  3. وقتی سیر و پیاز نرم شدند، مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مواد خوب مخلوط شوند.
  4. در مرحله بعدی، گوشت را به خوبی بشویید و آن را به شکل خورشتی (مثل خورش قورمه سبزی) خرد کنید.

۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز


4 – خورش کدو با گشنیز

مواد لازم :

  • پیاز ۱ عدد
  • کدو سبز قلمی ۵ تا ۶ عدد
  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
  • گشنیز تازه ۳۰۰ گرم یا دو بسته کوچک
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • ادویه خورشتی ۱ قاشق چایخوری
  • آبغوره یا آبلیمو به مقدار دلخواه

دستور تهیه :

  1. کدو سبزها را به دلخواه پوست کنده و به اندازه‌های دلخواه برش دهید و سرخ کنید.
  2. گوشت را با پیاز تفت دهید و زردچوبه و ادویه خورشتی را اضافه کنید. سپس آب را به آن اضافه کنید.
  3. گشنیزها را بشویید و خرد کنید.
  4. پس از اینکه گوشت پخته شد، نمک و گشنیز و کدوها را اضافه کنید.
  5. نیم ساعت دیگر صبر کنید تا کدوها بپزند.
  6. در پایان هم چاشنی دلخواهتان را اضافه کنید (می‌توانید از غوره نیز استفاده کنید، البته همزمان با کدو به غذا اضافه کنید).

امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید. نوش جانتان!

۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز


5 – خورش کدو پاکستانی

مواد لازم :

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • کدو سرخ شده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه به مقدار لازم
  • فلفل قرمز، کاری، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پودر زنجبیل به مقدار لازم
  • گشنیز تازه خرد شده ۵۰۰ گرم

دستور تهیه :

  1. گوشت‌ها را با پیاز خلالی سرخ می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا آب بگیرد. پس از اینکه آب آن کمی کشیده شد، رب را اضافه می‌کنیم.
  2. ۲ پیمانه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خوب بپزد. بعد از اینکه گوشت تقریباً پخته شد، کدوها را اضافه کرده و در آخر گشنیز را در نیم ساعت آخر پخت اضافه می‌کنیم.

نکات : این خوراک کمی تند است. می‌توانید بدون گشنیز نیز تهیه کنید.


6 – دستور تهیه خورش کدو ترش

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • کدو خورشتی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل شیرین ۵ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • سماق ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و ادویه به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. ابتدا پیاز را به شکل نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم تا طلایی و نرم شود.
  2. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و پس از تغییر رنگ آن، سیر و فلفل‌های شیرین را خرد کرده و اضافه می‌کنیم.
  3. در روشی دیگر می‌توانیم گوشت چرخ کرده را به شکل قلقلی سرخ کرده و در پایان پخت خورش به آن اضافه کنیم.
  4. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا خامی رب گرفته شود و کمی سرخ شود.
  5. حالا کدوها را به صورت راه راه پوست کنده و هر کدو را از طول به ۴ قسمت خرد کنید.
  6. سپس با برش عرضی کدوهایی به اندازه انگشت شصت تهیه کنید و داخل مواد می‌ریزیم.
  7. ۲ لیوان آب جوش، سماق، نمک و فلفل سیاه را به خورش اضافه کرده و می‌گذاریم بپزد.
  8. بعد از پخت کامل و جا افتادن، خورش باید کمی آب داشته باشد. پس از جا افتادن خورش، آن را با برنج سرو می‌کنیم.

۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی‌ها

خورش چغرتمه | دستور تهیه خورش محبوب گیلانی‌ها

خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا