رسپی
۶ روش ساده جهت تهیه بستنی آلاسکا + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه 6 نوع بستنی یخی خانگی
بستنی یخی یکی از خوراکیهای دوستداشتنی در فصل تابستان است. شما میتوانید در منزل با میوههای دلخواهتان بستنی میوهای درست کنید. اگر رژیم غذایی خاصی دارید، میتوانید از شکر اجتناب کنید و به جای آن از شیرینی طبیعی میوهها استفاده کنید.
دستور تهیه بستنی آلاسکا در منزل با روشی آسان
1. دستور تهیه بستنی آلاسکا با نوشابه
مواد لازم:
- یک لیوان نوشابه از هر نوعی که دوست دارید
- یک قاشق مرباخوری شکر پودر شده
دستور تهیه بستنی آلاسکا با نوشابه
- شکر را در نوشابه خوب حل کنید. سپس آن را در ظرف بستنی یا در یک استکان که نیمه خالی باشد بریزيد، زیرا بعد از یخ زدن بالا میآید.
- بعد از 15 تا 20 دقیقه که کمی سفت شد، یک چوب بستنی در وسط آن قرار دهید.
- بعد از یک ساعت که کاملاً بسته شد، آن را زیر آب بگیرید و خارج کنید.
- حالا آماده خوردن است. اگر شیرینی آن کم بود میتوانید کمی پودر شکر به آن اضافه کنید.
- به یاد داشته باشید اگر شکر زیاد استفاده کنید بستنی خوب بسته نمیشود.
2. دستور تهیه بستنی یخی با شیر کاکائو
مواد لازم :
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک لیوان شیر جوشیده گرم
- یک و نیم قاشق مرباخوری کاکائو
دستور تهیه بستنی یخی با شیر کاکائو
- کاکائو را در یک قاشق آبجوش حل کنید. سپس شیر و شکر را به همراه کاکائو به جوش بیارید تا شکر حل شود.
- اگر شیرینی آن کم بود، میتوانید شکر بیشتری اضافه کنید زیرا بعد از یخ زدن طعم آن کمتر میشود. بعد از حل شدن و خنک شدن مخلوط، آن را در قالب بستنی بریزید و باید یک سوم آن خالی باشد.
- بعد از یک و نیم ساعت از فریزر بیرون بیاورید و لذت ببرید. این بستنی یخی را میتوانید با قهوه، نسکافه، یا حتی شکلات آب شده درست کنید.
- اگر میخواهید شکلات برای بستنی استفاده کنید، آن را در شیر حل کنید و در این حالت میزان شکر به یک قاشق غذاخوری کاهش مییابد.
- همچنین میتوانید شکلات تختهای را رنده کرده و در مواد آلاسکا بریزید.
3. دستور تهیه بستنی یخی میوه ای
مواد لازم :
- میوههای مختلف (میتوانید از میوههای باقیمانده در یخچال استفاده کنید)
- لیموناد یا آب میوه
- قالب بستنی
- میوههای خرد شده برای بستنی یخی
دستور تهیه بستنی یخی میوه ای
- میوهها را به قطعات کوچک برش بزنید. میتوانید آنها را ورقهای کنید تا زیباتر شود.
- قالبهای بستنی را میتوانید از فروشگاههای مختلف یا لوازم قنادی تهیه کنید.
- میوهها را طبق سلیقهتان داخل قالب بستنی بچینید تا تا لبه قالب پر شود.
- سپس آبمیوهای که دوست دارید را روی آنها بریزید تا تمام فضای قالب پر شود.
- در نهایت، قالب را در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته و یخی شود.
4. دستور تهیه بستنی آلاسکا با توت و انبه
مواد لازم :
- ۵۵ گرم شکر
- ۱۷۰ گرم توت سیاه
- ۲ فنجان بستنی وانیلی
- فنجان
- بستنی انبه: ۴ فنجان
- خامه: ۲ قاشق غذاخوری
“““html
دستور تهیه بستنی آلاسکا با توت و انبه
- بستنی وانیلی و انبه را برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
- در این زمان توتهای سیاه را در مخلوطکن بریزید و شکر و خامه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیاید.
- زمانی که مخلوط کاملاً یکدست شد، آن را از یک صافی عبور دهید و در یک کاسه بریزید.
- باقیمانده مواد روی صافی را دور بریزید.
- اکنون بستنی را به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا کمی سفت شود، سپس آن را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
- یک قالب مناسب انتخاب کنید یا اگر قالب ندارید، میتوانید از یک تابه استفاده کنید. آن را کمی چرب کنید.
- با کم و زیاد کردن مواد اولیه بستنی میتوانید به تعداد دلخواه بستنی یخی تهیه کنید.
- یک تکه کاغذ روغنی در کف تابه یا قالب بگذارید و مطمئن شوید که حداقل ۷ سانت از هر طرف بیرون بماند.
- با قاشق قالب را پر از بستنی کنید و با ته قاشق بستنی را فشرده کنید.
- فضای خالی داخل بستنی را با مخلوط توت پر کنید و روی آن را صاف کنید و با پشت قاشق به سمت پایین فشار دهید. در نهایت، کاغذ روغنی را روی بستنی تا کنید.
- بستنی یخی میوهای را به مدت حداقل ۳ ساعت در فریزر قرار دهید.
- در آخر، با یک چاقوی تیز بستنی را از دور قالب جدا کنید، سپس کاغذ روغنی را باز کنید و بستنی را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.
- کاغذ را جدا کرده و بستنی را به ضخامت دلخواه برش زده و تزیین کنید.
5. دستور تهیه بستنی آلاسکا پرتقالی
مواد لازم:
- آب پرتقال: یک و نیم لیوان
- ماست خامهای کم چرب: یک و نیم لیوان
- شکر: یک یا ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل: مقدار کمی
- چند قطره رنگ خوراکی مجاز
دستور تهیه بستنی آلاسکا پرتقالی
- آب پرتقال، ماست، شکر، وانیل و رنگ را با هم مخلوط کنید.
- مایه به دست آمده را درون قالب آلاسکا بریزید و چوب مخصوص آلاسکا را در هر کدام قرار دهید. قالبها را به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
- به هنگام سرو، برای چند دقیقه قالبها را در آب جوش قرار دهید تا قطعات آلاسکا به راحتی جدا شوند.
6. دستور تهیه بستنی یخی با گیلاس
مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم گیلاس
- ۱/۲ فنجان آب
- ۱/۴ فنجان شکر
- ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
دستور تهیه بستنی یخی با گیلاس
- شاخه و هسته گیلاسها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید.
- آب و شکر را به آن اضافه کنید و حرارت دهید تا نرم و پخته شوند (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید گیلاسها کاملاً سرد شوند.
- پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن بریزید و میکس کنید تا یکدست شود.
- پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قرار دهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود.
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه ژله بستنی خوشمزه به سادهترین روش در منزل
۱۰ روش برای تهیه کوکتل میوه ساده و با بستنی + عکس
راحتترین دستور تهیه « بستنی ایتالیایی »