رسپی

۶ روش کاربردی نگهداری کنگر در یخچال و فریزر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کنگر یک گیاه وحشی بسیار مفید است که برای تهیه غذاهای مختلف مانند بورانی و خورشت استفاده می‌شود. این گیاه فقط برای مدت کوتاهی در بازار موجود است، بنابراین یادگیری روش‌های نگهداری کنگر در یخچال و فریزر به شما کمک می‌کند تا بتوانید این سبزی با ارزش را بیشتر نگه‌دارید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ به روش‌های نگهداری کنگر پرداخته‌ایم.

مراحل نگهداری کنگر خام در فریزر

برای نگهداری کنگر ابتدا باید آن را پاک کنید و سپس خشک کرده و در فریزر بگذارید. در ادامه مراحل پاک‌کردن و نگهداری کنگر در فریزر توضیح داده شده است.

۱- کنگرها را تمیز کنید

برای شروع، کنگرها را پاک کنید و تیغ‌های آن را جدا کنید. قسمت بالای کنگر دارای تیغ‌های تیزی است، بنابراین با یک چاقوی تیز آنها را جدا کنید و همچنین تیغ‌های کنار برگ‌ها را هم بزنید. برگ‌های خراب و تیره را هم از کنگرها جدا کنید.

۲- کنگرها را بشویید

پس از پاک کردن کنگرها، آنها را در یک سطل آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید. بگذارید کنگرها به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک بمانند. سپس آنها را چند بار آبکشی کنید تا تمام کثیفی‌ها از روی آنها پاک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی قاطی پلوی کنگر

۳- کنگرها را خشک کنید

پس از شستشو، کنگرها را آبکش کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. پس از حدود ۱۰ دقیقه، یک پارچه تمیز روی میز بیندازید و کنگرهای شسته شده را روی آن قرار دهید. بگذارید کنگرها به مدت ۲۰ دقیقه روی پارچه بمانند تا کاملاً خشک شوند.

کنگرها را خشک کنید

۴- کنگرها را خرد کنید

حالا با یک چاقوی تیز و تخته آشپزخانه، کنگرها را به اندازه دلخواه خرد کنید. برای خرد کردن کنگرها حتماً از چاقوی تیز استفاده نمایید تا کنگرها له نشوند. بهتر است آنها را به اندازه یک بند انگشت یا کمی بزرگتر خرد کنید.

۵- کنگرها را در فریزر قرار دهید

کنگرهای خرد شده را داخل کیسه‌های زیپ دار بریزید، هوای داخل کیسه را خارج کنید و درب آن را ببندید. می‌توانید این کیسه‌ها را در فریزر قرار دهید و تا چند ماه از کنگرهای تازه و با کیفیت فریز‌شده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: روش اصولی پاک کردن کنگر کوهی

فریز کردن کنگر آبپز و سرخ شده

روش دیگر فریز کردن کنگر این است که ابتدا آنها را آبپز یا سرخ کنید و سپس در فریزر قرار دهید. برای بلانچ کردن کنگر، باید آنها را برای چند دقیقه در آب بجوشانید یا در روغن تفت دهید. سپس بگذارید آب و روغن اضافی آنها خارج شود. بعد از آن کنگرها را در کیسه فریزر یا ظرف درب‌دار قرار دهید و در فریزر بگذارید. با این روش می‌توانید کنگرها را تا چند ماه در فریزر نگه دارید.

روش نگهداری کنگر خام در یخچال

به طور کلی، کنگرهای شسته و تمیز شده می‌توانند بین چند روز تا چند هفته در یخچال نگهداری شوند. در صورتی که…
“““html

کنگرها باید قبل از بسته‌بندی کاملاً خشک باشند و دمای یخچال هم باید سرد باشد. در این صورت می‌توانید کنگرها را تا چند هفته در یخچال نگه دارید.

۶ روش کاربردی نگهداری کنگر در یخچال و فریزر

از آنجایی که بهتر است کنگرها را خام و بدون خرد کردن به تکه‌های ریز در ظروف پلاستیکی درب‌دار قرار دهید، درب ظرف را محکم ببندید و روی آن یک لایه سلفون بگذارید و سپس آن را در یخچال بگذارید.

روش نگهداری کنگر خام در یخچال

روش نگهداری کنگر آبپز در یخچال

کنگرهای آبپز شده بهتر است در یخچال فقط ۲ تا ۳ روز نگهداری شوند و باید سریع مصرف شوند. برای این کار کنگرها را شسته و خرد کنید. سپس آن‌ها را در یک قابلمه ریخته و قابلمه را با آب پر کنید.

کنگرها را روی حرارت قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از پخت، آن‌ها را آبکش کرده و کمی آب سرد رویشان بریزید. وقتی کنگرها خنک شدند، می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای قرار داده و در یخچال بگذارید.

نگهداری کنگر سرخ شده در یخچال

برخی افراد فکر می‌کنند که سرخ کردن کنگر طعم بهتری به آن می‌دهد. بنابراین بجای آبپز کردن، کنگرها را خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهند. ابتدا کنگرها را تمیز و خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی آش کنگر

سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و کنگرها را چند دقیقه تفت دهید. بعد از اینکه کنگرها کمی سرخ شدند، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شوند. حالا می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار بریزید. کنگر سرخ شده هم مانند آبپز شده، حدود ۲ تا ۳ روز در یخچال قابل نگهداری است.

خشک کردن کنگر

اگر خیلی کنگر خریده‌اید و فضای کافی برای نگهداری در فریزر ندارید، می‌توانید مقداری از آن را خشک کنید. از کنگر خشک شده می‌توانید برای طعم‌دار کردن سالاد، ماست و غذا استفاده کنید. در این روش کنگرها را پاک کرده و خوب بشویید.

سپس برگ‌های کنگر را از هم جدا کرده و آن‌ها را ریز خرد کنید. روی یک سینی بزرگ بچینید و سینی را در جایی قرار دهید که هوا آزاد باشد تا کنگرها کاملا خشک شوند. بعد از خشک شدن، می‌توانید آن‌ها را در آسیاب ریخته و پودر کنید. سپس پودر کنگر را در یک ظرف در بسته بریزید و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید.

نکات و فوت و فن‌های نگهداری کنگر در یخچال و فریزر

نکات و فوت و فن‌های نگهداری کنگر در یخچال و فریزر

  • برای سرخ کردن کنگرها، بهتر است از مقدار کمی روغن استفاده کنید. اگر روغن زیادی به کار ببرید، کنگرها خیلی سرخ می‌شوند و تغییر رنگ پیدا می‌کنند.
  • “““html

  • برای تفت دادن، می‌توانید از مقداری آب لیمو استفاده کنید.
  • قبل از اینکه کنگر را در یخچال و فریزر قرار دهید، حتماً آن را به‌خوبی خشک کنید و سپس در کیسه پلاستیکی یا ظرف درب‌دار بریزید.
  • تیغ‌های نرم و میانی کنگر نیازی به جدا کردن ندارند و بعد از پخت، بافت نرمی پیدا می‌کنند؛ بنابراین فقط تیغ‌های بیرونی که تیز هستند را جدا کنید.
  • برای تمیز کردن کنگر بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستان‌تان با تیغ آن بریده نشود.

در این مقاله، روش‌های مختلفی برای نگهداری کنگر در یخچال و فریزر معرفی شد. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید برای چند ماه کنگر داشته باشید. یادتان باشد که کنگر فواید زیادی برای سلامتی دارد و اضافه کردن آن به رژیم غذایی می‌تواند به بهبود وضعیت سلامتی شما کمک کند. شما از چه روشی برای نگهداری کنگر استفاده می‌کنید؟ می‌توانید تجربیات و نظرات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا