رسپی

۶ مورد از انواع برنج قهوه‌ای را بشناسید!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

برنج قهوه‌ای به دانه‌های طبیعی و تصفیه‌نشده برنج اشاره دارد که فواید زیادی برای بدن دارد. این برنج مانند برنج سفید، انواع مختلفی دارد و آشنایی با این انواع به شما کمک می‌کند تا برنج قهوه‌ای باکیفیت‌تری را انتخاب کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با انواع برنج قهوه‌ای به طور کامل آشنا شوید.

با انواع مختلف برنج قهوه‌ای آشنا شوید!

برنج قهوه‌ای در واقع برنج سفیدی است که فقط لایه اول آن گرفته شده و پوست آن به طور کامل برداشت نشده است. جالب است بدانید که برنج یک پوسته‌ای به نام شلتوک دارد که سه لایه دارد. برای تهیه برنج قهوه‌ای فقط لایه اول شلتوک جدا می‌شود، اما برای تولید برنج سفید، همه سه لایه شلتوک جدا می‌شوند.

برای تولید برنج قهوه‌ای، قبل از جدا کردن شلتوک، آن را با آب داغ یا بخار آب حرارت می‌دهند. این کار موجب می‌شود که مواد مغذی شلتوک به داخل دانه برنج منتقل شود. سپس برنج خشک و پوسته سلولزی آن جدا می‌شود. رنگ این برنج قهوه‌ای است و بوی آن با برنج سفید متفاوت است. طعم برنج قهوه‌ای شبیه به طعم آجیل و نان گندم است.

این برنج معمولاً نسبت به برنج سفید کمتر قد می‌کشد و بهتر است برای تهیه آن از روش کته استفاده کنید تا مواد مغذی برنج حفظ شوند. برنج قهوه‌ای نیز مانند برنج سفید انواع مختلفی دارد. این برنج سرشار از فیبر و مواد مغذی است و برای کسانی که به سلامت خود اهمیت می‌دهند گزینه بهتری از برنج سفید محسوب می‌شود.

در ادامه با انواع برنج قهوه‌ای بیشتر آشنا می‌شویم.

۱- برنج قهوه‌ای باسماتی

برنج قهوه‌ای باسماتی که به برنج قهوه‌ای هندی هم معروف است، معمولاً دانه‌های بلندی دارد و بوی آن به پاپ کورن شباهت دارد. این برنج بسیار خوشمزه است و افرادی که به قد کشیدن و عطر برنج قهوه‌ای اهمیت می‌دهند، معمولاً از این نوع استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: فرق برنج قهوه‌ای با دودی چیست؟!

۲- برنج قهوه‌ای دانه متوسط

اندازه برنج قهوه‌ای دانه متوسط بعد از پخت حدود ۳ برابر افزایش پیدا می‌کند. این برنج قیمت مناسبی دارد و طعم و عطر خوبی هم دارد، اما قد آن به اندازه برنج قهوه‌ای باسماتی نیست. انواع مختلفی از این برنج وجود دارد و بهتر است از برنج‌های ایرانی باکیفیت استفاده کنید.

برنج قهوه‌ای دانه متوسط

۳- برنج قهوه‌ای دانه کوتاه

این برنج دانه‌های کوتاهی دارد و بعد از پخت چندان قد نمی‌کشد. معمولاً از این برنج برای تهیه شیر برنج، سوپ و آش استفاده می‌شود. دانه‌های این برنج بافت مرطوب و چسبنده دارند و در کشورهای آسیایی برای تهیه سوشی هم کاربرد دارد.

۴- برنج قهوه‌یاسمین

برنج قهوه‌ای یاسمین، که به برنج قهوه‌ای تایلندی معروف است، عطر فوق‌العاده‌ای دارد. این برنج بعد از پخت شکل چسبنده و نرمی پیدا می‌کند. عطر آن به قدری قوی است که ممکن است برخی افراد آن را دوست نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: فرق برنج قهوه‌ای با برنج سبوس‌دار چیست؟

۵- برنج قهوه‌ای دانه بلند

برنج قهوه‌ای دانه بلند معمولاً بعد از پخت تا ۵ برابر قد می‌کشد. این برنج مزه شیرینی دارد و بهتر از دیگر انواع برنج قهوه‌ای بلند می‌شود. قیمت این برنج مناسب است و می‌توانید از آن برای پذیرایی از مهمان‌ها استفاده کنید. در انتخاب برنج قهوه‌ای سبوس‌دار، بهتر است از انواع ایرانی استفاده نمایید.

۶ مورد از انواع برنج قهوه‌ای را بشناسید!

برنج قهوه‌ای دانه بلند

۶- برنج قهوه‌ای روشن

برنج قهوه‌ای روشن یکی از انواع برنج قهوه‌ای است که در مراحل آسیاب کردن نیمی…

“““html

از سبوس آن جدا می‌شود و به همین دلیل فیبر آن نسبت به دیگر برنج‌های قهوه‌ای کمتر است. این نوع برنج معمولاً بین برنج سفید و برنج قهوه‌ای قرار دارد.

برنج قهوه‌ای از لحاظ فیبر، پروتئین و مواد معدنی غنی است و به همین دلیل نسبت به برنج سفید گزینه‌ی سالم‌تری محسوب می‌شود. اگر در حال کاهش وزن هستید یا می‌خواهید بعد از خوردن برنج، قند خون شما کمتر بالا برود، پیشنهاد می‌شود ۲ تا ۳ بار در هفته از برنج قهوه‌ای استفاده کنید.

این برنج دارای انواع مختلفی است و شما می‌توانید بسته به سلیقه‌ی خود از انواع آن بهره ببرید. معمولاً بهترین نوع برنج قهوه‌ای، برنج قهوه‌ای ایرانی است که در شمال کشور تولید می‌شود و از نظر کیفیت، در مقایسه با برنج‌های دیگر برتری دارد.

اگر تجربه‌ای در زمینه‌ی استفاده از انواع برنج قهوه‌ای دارید، خوشحال می‌شویم که نظرات و تجربیات شما را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا