رسپی

۶ نوع پیش غذای آسان که می توان با هواپز درست کرد

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

محبوبیت میان وعده‌ها و پیش‌غذاهای خوشمزه به خاطر طلایی و ترد بودن آنهاست، اما ایستادن جلوی گاز برای مدت طولانی و سرخ کردن روغن کار آسان و جذابی به نظر نمی‌رسد. در این موقعیت، ایر فرایر به کمک شما می‌آید و می‌توانید پیش‌غذاهای ترد و خوشمزه‌ای در آن تهیه کنید که به خاطر سالم بودنشان، جذاب‌تر هم به نظر می‌رسند. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا رسپی چند پیش‌غذا با ایر فرایر را به شما معرفی کنیم.

شما می‌توانید پیش‌غذاهای خوشمزه و سالمی را در ایر فرایر با کمترین میزان روغن تهیه کنید. تاکیتو گوشت، فلافل، خیارشور سوخاری، پیازحلقه‌ای سوخاری و موزارلا سوخاری از جمله مواردی هستند که بدون نیاز به سرخ کردن آماده می‌شوند. در ادامه این مطلب، رسپی کامل هر یک از این پیش‌غذاها را با جزئیات بیشتری برای شما ارائه می‌دهیم.

۱- تاکیتو گوشت

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱ ساعت
  • مناسب برای: ۸ تا ۱۰ نفر
  • درجه سختی: متوسط

مواد لازم برای تاکیتو گوشت

سس سالسا ½ فنجان
پودر چیلی ۲ قاشق چای‌خوری
پونه خشک شده ½ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ½ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز ½ قاشق چای‌خوری
گوشت گاو یا گوسفند ریش‌ریش شده ۳ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان ترتیلا به میزان لازم

رسپی تاکیتو گوشت

در یک کاسه بزرگ، سس سالسا را با گوشت ریش‌ریش شده ترکیب کنید. سپس پودر چیلی، پونه خشک، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. بعد، تخم‌مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و کمی هم بزنید.

نان ترتیلا را روی یک سطح صاف بگذارید و از ترکیب گوشت به شکل یک خط در یک طرف نان بریزید. سپس نان را رول کنید و انتهای آن را با یک برس آشپزی کمی به تخم‌مرغ آغشته کنید. نان را برای چند ثانیه فشار دهید تا بچسبد. این فرآیند را تا زمانی که مواد تمام نشده است، تکرار کنید.

روی تمام رول‌ها را با برس آشپزی روغن بمالید. سپس سبد ایر فرایر را اسپری روغن بزنید. رول‌ها را با فاصله مناسب از هم در سبد قرار دهید و اجازه دهید برای ۶ تا ۸ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزند.

“““html

بپزید. پس از ۶ دقیقه، رول‌ها را برگردانید و دوباره با برس روی آنها روغن بمالید. این بار برای ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا بپزند و در نهایت با سس سالسا یا سس آووکادو سرو کنید.

۲- فلافل

  • مدت زمان آماده سازی: ۴۵ تا ۶۰ دقیقه
    مناسب برای: ۴ تا ۶ نفر
  • درجه سختی: آسان

مواد لازم برای فلافل

نخود پخته ۴۰۰ گرم
گشنیز تازه ½ فنجان
جعفری تازه ½ فنجان
آرد ⅓ فنجان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
زیره ½ قاشق چای‌خوری
سیر ۲ حبه
دانه کنجد ۲ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک ۱ عدد

رسپی فلافل

برای تهیه فلافل، نخود، گشنیز، جعفری، آرد، بیکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، زیره، سیر و پیاز را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همه چیز خوب خرد و یکدست شود. سپس با یک قاشق یا اسکوپ‌زن، مایه فلافل را به شکل گرد و یک اندازه درآورید.

دستگاه ایر فرایر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اگر نیاز بود، به سبد آن کمی روغن اسپری کنید. فلافل‌ها را در یک لایه در سبد بچینید و روی آنها را با روغن اسپری کنید. بگذارید برای ۷ تا ۹ دقیقه بپزند، سپس فلافل‌ها را بچرخانید و ۶ تا ۸ دقیقه دیگر بگذارید در ایر فرایر بمانند. در نهایت فلافل‌ها را با ماست یا سس سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی راویولی چغندر بدون خمیر

۳- خیارشور سوخاری

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
  • درجه سختی: آسان

“““html
مواد لازم برای خیارشور سوخاری

خیار شور بزرگ ۴۰۰ گرم
آرد ½ فنجان
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
پودر سوخاری ⅔ فنجان
آرد ذرت ⅓ فنجان
نمک ¼ قاشق چای‌خوری
آب ¼ پیمانه

رسپی خیارشور سوخاری

خیارشورها را به صورت حلقه‌ای و تقریبا ضخیم برش بزنید و روی یک دستمال حوله‌ای پهن کنید. یک دستمال حوله‌ای دیگر روی آنها قرار دهید و با فشار کنترل شده دست، آب آنها را تا حد ممکن بگیرید.

در یک کاسه متوسط، آرد بریزید. در یک کاسه دیگر، سفیده تخم‌مرغ و آب را ریخته و آنها را هم بزنید تا کمی کف کند. در کاسه سوم، آرد سوخاری، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید.

خیارشورها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در مایع تخم‌مرغ غوطه‌ور کنید و در نهایت در ترکیب آرد سوخاری بزنید. این مراحل را برای هر خیارشور ۴ تا ۶ بار تکرار کنید. سپس آنها را در سینی یا سبد ایر فرایر قرار دهید و کمی روغن روی آنها اسپری کنید. در نهایت آنها را به مدت حدود ۸ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد سرخ کنید.

۶ نوع پیش غذای آسان که می توان با هواپز درست کرد

6 مدل پیش غذای آسان با ایر فرایر

۴- بال مرغ سوخاری

  • مدت زمان آماده سازی: ۵۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
  • درجه سختی: آسان

مواد لازم برای بال مرغ سوخاری

“““html
بال مرغ ۹۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ¼ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بال مرغ سوخاری

بال‌های مرغ را تمیز کنید و با یک حوله کاغذی خشک نمایید. در یک کاسه، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید و سپس بال‌ها را در این ادویه‌ها بغلتانید.
سبد دستگاه ایر فرایر را با کمی روغن اسپری کنید و بال‌ها را با فاصله مناسب در یک طبقه قرار دهید و دوباره روی آنها را با روغن اسپری کنید.

دما را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بپزند. بعد از این مدت، بال‌ها را برگردانید و دوباره با روغن اسپری کنید تا برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزند. سپس دما را به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید و بگذارید ۸ دقیقه دیگر بپزند تا ترد شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گل کلم با گوشت چرخ‌کرده

پیاز حلقه‌ای سوخاری

  • مدت زمان آماده سازی: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
  • درجه سختی: آسان

مواد لازم برای پیاز حلقه‌ای سوخاری

پیاز بزرگ ۲ عدد
آرد ¾ فنجان
ماست ۱ فنجان
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ¾ قاشق چای‌خوری
آرد سوخاری ۳ فنجان
روغن زیتون ¼ فنجان

طرز تهیه پیاز حلقه‌ای سوخاری

ابتدا در یک کاسه آرد، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، پودر سوخاری و روغن زیتون را ترکیب کنید. سپس، پیاز را به صورت حلقه‌ای و ضخیم برش بزنید.

حلقه‌های پیاز را ابتدا در مخلوط آرد سفید، سپس در ماست و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید. این مراحل را برای هر حلقه پیاز ۲ تا ۴ بار تکرار کنید. سپس
“““html

آنها را در سبد ایر فرایر با دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا برای ۵ دقیقه بپزند. سپس حلقه‌های پیاز را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز ۵ دقیقه دیگر طلایی شود.

6 مدل پیش غذای آسان با ایر فرایر

۶- موزارلا سوخاری

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ تا ۶ نفر
  • درجه سختی: آسان

مواد لازم برای موزارلا سوخاری

پنیر موزارلا مدادی ۸ عدد
تخم‌مرغ ۳ عدد
آب ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ½ فنجان
آرد سوخاری پانکو ½ فنجان
پودر سیر ¼ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ¼ قاشق چای‌خوری
آرد ⅓ فنجان
نمک ½ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چای‌خوری

رسپی موزارلا سوخاری

اول از همه پنیرهای مدادی را از وسط برش بزنید. سپس در یک کاسه، آب و تخم‌مرغ را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید. در یک کاسه دیگر، آرد سوخاری پانکو، پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.

پنیرها را ابتدا در مخلوط تخم‌مرغ بزنید، سپس در آرد سفید بزنید و دوباره در مخلوط تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید. بعد از اینکه همه پنیرها به خوبی آغشته شدند، آنها را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

سپس ایر فرایر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و پنیرهای مدادی را در سبد آن بچینید و رویشان را با روغن اسپری کنید. بگذارید برای ۶ تا ۷ دقیقه بپزند تا طلایی شوند.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، ۶ مدل پیش غذا با ایر فرایر را معرفی کردیم. اگر برای آشپزی وقت ندارید و به سلامتی خود اهمیت می‌دهید، حتما این پیش‌غذاها را با روش‌های ذکر شده درست کنید و از ترد و طلایی شدن آنها لذت ببرید.

 

منبع: aol

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا