رسپی

۷ ترفند جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گریپ فروت یکی از مرکباتی است که از ترکیب پرتقال و دارابی به‌دست می‌آید. این میوه پرخاصیت طعمی ترش و کمی تلخ دارد، بنابراین گرفتن آب آن ممکن است کار دشواری باشد. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا نکات مهمی را برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت به شما آموزش دهیم.

برای تلخ نشدن آب گریپ فروت هنگام آبگیری، ابتدا باید گریپ فروت مناسب و شیرینی انتخاب کنید. همچنین جدا کردن پوست، غشای سفید و دانه‌ها از تلخ شدن آن جلوگیری می‌کند. استفاده از آبمیوه‌گیری دستی، مصرف فوری و ترکیب آن با میوه‌های دیگر نیز می‌تواند از روش‌های موثر برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت باشد. ترفند دیگر برای کاهش تلخی آب گریپ فروت، اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها است. در ادامه مطلب همه ترفندها را به‌طور کامل شرح می‌دهیم.

چگونه آب گریپ فروت را بگیریم که تلخ نشود؟

برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت می‌توانید چند راهکار را به کار بگیرید که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

۱- گریپ فروت مناسب انتخاب کنید

در ابتدا باید گریپ فروت شیرینی انتخاب کنید. رنگ صورتی این میوه، شیرین‌ترین نوع آن است. سعی کنید گریپ فروتی انتخاب کنید که کاملاً رسیده باشد. گریپ فروت‌های زرد و صورتی روشن معمولاً رسیده‌تر و تلخی کمتری دارند.

همچنین اگر وزن میوه نسبت به اندازه‌اش سنگین‌تر باشد، معمولاً آبدارتر و شیرین‌تر است. گریپ فروت‌های سبک معمولاً خشک هستند و طعم خوبی ندارند.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری زرشک خشک در خانه + نکات مهم

۲- پوست و غشا را جدا کنید

یکی از مراحل کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ، جدا کردن پوست و غشای آن است. برای این کار، باید با دقت پوست را جدا کنید تا روغن موجود در غشا با بخش آبدار میوه تماس نداشته باشد.

۳- دانه‌ها را جدا کنید

یکی از عوامل تلخ شدن آب گریپ فروت، دانه‌های آن است. این دانه‌ها حاوی ترکیبات تلخی هستند که اگر در حین آبگیری وارد شوند، طعم ناخوشایندی به وجود می‌آورند. به همین دلیل، سعی کنید قبل از آبگیری، تمامی دانه‌های آن را به کمک چاقو جدا کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها

۴- از آبمیوه‌گیری دستی استفاده کنید

برای جلوگیری از ترکیب غشا گریپ فروت و تماس روغن پوست آن با آب میوه، بهتر است از آبمیوه‌گیری دستی استفاده کنید. هنگامی که از آبمیوه‌گیری دستی استفاده می‌کنید، فشار کنترل‌شده و ثابتی را اعمال کنید و سعی کنید این کار را هرچه سریع‌تر انجام دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی روغن پرتقال خانگی

۵- آب گریپ فروت را فورا مصرف کنید

بعد از اینکه آب گریپ فروت را می‌گیرید، بهتر است بلافاصله آن را مصرف کنید، زیرا ممکن است در فرآیند اکسیداسیون تلخ شود. زمانی که آب گریپ فروت برای مدت طولانی با اکسیژن تماس پیدا کند، طعم و رنگ آن تغییر می‌کند.

۶- با آب میوه‌های دیگر ترکیب کنید

اگر با انجام روش‌های گفته شده، همچنان آب گریپ فروت برای شما تلخ است، می‌توانید آن را با میوه‌های دیگری ترکیب کنید. بهترین میوه‌ها برای ترکیب با گریپ فروت، پرتقال، آناناس، توت‌فرنگی، لیموترش، انار، هندوانه و سیب هستند.

راه های جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت

۷ ترفند جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت

۷- از طعم‌دهنده‌های دیگر استفاده کنید

شما می‌توانید برای کم کردن تلخی آب گریپ فروت کمی نمک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود طعم تلخی آن متعادل و کمتر حس شود. همچنین می‌توانید برای شیرین‌تر کردن آن کمی عسل به همراه هل یا گلاب به آب گریپ فروت اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشد.

“““html
نکات تکمیلی برای گرفتن آب گریپ فروت:

  • اضافه کردن یخ به گریپ فروت، باعث می‌شود طعم تلخ آن کمتر شود.
  • اگر پوست گریپ فروت سبز باشد، یعنی این میوه نرسیده و طعم تلخی خواهد داشت.
  • بهترین زمان برای خرید گریپ فروت، اواخر پاییز تا زمستان است.
  • می‌توانید به جای استفاده از آبمیوه‌گیری دستی، با یک قاشق، گوشت گریپ فروت را خارج کنید.
  • بعد از گرفتن آب گریپ فروت، می‌توانید آن را از یک صافی عبور دهید تا آبمیوه‌ای صاف و شفاف با طعم بهتر داشته باشید.
  • برای نگهداری آب گریپ فروت، آن را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار بریزید و در یخچال بگذارید.
  • بهتر است آب گریپ فروت را ظرف ۲۴ ساعت مصرف کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، ۷ ترفند برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم برای استفاده از این میوه پرخاصیت، حتماً نکات گفته شده را در نظر بگیرید تا یک نوشیدنی خوشمزه را تجربه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا