رسپی

۷ ترفند کارساز برای از بین بردن بوی بد ته چین

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ته چین، یکی از غذاهای محبوب و مجلسی است که برخی اوقات بعد از پخت ممکن است بویی نامطبوع بگیرد. این بوی بد معمولاً به دلیل استفاده از مرغ و تخم مرغ در آن ایجاد می‌شود. در این مقاله از رضیم بلاگ چند ترفند مفید برای جلوگیری و از بین بردن بوی بد ته چین معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ترفندهای جلوگیری از بوی بد ته چین

در این بخش به روش‌هایی برای از بین بردن بوی بد ته چین اشاره خواهیم کرد.

۱- استفاده از سس آبلیمو

قبل از پختن مرغ، آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و در ترکیب پیاز، زردچوبه، سرکه و آبلیمو بگذارید. همچنین می‌توانید کمی سیر رنده شده هم به آن اضافه کنید. بعد از آن رویش سلفون بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود.

۲- تفت دادن مرغ قبل از پخت

می‌توانید قبل از اینکه مرغ را بپزید، آن را در یک ماهیتابه دردار با کمی روغن (ترجیحاً کره) و پیاز تفت دهید و سپس آن را بپزید. اضافه کردن کمی رزماری و سیر به مرغ در این مرحله نیز به از بین بردن بوی بد کمک می‌کند.

۳- استفاده از سبزیجات

هنگام پخت مرغ، علاوه بر پیاز می‌توانید از سیب، ساقه کرفس و هویج یا ادویه‌هایی مانند دارچین، زنجبیل، میخک و رزماری استفاده کنید. اگر از سیب، کرفس و هویج استفاده می‌کنید، بعد از پخت آن‌ها را کنار بگذارید. اگر هم از ادویه‌ها استفاده می‌کنید، در میزان آنها زیاده‌روی نکنید.

بیشتر بخوانید: دلایل اصلی چسبیدن ته چین به قابلمه

۴- استفاده از ادویه‌ها

روش دیگری برای پخت مرغ و جلوگیری از بوی زهم آن، اضافه کردن فلفل دلمه‌ای سبز، لیمو تازه و پیاز به همراه ادویه‌هایی مانند آویشن، فلفل، نمک و زعفران حل‌شده است.

۵- پخت کافی مرغ

زمانی که مرغ را می‌پزید، می‌تواند تأثیر زیادی روی عطر و طعم آن داشته باشد. بنابراین مرغ را به مقدار کافی بپزید. سپس کمی دارچین به مرغ ریش ریش شده بزنید تا بوی بد آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید: ترفندهای طلایی برای تهیه ته چین رستورانی

۶- جدا کردن کف روی مرغ

هنگام پختن مرغ، بهتر است کف ایجاد شده روی آن را جدا کنید. همچنین بهتر است آب مصرفی برای پخت مرغ زیاد نباشد و حرارت ملایم باشد.

رسپی ته چین خوشمزه و مجلسی

۷- استفاده از فلفل سیاه

گاهی اوقات، بوی بد ته چین به خاطر تخم مرغ است. برای از بین بردن بوی آن، به تخم مرغ‌ها کمی فلفل سیاه اضافه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به ترفندهای از بین بردن بوی بد ته چین پرداختیم. این روش‌ها را به خاطر بسپارید تا بتوانید یک ته چین خوش‌عطر و خوشمزه برای خود و عزیزانتان درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

۷ ترفند کارساز برای از بین بردن بوی بد ته چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا