نظافت و لکه گیری

۸ اقدام مهم و کاربردی جهت براق کردن ظروف استیل (2 ترفند عالی)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش‌های برق انداختن ظروف استیل

قابلمه‌های استیل ضد زنگ (Stainless steel) بسیار درخشان هستند و معمولاً در برابر لکه‌ها مقاومت خوبی دارند. ولی گاهی اوقات ممکن است برخی لکه‌ها روی آنها باقی بماند و درخشش اولیه‌اشان را از دست بدهند.

ظروف استیل بعد از مدتی ممکن است تیره شوند یا لکه‌های آبی به خود بگیرند و براقی روزهای اولشان را از دست بدهند. در این مقاله از رضیم چند راه برای تمیز و براق نگه داشتن این ظروف را معرفی می‌کنیم.

بهترین روش‌های برق انداختن و تمیز کردن ظروف استیل

ظروف و وسایل استیل یکی از محبوب‌ترین جنس‌ها در خانه‌ها هستند. بسته به کیفیت و میزان استفاده، ممکن است بعضی از این ظروف لکه شوند و اگر تمیز نشوند، به تدریج زیبایی و درخشندگی خود را از دست می‌دهند. دانستن روش‌های مختلف تمیز کردن و شفاف نگه داشتن این لوازم به شما کمک می‌کند تا زیبایی آنها را حفظ کنید.

شما با توجه به نوع وسیله استیلی که دارید، می‌توانید یکی از روش‌های زیر را برای تمیز و براق نگه داشتن آن انتخاب کنید.

چگونه ظروف استیل را تمیز کنیم؟

ظروف استیل به مرور ممکن است تیره شده و یا لکه‌های آب روی آنها بماند و درخشندگی اول خود را از دست بدهند. در اینجا چند راه‌کار برای تمیز و برق انداختن این ظروف ارائه می‌شود.

1. خشک کردن ظروف استیل برای درخشندگی بیشتر

همیشه بعد از شستن ظروف استیل با یک دستمال نرم یا حوله آنها را خشک کنید تا از ایجاد لکه جلوگیری کنید. بعد از شستن ظرف‌ها با مایع ظرفشویی، سینک و شیرآلات را هم بشویید و بهتر است آنها را با دستمال خشک کنید.

2. برق انداختن ظروف استیل با آرد

آرد یک پاک کننده ملایم است. ابتدا ظروف استیل را خشک کنید و بعد روی سطح آن آرد بپاشید تا تمام ظرف را بپوشاند. سپس با یک پارچه تمیز و خشک، با فشار ملایم و به شکل دورانی، آرد را بر روی سطح ظرف بمالید. برای لکه‌های موجود روی ظرف، می‌توانید بیشتر تمرکز کنید.

این کار را چند دقیقه انجام دهید تا ظرف درخشان و صاف شود. برای خطوط ریز روی ظرف می‌توانید از یک مسواک کهنه استفاده کنید و آرد را به آرامی بر روی آنها بزنید.

3. استفاده از شیشه‌پاک‌کن برای درخشندگی ظروف استیل

برای حفظ درخشندگی ظرف‌های استیل، می‌توانید از شیشه‌پاک‌کن استفاده کنید. برای پاک کردن جای انگشتان از روی گاز، مایکروفر یا یخچال استیل، به راحتی با شیشه‌پاک‌کن آنها را تمیز کنید.

استفاده از خمیر کربنات سدیم و یک پارچه نرم نیز می‌تواند جای انگشتان را از بین ببرد.

4. برق انداختن ظروف استیل با روغن زیتون

قبل از برق انداختن ظروف استیل، آنها را بشویید و مطمئن شوید که از مواد شوینده پاک شده باشند. سپس آنها را خشک کنید.

چند قطره روغن زیتون روی یک پارچه تمیز بریزید. کمی روغن برای ظروف کوچک کافی است، اما برای سطوح بزرگتر مانند سینک، باید بیشتر استفاده کنید.

روغن را بر روی کل سطح ظرف بمالید. اطمینان حاصل کنید که روغن تمام سطح را بپوشاند. با فشار دادن پارچه، روغن را به خطوط داخل ظرف بمالید.

این کار را ادامه دهید تا تغییرات ظاهری را ببینید. در پایان، ظرف استیل شما درخشان خواهد شد. سپس باید دوباره ظرف را با مواد شوینده تمیز کنید زیرا اگر روغن زیتون باقی بماند، ممکن است کم کم آن را تیره کند. این روش را بیش از حد استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث چسبندگی و کدر شدن ظروف استیل شود.

۸ اقدام مهم و کاربردی جهت براق کردن ظروف استیل (2 ترفند عالی)

5. برق انداختن ظروف استیل با سرکه و روغن

یکی از بهترین پاک‌کننده‌ها برای ظروف استیل سرکه است. فقط کافی است مقداری سرکه سفید را به شکل اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید.

اسید موجود در سرکه کمک می‌کند تا ظروف استیل تمیزتر شوند.

“““html

کند. سپس برای براق کردن آن کمی روغن از هر نوعی روی یک پارچه نرم بریزید و آن را به صورت دورانی روی سطح ظرف بمالید.

براق کردن استیل

بعد از چند دقیقه متوجه می‌شوید که نه تنها خط و خش‌های کوچک روی استیل از بین رفته‌اند، بلکه ظرف شما نیز براق و درخشان شده است.

شما می‌توانید از سرکه سفید برای تمیز کردن سینک استیل و لکه‌های سفید آن استفاده کنید. کافی است یک دستمال نرم را به کمی سرکه آغشته کنید و آن را به مدت 10 دقیقه روی لکه قرار دهید. این روش می‌تواند لکه‌های زنگ زده سینک را از بین ببرد.

6. آب لیمو برای براق کردن ظروف استیل

با استفاده از آب لیمو به جای سرکه، به دلیل خاصیت اسیدی آن، می‌توانید به همان نتایج دست پیدا کنید.

7. براق کردن ظروف استیل با آرد

آرد را روی سطح ظرف استیل خود به اندازه‌ای بپاشید که تمام سطح را بپوشاند. سپس با یک پارچه تمیز و خشک، آن را به خوبی فشار داده و به صورت دورانی روی تمام ظرف بمالید.

این کار را برای چند دقیقه ادامه دهید تا ظرف شما صاف و براق شود. برای از بین بردن خطوط ریز روی ظرف، می‌توانید از یک مسواک کهنه استفاده کنید و آرد را روی ظرف بکشید.

بعد از تمیز کردن و لکه‌گیری ظروف استیل و سینک استیل خود، سعی کنید تا حدود 24 ساعت از آنها استفاده نکنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا