۸ ترفند ساده و کاربردی برای رفع شوری آبگوشت!

“`html
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با گوشت قرمز، نخود، سیبزمینی، گوجهفرنگی و… درست میشود. این غذا ممکن است گاهی نمکدار شود؛ اما خوشبختانه روشهایی برای کاهش شوری آبگوشت وجود دارد که در این مطلب از رضیم بلاگ به چند مورد از آنها اشاره میکنیم.
چگونه میتوانیم شوری آبگوشت را کمتر کنیم؟
در ادامه ۸ روش ساده برای کم کردن شوری آبگوشت را معرفی میکنیم. با ما باشید.
۱- اضافه کردن سیبزمینی خام
یکی از بهترین راهها برای کاهش شوری آبگوشت، اضافه کردن سیبزمینی خام به آبگوشت در حال جوش است. پس از چند دقیقه، سیبزمینیها را خارج کنید. سیبزمینی خام میتواند نمک را به خود بگیرد و خیلی سریع باید آنها را برداشت.
۲- افزودن رب گوجهفرنگی و آب
میتوانید کمی آب جوش و رب گوجهفرنگی به آبگوشت اضافه کنید. این کار تا حدی شوری آبگوشت را کاهش میدهد و طعم آن را به حالت طبیعی برمیگرداند.
۳- استفاده از مایعات ترش
یکی دیگر از روشهای مؤثر برای کاهش شوری آبگوشت، افزودن مایعات ترش مانند آبغوره، آبلیمو و سرکه است. طعم ترش میتواند تا حدی شوری را متعادل کند.
۴- افزودن فلفل
شاید جالب باشد که فلفل میتواند در کاهش شوری آبگوشت مؤثر باشد. با اضافه کردن فلفل به آبگوشت، ممکن است طعم تند آن بتواند شوری را بپوشاند و غذا طعم بهتری بگیرد.
بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت در زودپز
۵- استفاده از شکر یا نوشابه
شکر و نوشابه نیز میتواند شوری آبگوشت را کمتر کند. میتوانید یک حبه قند را در آبگوشت بگذارید و آرام هم بزنید تا طعمش را بچشید.
۶- سرو سالاد و ماست در کنار غذا
سرو سالاد و ماست در کنار آبگوشت یکی از راههای مؤثر برای کاهش شوری است. بهتر است از سالاد بدون نمک و ماست یا حتی کمی ترشی کنار غذای شور شده استفاده کنید تا طعم آن متعادل شود.
۷- اضافه کردن نمک در انتهای پخت
برای جلوگیری از شور شدن آبگوشت، بهتر است نمک را در مراحل پایانی پخت به آن اضافه کنید. هرچه زمان پخت بیشتر شود، آبگوشت غلیظتر میشود و ممکن است شوری آن بیشتر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت لوبیا سفید کاشان
۸- کمک گرفتن از قاشق نقره
افراد بزرگتر معتقدند که وارد کردن قاشق یا کفگیر نقره در غذای شور، میتواند شوری آن را بگیرد. اگر قاشق نقره دارید، حتماً این کار را امتحان کنید و نتیجه را ببینید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم به روشهای کاهش شوری آبگوشت پرداختیم. امیدواریم که از نکات مطرحشده برای بهبود طعم غذایتان استفاده کنید. نوش جان!