10 خاصیت بی نظیر لواشک برای سلامتی (2 نکته مهم)

خواص جالب لواشک میوهها
لواشک یکی از خوراکیهای محبوب در ایران و بسیاری از کشورهای خاورمیانه است که از میوههای خشک شده درست میشود. لواشک به خاطر طعم ترش و شیرین خود، به عنوان یک میانوعده یا پیشغذا استفاده میشود.
لواشک به دلیل وجود میوه، حاوی مواد مغذی مختلفی مانند ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است. برخی از خواص لواشک عبارتند از:
1. کمک به کاهش وزن: لواشک به خاطر کالری کم و فیبر بالای خود، میانوعدهای مناسب برای افراد در حال کاهش وزن است.
2. بهبود عملکرد دستگاه گوارش: لواشک به علت فیبر خود، به بهبود کارکرد دستگاه گوارش و هضم کمک کرده و از یبوست جلوگیری میکند.
3. تقویت سیستم ایمنی: لواشک دارای ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
4. خاصیت آنتیاکسیدانی: لواشک سرشار از آنتیاکسیدان است که به محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد و بیماریهای مختلف کمک میکند. به همین خاطر، لواشک میتواند از بروز بیماریهایی مانند سرطان، بیماریهای قلبی و دیابت پیشگیری کند.
5. خاصیت ضد التهاب: آنتیاکسیدانهای موجود در لواشک میتوانند به کاهش التهاب در بدن کمک کنند.
6. ضد سرطان: آنتیاکسیدانهای موجود در لواشک به پیشگیری از سرطان کمک میکنند.
7. کاهش فشار خون: لواشکهای ترش و کم نمک برای کاهش فشار خون مناسب به نظر میرسند.
8. دفع سنگ کلیه: لواشک لیمو خواص اسیدی و ضدعفونی قوی دارد و برای دفع سنگ کلیه، آلرژی و کاهش وزن موثر است.
9. پایین آوردن تب: برای کاهش تب، کنترل فشار خون و ضربان قلب، و تسکین دردهای روماتیسمی و مفصلی، میتوانید لواشک زرشک مصرف کنید.
10. مصرف لواشک در بارداری: این خوراکی میتواند یک میانوعده سالم باشد. زیرا لواشک کلسترول و چربی ندارد و از افزایش وزن بیش از حد در زنان باردار جلوگیری میکند. همچنین، لواشک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم بهتر مواد غذایی کمک کرده و از یبوست جلوگیری میکند.
نکاتی برای مصرف لواشک
- برای کاهش مضرات لواشک، بهتر است آن را در خانه تهیه کنید.
- لواشک را به اندازه مصرف کنید.
- برای جلوگیری از آسیب به دندانها، لواشک را کنار آب یا شیر مصرف کنید.
- اگر به بیماریهای گوارشی دچار هستید، قبل از مصرف لواشک با پزشک مشورت کنید.
منبع : گردآوری شده از رضیم