تغذیه سالم

15 خاصیت دارویی و درمانی سیر سیاه (Black garlic) (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سیر سیاه چه خاصیتی دارد ؟

سیر سیاه از تخمیر سیر معمولی به وجود می‌آید. در این فرایند، سیر به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دماهای بین ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌شود. بعد از این مدت، سیر حالت ژله‌ای می‌گیرد، طعم آن شیرین‌تر می‌شود و رنگش به سیاهی تغییر می‌کند.

سیر سیاه می‌تواند انرژی‌زا باشد و معمولاً برای طعم دادن به غذاها استفاده می‌شود.

این محصول برای اولین بار توسط کره‌ای‌ها برای مصارف دارویی تهیه شد. از سیر سیاه همچنین در تولید نوشابه‌های انرژی‌زا یا شکلات‌هایی با طعم سیر سیاه نیز استفاده می‌شود.

سیر سیاه دارای مقدار زیادی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند پلی فنول‌ها، فلاونوئیدها و دیگر ترکیبات مفید است که در مقایسه با سیر تازه بیشتر هستند. باید بدانید که فرایند تخمیر نه تنها عادات تغذیه‌ای و طعم سیر را تغییر می‌دهد، بلکه خواص سیر سیاه را نیز تقویت می‌کند.

دلیل‌های بیشتری از اثرات مثبت سیر سیاه وجود دارد، مانند کمک به درمان زودانزالی، مشکلات نعوظ، کاهش میل جنسی، فشار خون، و همچنین جلوگیری از سرطان و چاقی، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سطح چربی خون، تأثیر آنتی‌اکسیدانی، حفاظت از کبد، درمان بیماری‌های تنفسی و محافظت عصبی، و همچنین کمک به کنترل دیابت نوع ۲ در چند سال گذشته گزارش شده است.

سیر سیاه برای درمان زود انزالی

طعم و مزه سیر سیاه

مردم آسیا، به ویژه در کشورهای تایلند، کره جنوبی و ژاپن، سیر سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها مصرف کرده‌اند، اما این محصول اخیراً به بازار بین‌المللی وارد شده است. در واقع، سیر سیاه از تخمیر کامل سیر تازه با رطوبت و دما بالا تولید می‌شود که باعث می‌شود تا رنگ و طعم آن تغییر کند.

در زمان تخمیر، نه تنها ویژگی‌های سیر تغییر می‌کند، بلکه غلظت مواد مفید نیز افزایش می‌یابد، به‌طوری‌که سیر سیاه دارای بافتی لطیف و طعمی شیرین بدون عطر و طعم تند سیر است.

به دلیل طعم خوب و مقدار بالای مواد فعال زیستی در سیر سیاه، در سال‌های اخیر تقاضا برای این محصول به شدت افزایش یافته و به یکی از مشهورترین و پرطرفدارترین مواد غذایی تبدیل شده است.

علاوه بر این، سیر سیاه توجه بسیاری از مصرف‌کنندگان را به خود جلب کرده به خصوص در راستای توسعه و نوآوری محصولات جدید. به تازگی، محصولات جدید سیر سیاه مانند ملاس سیر سیاه، پوره، خمیر، عصاره و قرص‌های مکمل در ویتنام و بازار جهانی معرفی شده‌اند.

سیر سیاه چه خاصیتی دارد / خواص سیر سیاه برای زود انزالی / خواص سیر سیاه برای لاغری

خواص سیر سیاه

با توجه به ارزش غذایی و خواص مفید سیر سیاه، پیشنهاد می‌شود آن را به برنامه غذایی خود اضافه کنید

1. خواص سیر سیاه برای زود انزالی

امروزه از سیر سیاه برای درمان زود انزالی نیز استفاده می‌شود. این روش کاملاً گیاهی است و هیچ عوارضی ندارد. زود انزالی یکی از مشکلاتی است که بسیاری از آقایان با آن روبرو هستند. جالب است که سیر سیاه می‌تواند به عنوان یک درمان طبیعی برای این مشکل کمک کند.


2. سیر سیاه برای غلظت خون

سیر سیاه می‌تواند به جلوگیری از بیماری‌های قلبی کمک کرده و فشار خون را کاهش دهد، که نتیجه آن کاهش غلظت خون است.


3. خواص سیر سیاه برای لاغری

تأثیر سیر سیاه بر لاغری یکی از دلایل محبوبیت این ماده غذایی، به خصوص بین بانوان، است و به عنوان یکی از راه‌های مؤثر در دنیای لاغری و تناسب اندام در سراسر جهان شناخته می‌شود.

“`html

15 خاصیت دارویی و درمانی سیر سیاه (Black garlic) (2 نکته مهم)

آسیایی شناخته شود.


4. سیر سیاه برای کاهش کلسترول

یکی دیگر از خواص سیر سیاه، کمک به کاهش کلسترول و مبارزه با سرطان و یبوست است.


5. کاهش استرس با مصرف سیر سیاه

خوردن سیر سیاه مانند یک درمان طبیعی برای کاهش استرس عمل می‌کند و به آرامش اعصاب کمک می‌کند و می‌تواند با بی‌خوابی و بدخلقی مقابله کند.


6. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه

سیر سیاه دارای مقدار زیادی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مثل پلی‌فنل‌ها، فلاونوئیدها و ترکیبات ارگانوسولفور است که نسبت به سیر تازه بیشتر هستند. فراموش نکنید که فرایند تخمیر نه تنها خواص سیر را تغییر می‌دهد بلکه فعالیت آن را نیز افزایش می‌دهد.


7. کلاژن‌سازی پوست از خواص سیر سیاه

سیر سیاه به تولید کلاژن پوست کمک می‌کند. افرادی که با مشکلات پوستی مثل قرمزی، خشکی پوست، آکنه یا پسوریازیس مواجه هستند، باید سیر خام بخورند.


8. درمان ورم مفاصل با سیر سیاه

سولفور موجود در سیر برای کاهش ورم مفاصل و دردهای عضلانی مفید است.


9. سیر سیاه برای مبارزه با خستگی

سیر سیاه به مقابله با خستگی کمک می‌کند. این خوراکی برای ورزشکاران و کسانی که می‌خواهند قدرت بدنی خود را افزایش دهند پیشنهاد می‌شود و می‌تواند با خستگی‌های مزمن ناشی از کار زیاد یا کم‌خوابی مبارزه کند.


10. درمان آسم با مصرف سیر سیاه

سیر سیاه به درمان مشکلات تنفسی و آسم کمک می‌کند و التهاب گلو، حنجره، سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می‌دهد.


11. جلوگیری از پیری زودرس با سیر سیاه

سیر سیاه می‌تواند به جلوگیری از پیری زودرس کمک کند. مطالعات نشان داده که در پیشگیری و درمان بیماری‌های تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان مؤثر است.


12. سیر سیاه سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند می‌توانند با مصرف این خوراکی، دفاع بدن خود را تقویت کنند. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن قرن‌هاست که از سیر سیاه به عنوان یک غذای سنتی استفاده می‌کنند.


13. سیر سیاه ادرارآور

سیر سیاه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و قدرت هضم بالایی است. این خوراکی شامل سولفور، لینولئیک اسید و پلی‌فنل است و 18 از 20 آمینواسید مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. خواص سیر سیاه می‌تواند 10 برابر بیشتر از سیر تازه باشد، چون از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند، فشار خون را کاهش می‌دهد و به رقیق شدن خون کمک می‌کند و خطر حملات قلبی، ایجاد لخته‌های خونی و تجمع پلاکت‌ها را کاهش می‌دهد.


14. کاهش فشار خون با خوردن سیر سیاه

سیر سیاه به کاهش فشار خون، کاهش چربی خون و پیشگیری از مشکلات قلبی عروقی کمک می‌کند.


15. سیر سیاه برای کاهش اشتها

کاهش اشتها یکی از روش‌های مؤثر و اصلی برای کاهش وزن در افراد چاق و دارای اضافه وزن است. این اثر با مصرف سیر سیاه باعث می‌شود که میزان پرخوری در افراد کم شود. اثر سیر سیاه بر لاغری از طریق ارسال پیام‌های سیری به مرکز کنترل اشتها در مغز و افزایش ترشح هورمون آدرنالین و افزایش متابولیسم بدن ایجاد می‌شود.

سیر سیاه چه خاصیتی دارد / خواص سیر سیاه برای زود انزالی / خواص سیر سیاه برای لاغری

چگونه سیر سیاه درست کنیم ؟

دیگر فواید درمانی سیر سیاه

تحقیقات نشان داده که سیر سیاه خواص درمانی زیادی دارد از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، تقویت سیستم ایمنی، کاهش لیپیدها، خاصیت آنتی‌اکسیدانی، محافظت از سلول‌های کبدی و حمایت از سیستم عصبی. سیر سیاه به عنوان یک چربی‌سوز مؤثر و برای کاهش وزن شناخته می‌شود.

طرز تهیه سیر سیاه در منزل

اول باید شرایط مناسبی برای تهیه سیر سیاه فراهم کنید، چون آنچه باعث می‌شود سیر تازه به سیر سیاه تبدیل شود، حفظ دما و رطوبت ثابت است. بنابراین باید یک ظرف شیشه‌ای یا سرامیکی دربسته آماده کنید و بوته‌های سیر را به آرامی در آن قرار دهید. توجه کنید که هرگز از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید چون دما را به خوبی منتقل نمی‌کند. سپس درب ظرف را محکم ببندید و آن را در دمایی بین 55 تا 65 درجه سانتی‌گراد به مدت چند روز قرار دهید.

“`

سیر را در دمای سانتی‌گراد و دور از رطوبت قرار دهید تا به تدریج درون ظرف تخمیر شده و رنگ آن به سیاه تغییر کند.

چطور این دما را برای سیرها فراهم کنید، به خودتان بستگی دارد؛ می‌توانید ظرف را به مدت چند روز در فر یا تجهیزات گرمایشی دیگر بگذارید یا اینکه محیط را گرم کنید. اما یادتان باشد که برای حفظ خواص دارویی سیر سیاه، سیرهای معمولی باید در دمای ثابتی قرار داشته باشند و دما نباید تحت هیچ شرایطی تغییر کند.

سیر سیاه چه خاصیتی دارد / خواص سیر سیاه برای زود انزالی / خواص سیر سیاه برای لاغری

تفاوت سیر سیاه با سیر خام سفید

روش مصرف سیر سیاه

  • مصرف رایج سیر سیاه در کشورهای مختلف اروپا، آمریکا و آسیا: روزانه بین 1 تا 3 حبه را با شکم خالی بخورید.
  • می‌توانید تکه‌های سیر را صبحانه با نان میل کنید.
  • نکته: هیچ‌وقت قبل از خواب سیر نخورید، چون انرژی‌زا است و ممکن است خواب را مختل کند.
  • ورزشکارها معمولاً حبه‌های سیر را به وعده‌های غذایی و اسموتی‌های خود اضافه می‌کنند یا قبل از تمرین آنها را می‌خورند.
  • اگر دوست دارید می‌توانید سیر را به سس تارت یا برنج و پاستا اضافه کنید.
  • سیر سیاه را می‌توانید در دمای معمولی خانه داخل کیسه یا ظرف شیشه‌ای برای مدت طولانی نگه دارید.

فرق سیر سیاه و سیر خام

در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه رنگ سیاه دارد، طعم شیرین و بافتی نرم و بدون بوی تند و زننده.

سیر سیاه نسبت به سیر معمولی حاوی مواد مغذی بیشتری است و در آسیا، به ویژه در ژاپن، به عنوان ادویه استفاده می‌شود.

مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که آن را برای پخت و پز و خوردن با شکم خالی ایده‌آل می‌کند.

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا