رسپی
2 راه ساده برای رفع تلخی مربا گل محمدی (مرحله به مرحله)

“`html
چرا مربای گل محمدی تلخ میشود؟
به گزارش رضیم : گلهای آذربایجان (ارومیه و تبریز) و شهرهای اطراف آن اصلاً تلخ نیستند و نیازی به گرفتن تلخی آنها نمیباشد. اما گلهای محمدی مناطق کاشان تلخی دارند و باید تلخی آنها گرفته شود. برای این کار، گلبرگها را بجوشانید و سپس با آب سرد آبکش کنید؛ این کار را ۲ بار تکرار کنید تا تلخی آنها گرفته شود.
دو نکته مهم برای پیشگیری از تلخ شدن مربای گل محمدی
- برای جلوگیری از تلخ شدن مربای گل محمدی، از گلهای صورتی روشن استفاده کنید تا مربای شما تلخ نشود.
- هنگام تفت دادن گلهای خشک بسیار دقت کنید که زمان تفت بسیار کم باشد. اگر حتی یکی از برگها بسوزد، تمام مربا ممکن است تلخ شود. در واقع، تفت دادن باید به حدی باشد که گلها فقط گرم شوند، نه بیشتر.
همچنین بخوانید :
دستور تهیه مربای بسیار خوشمزه با گل محمدی + عکس
شربت گل سرخ : دستور تهیه و خواص شربت گل محمدی