بیماری ها و درمان آنها

5 خوراکی برای کاهش کلسترول بد خون (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

۵ خوراکی برای کاهش کلسترول بد خون
متخصصان هندی پنج نوع غذا را که می‌تواند به کاهش کلسترول بد کمک کند، معرفی کرده‌اند. این خوراکی‌ها در ادامه آورده شده‌اند:

جو، خوراکی با فیبر بالا
خوردن یک کاسه بلغور جو می‌تواند به کاهش میزان کلسترول بد که به آن لیپوپروتئین‌های کم‌چگال می‌گویند، کمک کند. این به خاطر فیبر محلولی است که در جو وجود دارد و مانع از جذب کلسترول در خون می‌شود. مصرف منظم حدود پنج گرم از این فیبر محلول بسیار مفید است. جو در تهیه نان، کلوچه و انواع غذاها استفاده می‌شود.
روغن زیتون
روغن زیتون حاوی ترکیباتی است که به کاهش کلسترول بد کمک می‌کند و در عین حال تأثیری بر کلسترول خوب ندارد. پیشنهاد می‌شود در رژیم غذایی روزانه‌تان، ۲۳ گرم روغن زیتون را به جای سایر روغن‌ها استفاده کنید.
چای سبز
نوشیدن یک فنجان چای سبز می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر کاهش کلسترول بد تأثیر بگذارد. همچنین چای سبز از لخته شدن خون جلوگیری کرده و به محافظت از قلب و پیشگیری از سکته مغزی و بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.
مغزها
کارشناسان تغذیه می‌گویند مغزها می‌توانند جذب کلسترول در خون را کاهش دهند و در نتیجه خطر بیماری‌های قلبی را پایین بیاورند. مغزها سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و چربی‌های مفید هستند و به کاهش کلسترول کمک می‌کنند.
سویا
سویا یک غذای ارزان و مغذی است که به کاهش کلسترول کمک می‌کند. این خوراکی منبع خوبی از ویتامین‌ها، کلسیم، فسفر و آهن است و می‌تواند به عنوان جایگزینی برای چربی‌های حیوانی مورد استفاده قرار گیرد.
منبع : salamatnews.co

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا