
کادیکوی یک محله بسیار جذاب است که با زندگی شاداب و مکانهای عالی برای غذا عاشقتان میکند. این محله به عنوان یکی از جالبترین جاها در دنیا شناخته میشود، زیرا ترکیبی از طعمها و فرهنگهای مختلف را برای شما به ارمغان میآورد. پیادهروی در کادیکوی شما را به راحتی به سمت رستورانهایی با غذاهای تازه و جالب میکشاند! از صبحانههای خوشمزه تا ناهارهای دلچسب، در هر زمان از روز غذایی برای هر ذائقهای پیدا میشود. رستورانهای کادیکوی غذاهای متنوعی مثل کوفته و کباب روی نان پیتا تا غذاهای خوشمزه از سرتاسر جهان را عرضه میکنند، پس هرگز گرسنه نخواهید ماند.
بهترین رستورانهای کادیکوی:
1. رستوران چیا | Çiya Sofrası
در رستوران چیا، واقع در کادیکوی، میتوانید غذاهای سنتی ترکیه را بچشید و طعم دو قاره را تجربه کنید. این رستوران از منطقه گازینتپ (پایتخت آشپزی ترکیه) غذاهای خوشمزه و اصلی جنوب شرقی را ارائه میدهد، که مطمئناً هر مسافری که به استانبول بیاید را راضی میکند. چیا یکی از تنها رستورانهایی در استانبول است که در ارائه غذاهایی با تاریخ غنی ترکیه تخصص دارد. در اینجا شما میتوانید طعمهایی را پیدا کنید که به خاطر مدرن شدن و تأثیرات بینالمللی فراموش شده بودند. دو شعبه از چیا به نامهای چیا کباب و چیا سفره وجود دارند. اخیراً شعبهای در آنتالیا تاسیس کردهاند و همچنین در حال راهاندازی یک شعبه در کنار آبشار دودن هستند. کبابهای این رستوران از بهترینها در ترکیه هستند و حتماً باید لاماکون مخصوص آنها را امتحان کنید. این رستوران سه طبقه با یک پاسیو بر روی پشت بام که به بازار زیبای کادیکوی مشرف است، مکانی است که شما بارها و بارها برای بازگشت به آن برنامهریزی خواهید کرد!
2. پیدسون
یکی از بهترین رستورانهای کادیکوی، پیدسون است که از سال 2004 فعالیت میکند و همچنان پیدههایی خوشطعم را سرو میکند. آنها به استفاده از مواد اولیه محلی از سامسون افتخار میکنند و کارکنان همگی از همان منطقه یا سواحل دریای سیاه ترکیه هستند. پیده، نوعی پیتزا به سبک ترکی است که شکلی متفاوت دارد و معمولاً بدون سس گوجهفرنگی سرو میشود. یکی از پرطرفدارترین پیدههای آنها “Pastırmalı Kaşarlı Açık Pide” است که با گوشتی به نام پاستیرما تهیه میشود. مردم محلی معمولاً وقتی دنبال پیده خوب میگردند، پیدسون را به عنوان بهترین مکان معرفی میکنند. این رستوران وبسایتی با گرافیک عالی و سئوی خوب دارد که پیدا کردن منوی آنها را بسیار آسان کرده است. خدمات این رستوران نیز در سطح بسیار بالایی است و آنها همچنین مانتی، سوپ، پیتزا، سالاد و انواع نوشیدنیهای سنتی ترکی را نیز ارائه میدهند.
3. رستوران کادی نیمت
کادی نیمت یک رستوران عالی ماهی است که در بازار کادیکوی واقع شده و گزینههای زیادی از غذاهای دریایی و مزهها را ارائه میدهد. این رستوران دارای یک تراس با منظرهای فوقالعاده است و به خصوص ماهی خالمخالی آنجا بسیار لذیذ است. از پیشغذاهای محبوب اینجا میتوان به سالاد بادمجان، فاوا و ماهی باس شکم پر اشاره کرد. فراموش نکنید که یک لیوان نوشابه ترکی هم برای خود سفارش دهید تا از همراهیاش با غذا لذت ببرید.
4. رستوران یانیالی فهمی
اگر شما هم به دنبال رستورانی با غذاهای اصیل ترکی هستید، یانیالی فهمی گزینه خوبی برای شماست. این رستوران از سال 1919 در بازار کادیکوی مشغول فعالیت است و برخی از بهترین غذاها را در بخش آسیایی استانبول ارائه میدهد. کوفته یانیا یکی از محبوبترین گزینهها در این رستوران است.
غذاهای این رستوران شامل کوفتههای خاصی است که با برشهای نازک بادمجان پیچیده شده و سپس با گوجهفرنگی طبخ میشوند. منوی آنها بسیار متنوع است و شامل انواع سوپ، غذاهای گوشتی، ماهی و غذاهای دریایی، خورشها، کبابها، شیرینیها، غذاهای سبزیجات و همچنین مجموعهای عالی از دسرها میباشد.
5. رستوران سیپالیکاپی
یکی از برترین رستورانهای کادیکوی، رستوران Cipalikapı Moda است که به غذاهای دریایی اختصاص دارد. شما میتوانید از فضایی سنتی ترکی با طراحی مدرن لذت ببرید. فضای داخلی شامل کف چوبی و مبلمان بافتی گرم و تمیز است. سیپالیکاپی انواع پیشغذاهای سرد و گرم را ارائه میدهد و به جای داشتن منوی بزرگ، فقط تعداد کمی از ماهیهای تازه و فصل را عرضه میکند.
6. رکس کوکورچ
این رستوران کوچک یکی از معروفترین فروشندگان کوکورچ و صدف در استانبول است. بوی خوش این غذاها شما را به اینجا میکشاند، اما توجه داشته باشید؛ اینجا پر از مردم محلی است که برای خوردن غذاهای خوشمزه خود به این مکان میآیند، به خصوص بعد از شبهای طولانی. ایرانیها به عشق خود نسبت به کلهپاچه معروف هستند و کوکورچ یک نوع ساندویچ از روده بره کبابی است. رستوران دارای چند میز در داخل و نیمکتهایی در بیرون است. در نزدیکی رستوران رکس، کلوبها و بارهای زیادی وجود دارد و آخر هفتهها اینجا شلوغ است. علاوه بر کوکورچ، صدف شکم پر و ساندویچ سوچک هم سرو میشود.
7. کوفته اینگول
کوفتهها در ترکیه بسیار محبوب هستند و Ekspres Inegöl Köftecisi یکی از معدود رستورانهای استانبول است که تنها منویی با کوفته دارد. اگر به دنبال طعم تازهای از کوفتههای خوشمزه ترکی هستید، این مکان بهترین انتخاب است. منوی آنها همچنین شامل سیبزمینی سرخکرده خانگی، پیاز (سالاد لوبیا و پیاز) و یک دسر شیرین به نام کمال پاشا است.
8. اسکندر کباب
اسکندر کباب یک غذای لذیذ ترکی است که حتماً باید آن را امتحان کنید. این غذا به بورسا در ترکیه تعلق دارد و گفته میشود که از Kebabci Iskender، یکی از نخستین تهیهکنندگان این غذا، سرچشمه گرفته است. انواع مختلفی از دونر کباب وجود دارد، اما همه آنها در یک چیز مشترک هستند: کیفیت گوشت قرمز. اسکندر کباب معمولاً از گوشت گاو و بره با کیفیت بالا درست میشود و بر روی زغال چوب پخته میشود تا طعمی خاص و عالی بگیرد. این روشی است که Kebabci Iskender از سال 1867 به درستی از آن پیروی کرده است.