
اگر مسقطی خیلی شیرین شد و طعمش برای شما یا مهمونها زیاد شیرینه، چند راهکار ساده برای تعدیل طعم و اصلاحش وجود داره:
راهکارهای کم کردن شیرینی مسقطی:
1. 🍋 افزودن کمی آبلیمو یا لیموترش تازه
- چند قطره آبلیمو به مسقطی اضافه کن و خوب هم بزن.
- اسیدیته لیمو کمک میکنه تا شیرینی زیاد متعادل بشه و طعم بهتری پیدا کنه.
- فقط مواظب باش مقدار لیمو کم باشه که طعم مسقطی تغییر نکنه.
2. 🥥 اضافه کردن کمی گلاب یا عرق بهارنارنج
- طعم ملایم و عطری گلاب یا بهارنارنج میتونه حس شیرینی رو کمی کاهش بده و طعم رو تازهتر کنه.
- فقط مقدار کم اضافه کن تا رقیق نشه.
3. 🥜 ترکیب با مواد دیگر (برای سرو)
- مسقطی شیرین رو کنار مواد خنثی مثل پودر پسته، بادام آسیاب شده، یا حتی کمی خامه (یا ماست ساده) سرو کن.
- این ترکیبها شیرینی رو تعدیل میکنن و تعادل طعمی ایجاد میکنن.
4. ❌ از اضافه کردن شکر یا شیرینی بیشتر خودداری کن
- اضافه کردن مواد شیرینکننده بیشتر فقط وضعیت رو بدتر میکنه.
نکته مهم:
- اگر مسقطی هنوز در مرحله تهیه است (نه کاملاً بسته شده)، این اصلاحات راحتتر انجام میشه.
- اگر کاملاً بسته شده، بهتره مسقطی رو به صورت ترکیبی با مواد دیگر مصرف کنی (مثل سرو کنار ماست، خامه یا آجیل).
اگر دوست داری، میتونم طرز تهیه مسقطی با شیرینی متعادل هم برات بفرستم تا دفعه بعد بهترین نتیجه رو داشته باشی!
اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟
اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟ شاید شما هم در زمان طبخ مسقطی با این مشکل روبرو شدید که این شیرینی خوشمزه بیش از حد شیرین شده است. با توجه به اینکه مسقطی یکی از شیرینی های زمانبر محسوب می شود و برای طبخ آن باید حوصله و زمان زیادی به خرج داد داشتن کوچکترین ایرادی می تواند زحمت سرآشپز را یکباره از بین ببرد.
به همین دلیل کاربران می خواهند از هرگونه فوت و فنی آگاه شوند تا بتوانند یک مسقطی ایده آل و خوشمزه تهیه کنند. یکی از فاکتورهای طبخ مسقطی ایده آل داشتن شیرینی متعادل است. یعنی این خوراکی نباید بیش از حد شیرین شود. ولی برای بسیاری از کاربران رخ داده که از شکر زیادی در تهیه این شیرینی استفاده کرده اند.
به همین دلیل می خواهند بدانند اگر مسقطی خیلی شیرین شد چه کنیم؟ در این راستا در ادامه مطلب برخی از فوت و فن های برطرف کردن شیرینی بیش از حد مسقطی را توضیح می دهیم.
چطوری تعادل شیرینی مسقطی رو کنترل کنیم ؟
همانطور که می دانید یکی از مواد اولیه تشکیل دهنده مسقطی آب است. یکی از بهترین و راحت ترین راهکارهایی که با آن می توانید شیرینی مسقطی را کم کنید اضافه کردن آب به ترکیب است. البته باید دقت کنید مقدار آب نباید به قدری باشد که مسقطی شل شود.
از بین بردن شیرینی مسقطی با اضافه کردن حجم متریال
راهکار دیگری که به شما کمک می کند شیرینی بیش از حد مسقطی را کم کنید افزایش حجم متریال است. این راهکار احتمال شل شدن مسقطی را هم کاهش می دهد. بنابراین نسبت به روش قبلی که اضافه کردن آب به مسقطی بود مطمئن تر می باشد. در این روش سعی کنید مجددا مقداری مواد اولیه به ترکیب اضافه کنید. مثلا مقدار نشاسته را افزایش دهید.
البته باید دقت کنید این افزایش حجم ترکیب اصلی مسقطی را برهم نزد و حالت طبیعی آن را حفظ کند. در واقع اضافه کردن حجم نیاز به مهارت دارد. اضافه کردن گلاب یا زعفران هم می تواند به کاهش شیرینی مسقطی کمک کند.
کاهش میزان شیرینی مسقطی با اضافه کردن چربی
اضافه کردن مواد چربی دار یکی از جالب ترین تکنیک هایی است که به کاهش شیرینی غذاها کمک می کند. از آنجایی که کره یکی از مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده مسقطی است با اضافه کردن مقداری کره آب شده می توانید به متعادل شدن شیرینی مسقطی کمک کنید.