رضیم
رضیم
چه کار کنم خورشت قیمه قرمز شود ؟ (2 نکته ساده)

چه کار کنم خورشت قیمه قرمز شود ؟ (2 نکته ساده)

چه کار کنم خورشت  قیمه قرمز شود؟

خورشت قیمه از انواع غذا های اصیل و سنتی ایرانی است که مورد علاقه اکثریت مردم است . در طبخ این خوراک نکاتی باید رعایت شود تا دارای طعم و رنگ ایده آل شود. ابتدا گوشتی که برای این غذا استفاده میشود، باید یا گوشت مغز ران گوساله باشد، یا اگر از گوشت گوسفند استفاده می شود ،بایستی از سر دست گوسفند تهیه شود.

نکته دوم اینکه در  طبخ خورشت قیمه آب لیمو ترش یا لیمو ترش استفاده نگردد، زیرا بر روی طعم و رنگ آن تاثیر منفی خواهد گذاشت. بهتر است لیمو عمانی با رنگ روشن و رب گوجه فرنگی کمی ترش مزه و قرمز خوشرنگ به غذا اضافه شود.

نکته دیگر این که رب گوجه فرنگی و زعفران از عوامل مهمی هستند که رنگ و طعم بی نظیری به این خوراک می دهند. همچنین اگر از دارچین استفاده می شود مقدار آن کم یا ترجیحا چوب دارچین باشد.

عوامل خوشرنگ شدن قیمه

عوامل خوشرنگ شدن قیمه

در این مرحله باید اشاره نمود که برای خوشرنگ و قرمز شدن خورشت قیمه، می توان از گوجه فرنگی پوره یا رنده شده که قبلا آن را سرخ کرده ایم، بعد از پخت گوشت اضافه کرد. همچنین می توان از چند عدد گوجه فرنگی دو نیم شده که آنها را جداگانه تفت داده ایم، در قیمه استفاده کرد. این کار باعث می شود رنگ بی نظیری به غذا بدهد.

یک نکته دیگر که در خورشت قیمه خوشرنگ تاثیر دارد، این است که مواد سرخ کردنی مانند پیاز و گوشت زیاد سرخ نشود، زیرا هم بر رنگ هم بر طعم خوراک تاثیر خوبی نخواهد گذاشت. اگر قیمه در قابلمه مسی طبخ گردد، خیلی خوشرنگ تر و خوشمزه تر خواهد شد. خورشت قیمه را با حرارت ملایم طبخ کنید، اضافه کردن آب قلم یا عصاره گوشت در طعم و رنگ آن تاثیر بسزایی دارد. همچنین  لپه ها را از قبل در آب خیسانده و قبل از اضافه کردن به خوراک، در آب بجوشانید و کف حاصل از جوشاندن لپه را دور بریزید. سپس لپه ها را در آبکش ریخته تا آب آن خارج شود، در نهایت به غذا اضافه گردد، تا رنگ روشن و خوشرنگ تری به قیمه بدهد.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی