رضیم
رضیم
روغن مناسب برای پخت کیک

روغن مناسب برای پخت کیک

افراد زیادی هستند که با شنیدن واژه «کیک» لبخند بزرگی روی لبانشان می‌نشیند؛ شاید شما هم یکی از آن افراد باشید! کیک‌ها به‌ویژه، نوع خانگی آنها یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌هایی هستند که می‌توانند در کنار یک استکان چای داغ یا قهوه تازه‌دم، حال و هوای ما را تغییر دهند. یکی از موارد ضروری برای پخت کیک خانگی، روغن ‌مایع است. روغن‌های زیادی در بازار وجود دارند که هر کدامشان عطروطعم خاصی را به کیک می‌بخشند و انتخاب را سخت می‌کنند. اگر از پختن کیک خانگی لذت می‌برید، در این مقاله با ما همراه باشید تا روغن مناسب پخت کیک را به شما معرفی کنیم.

معرفی انواع روغن پخت‌وپز

بهترین روغن پخت کیک هم در شمار روغن‌های پخت‌و‌پز قرار می‌گیرد؛ بنابراین، آشنایی با انواع روغن‌های پخت‌و‌پز می‌تواند مسیر پیدا‌کردن بهترین روغن برای پخت کیک را هموارتر کند. در ادامه این مقاله، می‌خواهیم چند نوع روغن مناسب را برای این کار به شما پیشنهاد دهیم.

روغن نارگیل

روغن مایع نارگیل به دلیل مزایای فراوانش برای سلامتی و طعم دلپذیری که دارد، یکی از روغن‌های پرطرف‌دار است. از روغن نارگیل در زمینه‌های گوناگونی مانند محافظت از پوست، تقویت متابولیسم بدن و پخت‌و‌پز استفاده می‌شود. نقطه دود روغن نارگیل بکر حدود 176.67 درجه سانتی‌گراد است که آن را به روغن مناسبی برای پخت‌و‌پز با حرارت پایین تبدیل می‌کند.

روغن زیتون

روغن مایع زیتون از قدیمی‌ترین روغن‌های مصرفی توسط مردم جهان است که حتی امروز هم یکی از پرطرف‌دارترین روغن‌ها در آشپزی به شمار می‌رود. این روغن برای غذاهای مدیترانه‌ای و دیگر دستورالعمل‌های آشپزی، بسیار مناسب و بهترین روغن برای پخت کیک سالم محسوب می‌شود. نقطه دود روغن زیتون بکر، آن را برای پخت‌و‌پز در دماهای متوسط، مناسب می‌سازد. این روغن نه‌تنها برای سرخ‌کردن و چاشنی سالاد استفاده می‌شود، بلکه به‌عنوان بهترین روغن پخت کیک هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن زیتون ، حاوی اسیدهای چرب مفید و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که برای سلامتی بسیار مفید هستند.

روغن مایع آفتابگردان

روغن مایع آفتابگردان از رایج‌ترین روغن‌ها در آشپزی است که از آن در طیف گسترده‌ای از غذاها، سالادها و کیک‌ها استفاده می‌شود. این روغن از اسیدهای چرب مانند اسید لینولئیک و اسید اولئیک تشکیل شده است که به‌سلامتی کمک می‌کنند. روغن آفتابگردان پالایش شده، نقطه دود بالایی دارد، چیزی بین 227 تا 246 درجه سانتی‌گراد که این ویژگی، آن را برای پخت‌وپز در دماهای بالا مانند سرخ‌کردن، مناسب می‌سازد. این روغن به دلیل طعم ملایم و بافت سبکی که به کیک می‌بخشد، به‌عنوان بهترین روغن پخت کیک محسوب می‌شود. همچنین این روغن می‌تواند به‌عنوان جایگزین کره یا سایر روغن‌ها در دستور پخت کیک قرار بگیرد. روغن آفتابگردان فشرده سرد و تصفیه نشده که طعمی مشابه کره و آجیل دارد، برای ساخت سس سالاد و دیگر کاربردهایی که به حرارت کم‌ نیاز دارند، بسیار مناسب است.

بهترین روغن‌ها برای پخت کیک کدامند؟

بهترین روغن‌ها برای پخت کیک کدامند؟

انتخاب دقیق روغن برای تهیه کیک می‌تواند نقش مهمی در ایجاد بافت و طعم دلخواه داشته باشد. در زیر، چند پیشنهاد را به‌عنوان بهترین روغن پخت کیک به شما معرفی می‌کنیم.

روغن کانولا

این روغن که روی طعم نهایی کیک تاثیر نمی‌گذارد، انتخابی مناسب برای پخت کیک است و به اجزای طعم‌دهنده کیک مانند شکلات یا وانیل امکان می‌دهد تا طعم خود را بیشتر نشان دهند.

روغن زیتون

روغن زیتون که به‌عنوان یک گزینه سالم‌تر برای پخت کیک شناخته می‌شود، می‌تواند جایگزین مناسبی برای سایر روغن‌ها باشد.

فوت کوزه‌گری در انتخاب بهترین روغن پخت کیک

در برخی از انواع کیک، نباید هیچ طعمی بر دیگری برتری داشته باشد. در چنین کیک‌هایی استفاده از روغن‌های سالم مانند روغن زیتون که بو و طعم قدرتمندی دارند جایز نیست؛ ولی می‌توان به سراغ گزینه‌های جایگزین با طعم ملایم مانند روغن‌ کلزا، آفتابگردان، سویا و ذرت رفت. شاید این روغن‌ها به اندازه روغن مایع زیتون، سالم نباشند؛ اما اگر هنگام خرید به سراغ برندهای معتبر بروید، می‌توانید روی سالم بودن آنها حساب کنید و با خیال راحت، کیک خوشمزه خانگی خود را بپزید.

روغن مایع چیست؟

روغن‌ مایع به روغن‌هایی گفته می‌شود که در دمای معمولی خانه به‌صورت مایع هستند. معمولا بهترین روغن پخت کیک هم در شمار روغن‌های مایع قرار می‌گیرد. این روغن‌ها برای آشپزی و همچنین به‌عنوان چاشنی در سالادها استفاده می‌شوند. هر روغن‌مایعی نقطه دود متفاوتی دارد. به‌عنوان‌مثال، روغن زیتون بکر ممکن است نقطه دودی بین 190 تا 215 درجه سانتی‌گراد داشته باشد، درحالی‌که روغن‌های پالایش شده مانند روغن آفتابگردان، نقطه دود بالاتری دارند. روغن‌های مایع به دلیل طعم ملایم برای شیوه‌های مختلف پخت‌وپز، از جمله سرخ‌کردن و تفت‌دادن، مناسب هستند. بسیاری از روغن‌های مایع، اسیدهای چرب غیراشباع دارند که می‌توانند به کاهش کلسترول خون و بهبود سلامت قلب، کمک کنند.

روش خرید آنلاین روغن مایع

استفاده از روغن مایع یا جستجو برای یافتن بهترین روغن پخت کیک، یک موضوع و پیدا‌کردن روغن مایع سالم که با تامین مواد ضروری بدن به افزایش سلامتی کمک می‌کند، موضوع دیگری است. در فروشگاه ورژن می‌توانید هر دو موضوع را در یک مکان پیدا کنید. این فروشگاه که محصولات برند ورژن را به طور مستقیم به فروش می‌رساند، سالم‌ترین روغن‌های گیاهی را به جامعه ایران ارائه می‌دهد.

محصولات برند ورژن با ترکیب روش سنتی تولید روغن طبیعی با تکنولوژی‌های استخراج سالم روغن، قدمی بزرگ را برای سالم‌سازی روغن‌های مصرفی سبد غذایی ایرانی‌ها برداشته است. با سرزدن به وب‌سایت ورژن به آدرس https://verjen.ir/ می‌توانید انواع روغن‌های سالم را با قیمت مناسب و کیفیت بالا، تهیه کنید. خرید روغن مایع از فروشگاه ورژن، فقط تهیه یک روغن باکیفیت نیست، بلکه تلاشی واقعی برای افزودن سلامتی به خانواده است.

جمع‌بندی

در این مقاله در مورد انواع روغن مایع و بهترین روغن پخت کیک به شما توضیحاتی دادیم. همان‌طور که می‌دانید روغن‌ها یکی از قدیمی‌ترین مواد لازم برای آشپزی هستند؛ اما پیشرفت تکنولوژی، مسیر ورود روغن‌های ناسالم را به این بخش حیاتی باز کرد و باعث شد که خانواده‌ها روغن‌های مایع بی‌کیفیت را با قیمتی ارزان تهیه کنند. البته این ارزانی فقط در ظاهر است؛ چون ناسالم بودن این روغن، تاثیر منفی خود را روی بدن انسان نشان می‌دهد و با تحمیل بیماری‌ها، هزینه‌های فراوانی را روی دست مردم می‌گذارد. بهترین راه این است که با کمی هزینه‌کردن برای خرید روغن‌های سالم، سلامتی خود را تضمین کرده و زندگی باکیفیتی را در کنار اعضای خانواده، سپری کنید.

سلب مسئولیت

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط رضیم تأیید و یا رد نمی‌شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *